NK Zvijezda Gradačac

Zuk3E
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Zuk3E » 28 sep 2013, 15:58

rekoh ja, i vaki kakvi jesmo puno smo bolji od većine klubova.....

danas nećemo izgubiti..........

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 28 sep 2013, 16:11

Tamam na vrijeme i on da proradi. Samo naprijed masino....... cime ih ovo Doro hrani pa ovako igraju :D

Zuk3E
Kontakt:

Post Postao/la Zuk3E » 28 sep 2013, 16:16

Kapetan je napisao/la:Tamam na vrijeme i on da proradi. Samo naprijed masino....... cime ih ovo Doro hrani pa ovako igraju :D

ovo je bilo i za očekivati, Doro ih je dobro posložio, uglavnom na prijateljskoj osnovi, a i oni su se konačno upoznali, i sportski i privatno.....

Morali su proraditi....... I Bogami jesu i to na najbolji način......

Zuk3E
Kontakt:

Post Postao/la Zuk3E » 28 sep 2013, 16:40

Zabiše nam ga........... 1:1

Jusufbašić iz slobodnjaka - eurogol, tako kažu......

NE DAJ SE ZVIJEZDOOOOOOOOOOOOOOOOOO

zvijezdacom
Kontakt:

Post Postao/la zvijezdacom » 28 sep 2013, 16:45

legijaRD07 je napisao/la:
zvijezdacom je napisao/la:
legijaRD07 je napisao/la:Moje postenje ja dokazujem u javnosti ne na ovom forumu :D pisam ja svoje postenje, ja sam najnepostenije dijete carsije i znas sta zaboli me :D krijem se iza ljudi i da nema njih bio bi nula, mrzim sve oko sebe pa i tebe :D

A DA MI NANOSIMO STETU GRADACCACKOM SPORTU DOKAZUJE TO DA SMO KAO UDRUZENJE GRADJANA RD'07 DOBILI ZAHVALNICU ZA "PODRSKU GRADACCACKOM SPORTU"
da ti objasnim:
GRADACCACKI SPORT NIJE SAMO "NK ZVIJEZDA" NEGO I OSTALI KLUBOVI,
PRATILI SMO ODBOJKU,RUKOMET, PA I KOSARKU (napomena: nasi kosarkasi su zadnja liga) :D
U zivotu nismo osramotili ni jedan klub, dobili smo pohvale od uprave RK GRADACAC
pohvalu od uprave "OK KULA GRADACAC" :p :p :p
ja mislim da vas dvojica nemate ni jedne pohvale za gradacacki sport :D
znaci mi smo tu da pomognemo, ALI NE MOZEMO NEPRAVDU, TO STO SE DESILO U KAFICU NE ODNOSI SE NA KLUB!!!!
TO NIJE NI NURDINO NI FADILOVO NITI BILO KOGA DOLE!
NK ZVIJEZDA JE UDRUZENJE GRADJANA!!
RD'07 JE UDRUZENJE GRADJANA!!!
RAZLIKA U TOME JE SAMO STO ZVIJEZDU DRZE PROFITERI
A RD'07 VODI GRADSKA RAJA :* :* :*

RDO7 to sto vam je zabranjen ulaz na stadion tj. pojedincima, to je na osnoovu zakona BiH..suda valjda. covjeku su svast izgovorili i samo se branio sudski, sta je trebao uradit... zakon donio takvu odluku, a ne naslovi nurdo misli da mu je babovina to...to nije zdrav razum sto to pise, i bit ce uskoro otkriveni oni koji stoje iza ovog.
mozes li mi objasnit sta znaci ratni profiter???
kojeeeeeg zakona daj mi zakon ako si pametan :D :D :D kojiiiiiiiiii hebeni zakon jbt :D nemaju osnove :D momci koji su dobili kaznu (njih dvojica) su dobili kazne po 150 KM i to je to :D sto znaci da je postupak evidentiran i uslijedile su kazne po 150 KM..... ovo sto su oni u klubu uradili sa zabranama ne postoji zakoooooooooooon :D u papiru nigdje nije pisalo "ZABRANJUJE SE ULAZ PO CLANU TOM I TOM" xD NEGO SAMO ZABRANJUJE SE ULAZ HUREMU, ADNANU ITD ITD :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
deeeee nemoj pricat gluposti MOLIM TE ETO JA TE MOLIM :D[/

dobro ba, de skpupi 100 ljudi da te podrzava, pa onda pricaj
vrijeme i rezultati ce pokazat. nisi mi odgovorio sta znaci ratni profiter za tebe :?: :?: :?:
Zadnja izmjena: zvijezdacom, dana/u 28 sep 2013, 17:01, ukupno mijenjano 1 put.

