legijaRD07" sta je sad istina za ovog adnana da je zbog baklje dobio kaznu ili zbog spora njegovog starog i nurde?????zvijezdacom je napisao/la:klixonja je napisao/la:Ti po obicaju samo galamu dignes a nista ne rece. Klub je dobio kaznu jer je Adnan Gluhic koristio baklju na stadionu, tj zbog toga je nastao taj okrsaj u Centralu, ne pisite gluposti i sranja kad dobro znate o cemu je rijec! Nego svoju nezrelost, nespremnost i manjak hrabrosti da priznate da ima medju vama kukolja, i te kakvog, samo supljom pricom! A onaj sto pise o nekom privatnom okrsaju, nije privatni okrsaj nikakav, napisite kako jest!legijaRD07 je napisao/la:Moje postenje ja dokazujem u javnosti ne na ovom forumupisam ja svoje postenje, ja sam najnepostenije dijete carsije i znas sta zaboli me
krijem se iza ljudi i da nema njih bio bi nula, mrzim sve oko sebe pa i tebe
A DA MI NANOSIMO STETU GRADACCACKOM SPORTU DOKAZUJE TO DA SMO KAO UDRUZENJE GRADJANA RD'07 DOBILI ZAHVALNICU ZA "PODRSKU GRADACCACKOM SPORTU"
da ti objasnim:
GRADACCACKI SPORT NIJE SAMO "NK ZVIJEZDA" NEGO I OSTALI KLUBOVI,
PRATILI SMO ODBOJKU,RUKOMET, PA I KOSARKU (napomena: nasi kosarkasi su zadnja liga)![]()
U zivotu nismo osramotili ni jedan klub, dobili smo pohvale od uprave RK GRADACAC
pohvalu od uprave "OK KULA GRADACAC" :p :p :p
ja mislim da vas dvojica nemate ni jedne pohvale za gradacacki sport![]()
znaci mi smo tu da pomognemo, ALI NE MOZEMO NEPRAVDU, TO STO SE DESILO U KAFICU NE ODNOSI SE NA KLUB!!!!
TO NIJE NI NURDINO NI FADILOVO NITI BILO KOGA DOLE!
NK ZVIJEZDA JE UDRUZENJE GRADJANA!!
RD'07 JE UDRUZENJE GRADJANA!!!
RAZLIKA U TOME JE SAMO STO ZVIJEZDU DRZE PROFITERI
A RD'07 VODI GRADSKA RAJA :* :* :*
FATKO AKO CITAS OVO, ZNAJ DA SU OVA DJECA IZ NAVIJACA I OVO PONASANJE GROBARI BH FUDBALA I ZVIJEZDE GRADACAC! DOBRO ZAPAMTITE OVAJ POST! TO JE ZLO, VI STE GROBARI FUDBALA I SPORTA U GRADACCU! DZABA VAM OD MILIJARDU PRIZNANJA, KAD JE TO REALNOST!
bravo klixonja, to je realnost.
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
-
- Kontakt:
opstruirao zvijezdu u datim momentima??combe je napisao/la:Dogovori se nepostižu tako da se napravi prekid pa da i du kazne i troškovi na obje strane, Bosna da je htjela dat Zvijezdi utakmicu(što ti hoćeš da kažeš) dala bi a nebi se dizale tolike tenzije(jer se dobro sjećam te utakmice a i one ponovljene jer sam obje gledao). A niko nije rekao da Nurdo nije zaslužan nego samo da nije bio tu kada su se postavljali današnji temelji Zvijezde nego da je u datim momentima opstruiro razvoj Zvijezde.Touch je napisao/la:Oprostite , nevolim baš da se javljam međutim nemogodoh odoliti,a da ne odgovorim pojedincima koji itekako dobro znaju , ali neće da priznaju već iz konteksa uzimaju samo ono što njima odgovara , da nije tad bilo baš ovog Nurde i FK "Bosne" Mionica pitanje je gdje bi danas naša "Zvijezda" bila , od onog isceniranog prekida do utakmice bez publike . Svi znamo da je to na kraju bio dogovor i da je moralo biti tako kako je bilo . Molio bih sve pojedince da prije nego bilo što tvrde da imaju bar neki argumenat - dokaz za to ...crvenobijeli je napisao/la:upravo tako,nurdo je bio jedan od neprijatelja zvijezdi,a kada je ona usla u 1 ligu onda je dosao do zvijezdi sa svojim parama,a stta ce sada biti sa navijacima sarajeva,isto ce im zabranit ulaz al samo onima koji su napravili incident,osatli ce moci uci slobodno,,,,,
Sportski pozdrav i sretno danas u Vrapčićima .

