Globalni problem FB-a. Npr, svi mi koji se mozemo logovati ukoliko izbrisemo cookes i cache ili pokusamo login s drugog racunara necemo biti u mogucnosti.Zagor je napisao/la:Ja se ne mogu nikako prijavit na fb.. mislio sam da mi je neko provalio na njega...al eto na srecu do njih je..
Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook i ostalo..
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
još kad bi se znao odjavit iz ovog čudagroka12 je napisao/la:mozete koristiti m.facebook.com preko firefox u medjuvremenu, ako vam je bas potreban
Pustiću sunce da topi ljubav!
skroz dole imaš odjavahoshafka je napisao/la:još kad bi se znao odjavit iz ovog čudagroka12 je napisao/la:mozete koristiti m.facebook.com preko firefox u medjuvremenu, ako vam je bas potreban![]()
evo našo sam, fala lijepa2343 je napisao/la:skroz dole imaš odjavahoshafka je napisao/la:još kad bi se znao odjavit iz ovog čudagroka12 je napisao/la:mozete koristiti m.facebook.com preko firefox u medjuvremenu, ako vam je bas potreban![]()
Pustiću sunce da topi ljubav!
kad ce ovo nadoc majku mu. sad je naso da zahebaje 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Unknown Genius
- Kontakt:
Bar Messenger na mobitelu radi normalno. 
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Koliko ja kasnim za svijetom, meni još uvijek normalan fb 
DRUG NEBI TI PUNCA
i preko racunara mozes pristupiti m.facebook.com i korsititi normalno.Unknown Genius je napisao/la:Bar Messenger na mobitelu radi normalno.
Izbrisi cookie i caches i onda ti nece biti normalanbagrcavi je napisao/la:Koliko ja kasnim za svijetom, meni još uvijek normalan fb
neo je napisao/la:i preko racunara mozes pristupiti m.facebook.com i korsititi normalno.Unknown Genius je napisao/la:Bar Messenger na mobitelu radi normalno.
Izbrisi cookie i caches i onda ti nece biti normalanbagrcavi je napisao/la:Koliko ja kasnim za svijetom, meni još uvijek normalan fb
cojce mozel se to kako nastimat da bude normalno. i ja sam otro cookie i cache mislio da je samo do mene pa resetovo browser pa nece jos da nadodje
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
koristi m.facebook.com dok se ne popravi
jeidni nacin
Kod mene sve ok, dajte meni mail-ove i pass-e da vam provjerim fb (ako već vi ne možete). 
ma koristim to ali glupo mi do bola
da mi je da se vrati u normalu heehe 
cudime sto su ovako spori sa rijesavanjem problema
treba mu onaj nas levat opet poslati depesu da nesto nije uredu 
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ne mogu od hakleraTRUST je napisao/la:cudime sto su ovako spori sa rijesavanjem problema
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
izgleda nisu toliko mocni i jaki koliko misle da jesu, cim ovoliko treba od sinoc da se popravi.
Rijesili bi da mogu.
Ovo su prejebeni napadi, stotine racunara treba da bi se napravilo s.ranje bar na 5 sekundi, ovdje vjerovatno ucestvuje nekoliko hiljada.
Ovo su prejebeni napadi, stotine racunara treba da bi se napravilo s.ranje bar na 5 sekundi, ovdje vjerovatno ucestvuje nekoliko hiljada.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
-
tribalhardcore
- Kontakt:
mozete uci preko preko proksija ili VPN-a radit ce
http://cyberghostvpn.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
registrujes se instaliras program i sve bi trebalo biti jasno ( ps na eng je sve )
a koliko sam skonto masa ljudi koja je na bt telekom adsl-u ne moze da se konektuje
ja sam instalirao ovo i ev ulazim preko neke rumunske adrese
http://cyberghostvpn.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
registrujes se instaliras program i sve bi trebalo biti jasno ( ps na eng je sve )
a koliko sam skonto masa ljudi koja je na bt telekom adsl-u ne moze da se konektuje
ja sam instalirao ovo i ev ulazim preko neke rumunske adrese
Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena
al mi lekciju ocitase ako je ovo bio napad, vjerovatno ce to i finansijski osjetiti FBneurofunk je napisao/la:Rijesili bi da mogu.
Nisu hakerski napadi. DNS problem.neurofunk je napisao/la:Rijesili bi da mogu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.