Uvijek sam imao parolu da nije seljak čovjek koji je sa sela nego ko je u duši seljak a ti si činimi se jedan od takvih. Prvo bezveze vrijeđaš sa tim "slunto" jer nisam se tebi obratio nego samo iznosim činjenicu. a to je da je čovjek(Nurdo) u tom periodu kada se Zvijezda borila za ulazak i bio prekid sa Bosnaom bio na čelu Bosne M. Znači automatski je vršio opstrukciju da tadašnja Zvijezda neuđe u Prvu ligu FBIH., a samim tim dolazimo i do zaključka da nije bio tu kada se Zvijezda dizala iz pepela.
-
- Kontakt:
Mislim da su neki navijači sebi dali za pravo puno više nego sto zaista to imaju. Pogrdno skandiranje uvrde i... ne rješavaju problem mislim da s tim treba prestatati sjesti i dogovoriti se s obje strane. Nikog netreba vrijeđati i ponižavati a to su pojdini "navijači" uradili ali isto tako niko netreba zabraniti nikome ulazak na stadion.
Nažalost danas fudbal funkcioniše tako da su unjemu ljudi sumnjivog morala ( nekažem da je to u Zvijezdi slučaj). Npr.Dinamo pogledajte borbu njihovih navijača protiv Mamića,ikao igraju LP I EL. Nažalost mi se moramo pomoriti s tim jer očito drugačije neide. Mislim da se konačno treba sjesti i dogovoriti radi Zvijezde a očito je svima stallo do nje trebaju popustiti obje starne.
Nažalost danas fudbal funkcioniše tako da su unjemu ljudi sumnjivog morala ( nekažem da je to u Zvijezdi slučaj). Npr.Dinamo pogledajte borbu njihovih navijača protiv Mamića,ikao igraju LP I EL. Nažalost mi se moramo pomoriti s tim jer očito drugačije neide. Mislim da se konačno treba sjesti i dogovoriti radi Zvijezde a očito je svima stallo do nje trebaju popustiti obje starne.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
-
- Kontakt:
Ovako Adnan Gluhic je dobio kaznu zbog rasprave u centralu
Tako pise u papiru, kako ce dobit kaznu iz bijeljine kada nigdje momak nije evidentiran GLUPOST ko je to naveo uopste al ajd znaju svi osim nas!!!
spomenuli su sudski nalog i zakon sto je nurdo zabranio ulaz na stadion!
I to se da rijesit, zvijezda nema sudski nalog govorim po 100 put, i naravno nema osnove za sudski nalog
ekipa je bila kod advokata. Advokat je rekao da je taj papir "zabrane" sto su momci dobili ciiiiiiiiista glupost jer nije po zakonu nikako, nastavlja se kod obdusmena za ljudska prava!!!!!!!!!!!!!!!!!

I to se da rijesit, zvijezda nema sudski nalog govorim po 100 put, i naravno nema osnove za sudski nalog

-
- Kontakt:
kojeeeeeg zakona daj mi zakon ako si pametanzvijezdacom je napisao/la:legijaRD07 je napisao/la:Moje postenje ja dokazujem u javnosti ne na ovom forumupisam ja svoje postenje, ja sam najnepostenije dijete carsije i znas sta zaboli me
A DA MI NANOSIMO STETU GRADACCACKOM SPORTU DOKAZUJE TO DA SMO KAO UDRUZENJE GRADJANA RD'07 DOBILI ZAHVALNICU ZA "PODRSKU GRADACCACKOM SPORTU"
da ti objasnim:
PRATILI SMO ODBOJKU,RUKOMET, PA I KOSARKU (napomena: nasi kosarkasi su zadnja liga)![]()
U zivotu nismo osramotili ni jedan klub, dobili smo pohvale od uprave RK GRADACAC
znaci mi smo tu da pomognemo, ALI NE MOZEMO NEPRAVDU, TO STO SE DESILO U KAFICU NE ODNOSI SE NA KLUB!!!!
RDO7 to sto vam je zabranjen ulaz na stadion tj. pojedincima, to je na osnoovu zakona BiH..suda valjda. covjeku su svast izgovorili i samo se branio sudski, sta je trebao uradit... zakon donio takvu odluku, a ne naslovi nurdo misli da mu je babovina to...to nije zdrav razum sto to pise, i bit ce uskoro otkriveni oni koji stoje iza ovog.
mozes li mi objasnit sta znaci ratni profiter???

deeeee nemoj pricat gluposti MOLIM TE ETO JA TE MOLIM

-
- Kontakt:
zvijezdacom je napisao/la:klixonja je napisao/la:Ti po obicaju samo galamu dignes a nista ne rece. Klub je dobio kaznu jer je Adnan Gluhic koristio baklju na stadionu, tj zbog toga je nastao taj okrsaj u Centralu, ne pisite gluposti i sranja kad dobro znate o cemu je rijec! Nego svoju nezrelost, nespremnost i manjak hrabrosti da priznate da ima medju vama kukolja, i te kakvog, samo supljom pricom! A onaj sto pise o nekom privatnom okrsaju, nije privatni okrsaj nikakav, napisite kako jest!legijaRD07 je napisao/la:Moje postenje ja dokazujem u javnosti ne na ovom forumupisam ja svoje postenje, ja sam najnepostenije dijete carsije i znas sta zaboli me
da ti objasnim:
FATKO AKO CITAS OVO, ZNAJ DA SU OVA DJECA IZ NAVIJACA I OVO PONASANJE GROBARI BH FUDBALA I ZVIJEZDE GRADACAC! DOBRO ZAPAMTITE OVAJ POST! TO JE ZLO, VI STE GROBARI FUDBALA I SPORTA U GRADACCU! DZABA VAM OD MILIJARDU PRIZNANJA, KAD JE TO REALNOST!
bravo klixonja, to je realnost.

STO PROZIVATE COVJEKA, NEDJETE GA U GRADU, SJEDNETE SA NJIM I KAZETE MU SVE

al ko ce od vas "postenih" to uradit!!!!!!!

Ja sam prico sa jednim pravnikom o toj zabrani, i to nije zakonski, ali svaki sud ce postovati odluku bilo kog upravnog odbora pa i Zvijezdinog, moguce je tuzit i policajca koji to zabrani ali i njega ce sud oslobodit, i to bi se rezvuklo po svim sudovima od opstinskog pa do federalnog, i na kraju bi zavrsilo u Strazburu za ljudska prava, nesto poput slucaja Sejdic i FincilegijaRD07 je napisao/la:Ovako Adnan Gluhic je dobio kaznu zbog rasprave u centraluTako pise u papiru, kako ce dobit kaznu iz bijeljine kada nigdje momak nije evidentiran GLUPOST ko je to naveo uopste al ajd znaju svi osim nas!!!
I to se da rijesit, zvijezda nema sudski nalog govorim po 100 put, i naravno nema osnove za sudski nalogekipa je bila kod advokata. Advokat je rekao da je taj papir "zabrane" sto su momci dobili ciiiiiiiiista glupost jer nije po zakonu nikako, nastavlja se kod obdusmena za ljudska prava!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- Kontakt:
Hvala druze..... Pokusavam bagri objasnitTkanton je napisao/la:Ja sam prico sa jednim pravnikom o toj zabrani, i to nije zakonski, ali svaki sud ce postovati odluku bilo kog upravnog odbora pa i Zvijezdinog, moguce je tuzit i policajca koji to zabrani ali i njega ce sud oslobodit, i to bi se rezvuklo po svim sudovima od opstinskog pa do federalnog, i na kraju bi zavrsilo u Strazburu za ljudska prava, nesto poput slucaja Sejdic i FincilegijaRD07 je napisao/la:Ovako Adnan Gluhic je dobio kaznu zbog rasprave u centraluTako pise u papiru, kako ce dobit kaznu iz bijeljine kada nigdje momak nije evidentiran GLUPOST ko je to naveo uopste al ajd znaju svi osim nas!!!
I to se da rijesit, zvijezda nema sudski nalog govorim po 100 put, i naravno nema osnove za sudski nalogekipa je bila kod advokata. Advokat je rekao da je taj papir "zabrane" sto su momci dobili ciiiiiiiiista glupost jer nije po zakonu nikako, nastavlja se kod obdusmena za ljudska prava!!!!!!!!!!!!!!!!!

ali oni tjeraju svoje!!

ovo sto vam je nurdo uradio sto se tice tih navijacaa, nijee zakonskii!! ne postoji zakon o tome, Advokat je rekao da je to SMIJESNO!

Ljudi moji, pa zar je bitno kada se ko uključio u rad ili sponzorstvo Zvijezde. To je najmanje bitno, bitnije je da neko ima želju da da lovu od sebe za nešto što ostaju svima nama, našim pokoljenjima. Da Bog da pa da ima još ovakvih ljudi kao što su Fadil i Nurdo pa da žele da ulažu u nešto što ostaje Gradu, pa makar i prao pare kroz to. Sad će neko reći da i Zott pere pare kroz Zvijezdu, kao i svi, uslovno rečeno, mali sponzori.
Eto, ja ću se napraviti glup (iako to sigurno nisam) pa da mi neko objasni kako se to peru pare kroz Klub?
Ne branim nikoga, ali nije u redu da se tolika hajka digla oko Nurde, a i protiv par ispada pojedinaca iz navijačke grupe. Želim da vjerujem da su to individualni ispadi pojedinaca koji su se povodili čaršijskim neutemeljenim pričama. Ovu situaciju je trebalo pokušati ranije riješiti, u samom začetku, kompromisom i razgovorom između obiju strana, sada je, po meni, kasno za to. Previše je toga negativnog urađeno i sa jedne i sa druge strane da bi se to moglo izgladiti. Znam da je bilo pokušaja od strane navijača da se razgovara o tome, a zašto nije došlo do sastanka - to je drugi par rukava..... Pravog obrazloženja sigurno nema.....
Najgore je to što sada postije nekakve grupice na forumu koje se takmiče ko više voli Zvijezdu. Po meni, jedini pravi cilj je zdrava Zvijezda koja se takmiči u PL bez obzira ko u nju ulagao i sa zdravim navijačima koji žele grlima i lijepim gestama pomoći da se vrati stari rejting i Kluba i ovog našeg napaćenog Grada.
Ne mogu da shvatim neke od postova forumaša koji bi više voljeli da na našem stadionu gledaju neke nižerazreden klubove iz, kao što neko ranije reče, vukojebina koje ne znam ni kako se pravilno izgovaraju (prvo mi padoše na pamet one Moštre) ili nekoga poput Sarajeva, Veleža, Čelika, Želje i ostalih premijerligaša.... I vjerujem da, osim Legije, Fatka, Tulija i još par naijskrenijih navijača Zvijezde, ne bi ni bilo puno više ostalih kojih bi gledali Zvijezdu u nižem rangu....
Trebamo spustiti loptu na zemlju, pokušati ispraviti što se ispraviti da i krenuti dalje, jer vjerujem da bi puno više "ostalih" (što naših - što drugih iz ostalih Klubova) željelo da se to sa Zvijezdom dogodi, da ispadnemo jer smo mnogima trn u oku.
I sa ovakvim problemima u kojima se nalazimo mnogo smo jači od većine premijerligaša.....
Eto, ja ću se napraviti glup (iako to sigurno nisam) pa da mi neko objasni kako se to peru pare kroz Klub?
Ne branim nikoga, ali nije u redu da se tolika hajka digla oko Nurde, a i protiv par ispada pojedinaca iz navijačke grupe. Želim da vjerujem da su to individualni ispadi pojedinaca koji su se povodili čaršijskim neutemeljenim pričama. Ovu situaciju je trebalo pokušati ranije riješiti, u samom začetku, kompromisom i razgovorom između obiju strana, sada je, po meni, kasno za to. Previše je toga negativnog urađeno i sa jedne i sa druge strane da bi se to moglo izgladiti. Znam da je bilo pokušaja od strane navijača da se razgovara o tome, a zašto nije došlo do sastanka - to je drugi par rukava..... Pravog obrazloženja sigurno nema.....
Najgore je to što sada postije nekakve grupice na forumu koje se takmiče ko više voli Zvijezdu. Po meni, jedini pravi cilj je zdrava Zvijezda koja se takmiči u PL bez obzira ko u nju ulagao i sa zdravim navijačima koji žele grlima i lijepim gestama pomoći da se vrati stari rejting i Kluba i ovog našeg napaćenog Grada.
Ne mogu da shvatim neke od postova forumaša koji bi više voljeli da na našem stadionu gledaju neke nižerazreden klubove iz, kao što neko ranije reče, vukojebina koje ne znam ni kako se pravilno izgovaraju (prvo mi padoše na pamet one Moštre) ili nekoga poput Sarajeva, Veleža, Čelika, Želje i ostalih premijerligaša.... I vjerujem da, osim Legije, Fatka, Tulija i još par naijskrenijih navijača Zvijezde, ne bi ni bilo puno više ostalih kojih bi gledali Zvijezdu u nižem rangu....
Trebamo spustiti loptu na zemlju, pokušati ispraviti što se ispraviti da i krenuti dalje, jer vjerujem da bi puno više "ostalih" (što naših - što drugih iz ostalih Klubova) željelo da se to sa Zvijezdom dogodi, da ispadnemo jer smo mnogima trn u oku.
I sa ovakvim problemima u kojima se nalazimo mnogo smo jači od većine premijerligaša.....
To što mi mislimo da je kod nas med i mlijeko nije baš tako. Sagledajte malo realno situaciju mi polako dolazimo u rang klubova (što se finansija tiče) tipa Leotar, Travnik itd. Ako niste upoznati malo bolje provjerte koliko se para dužno prevozniku za prevoz igrača na utakmice treninge isl.,pa neki dan prijetnja igrača da neće ić u Sarajevo Olimpicu ako im se neisplate plate i još mnogo drugih stvari. Pa očit vam je primjer Nurde i Fadila koji se polako povlače. Čuj Nurdo napušta iz razloga što su ga navijači napali, zamislite kada bi svi vodeći ljudi u klubovima napuštali zato što im navijači prijete, nego je to nedostatak finansija, nema više para na guzove. Ovim što sam napisao neopravdajem napad na Nurdo(to mi je za svaku osudu), ali sagledajmo malo realno situaciju. Svi problemi se guraju pod tepih, Jaska M. više niko i nespominje. Jedina trenutna svijetla tačka je par rezultata koje smo nanizali a šta ćemo kada dođu porazi. Hoćeli i tad navijači biti za sve krivi.
Momci nanizaše tri uzastopne pobjede polahko rezultati dolaze ali danas je jako teško očekivati povoljan rezultat ja iskreno očekujem poraz a ako slučajno izvuku povoljan rezultat biti će dobro jer bi tada stadion protiv Sarajeva trebao biti dobro popunjen. Što se tiče napada neću nikog da branim ali sagledajte to malo opširnije kada se trebalo ući u viši rang oni su prvi gotivili navijače i tad su im navijači trebali a danas im ko oni ne trebaju. Dak zna neko zašto je Muris smijenjen nešto sam načuo da su ga smijenili što je želio da vrati Moranjkića u tim, što nije naplatio ulaz navijačima Čelika i što je pokušao vratiti navijače na stadion.
-
- Kontakt:
SRETNO ZMAJEVI!
-
- Kontakt:
Danasnji sastav:
ZVIJEZDA: Stijaković, Sušić, Bogdanović, Maksumić, Šmigalović, Trejić, Adam, Radivojević, Diatta, Pandža, Pehilj.
ZVIJEZDA: Stijaković, Sušić, Bogdanović, Maksumić, Šmigalović, Trejić, Adam, Radivojević, Diatta, Pandža, Pehilj.
Muris je smijenjen sto se nema para, Omercic tu funkciju obavlja besplatno, volonterski, pise ti na onom saopcenju.ludinjo22 je napisao/la:Momci nanizaše tri uzastopne pobjede polahko rezultati dolaze ali danas je jako teško očekivati povoljan rezultat ja iskreno očekujem poraz a ako slučajno izvuku povoljan rezultat biti će dobro jer bi tada stadion protiv Sarajeva trebao biti dobro popunjen. Što se tiče napada neću nikog da branim ali sagledajte to malo opširnije kada se trebalo ući u viši rang oni su prvi gotivili navijače i tad su im navijači trebali a danas im ko oni ne trebaju. Dak zna neko zašto je Muris smijenjen nešto sam načuo da su ga smijenili što je želio da vrati Moranjkića u tim, što nije naplatio ulaz navijačima Čelika i što je pokušao vratiti navijače na stadion.
Danasnja postava je takva da ce bit golovo i sa jedne i sa druge pa ko koga
-
- Kontakt:
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
9 min
0-1
PANDZA
9 min
0-1
PANDZA
-
- Kontakt:
aaaaaaaaaaaaaaaaa deremo sve redom

I ćorava koka zrno ubode...hehhe...neka nama Pandže,bio je red...Bosanski zmaj je napisao/la:GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
9 min
0-1
PANDZA
Jao ludila bravo momcine , ako ovo danas uzmu definitivno se borimo za europu sve je moguce sa danasnjom pobjedom. Ne zbog bodova nego zbog toga sto ce se trlion stvari poslozit u glavama svih od uprave do igraca! Bravo pandza drago mi je vidjet da je on zabio
grgr je napisao/la:Jao ludila bravo momcine , ako ovo danas uzmu definitivno se borimo za europu sve je moguce sa danasnjom pobjedom. Ne zbog bodova nego zbog toga sto ce se trlion stvari poslozit u glavama svih od uprave do igraca! Bravo pandza drago mi je vidjet da je on zabio
Potpisujem , naprijed ZMAJEVI ....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.