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 28 sep 2013, 16:54

Bolji smo nakon primljenog gola, 2 velike sanse za Zvijezdu preko Pehilja.Strah me da nas promasaji skupo kostaju.

zvijezdacom
Kontakt:

Post Postao/la zvijezdacom » 28 sep 2013, 16:54

combe je napisao/la:Uvijek sam imao parolu da nije seljak čovjek koji je sa sela nego ko je u duši seljak a ti si činimi se jedan od takvih. Prvo bezveze vrijeđaš sa tim "slunto" jer nisam se tebi obratio nego samo iznosim činjenicu. a to je da je čovjek(Nurdo) u tom periodu kada se Zvijezda borila za ulazak i bio prekid sa Bosnaom bio na čelu Bosne M. Znači automatski je vršio opstrukciju da tadašnja Zvijezda neuđe u Prvu ligu FBIH., a samim tim dolazimo i do zaključka da nije bio tu kada se Zvijezda dizala iz pepela.

o cemu ti pricas sine dragi..bosna je tad bila bolja od nas, dosla i pobijedila nas na domacem terenu pa poslije toga je nurdo dosao u zvijezdu. Ocito nisi dovoljno upucen. :?: :?: :?:

default@mp3

Post Postao/la default@mp3 » 28 sep 2013, 16:56

Jel ima ko link :D

Zuk3E
Kontakt:

Post Postao/la Zuk3E » 28 sep 2013, 16:57

Bosanski zmaj je napisao/la:Bolji smo nakon primljenog gola, 2 velike sanse za Zvijezdu preko Pehilja.Strah me da nas promasaji skupo kostaju.

NECE, biće to abg dobro.....

Zuk3E
Kontakt:

Post Postao/la Zuk3E » 28 sep 2013, 16:59

default@mp3 je napisao/la:Jel ima ko link :D

ima, radio federacije........... :ugeek:

ciro_ciro
Kontakt:

Post Postao/la ciro_ciro » 28 sep 2013, 17:06

combe je napisao/la:Uvijek sam imao parolu da nije seljak čovjek koji je sa sela nego ko je u duši seljak a ti si činimi se jedan od takvih. Prvo bezveze vrijeđaš sa tim "slunto" jer nisam se tebi obratio nego samo iznosim činjenicu. a to je da je čovjek(Nurdo) u tom periodu kada se Zvijezda borila za ulazak i bio prekid sa Bosnaom bio na čelu Bosne M. Znači automatski je vršio opstrukciju da tadašnja Zvijezda neuđe u Prvu ligu FBIH., a samim tim dolazimo i do zaključka da nije bio tu kada se Zvijezda dizala iz pepela.

o cemu ti pricas sine dragi..bosna je tad bila bolja od nas, dosla i pobijedila nas na domacem terenu pa poslije toga je nurdo dosao u zvijezdu. Ocito nisi dovoljno upucen. :?: :?: :?:
Bosna nikad nije bila bolja od Zvijezde i ne hlupaj bezveze.
Dosadni ste više sa Nurdom tim. On je pogriješio izjavom kako mu netrebaju navijači kako im je zabranio besplatne ulasznice i od toga je sve krenulo. Adnan mu je rekao nije to uredu onda je ovaj počeo mu za oca da je propalica da ce i adnan biti kao otac itd... A vidim zvijezda da si neki Nurdin onda znas njegovo ponasanje i krkanluk.
A Zuke najbolje zna da odavno u Zvijezdi nije bajno nego zele na navijačima da se slomi.
I dosta više, nije ni on svetac, iznajmili su teratani prostor mogli su 5 trgovina ondje napraviti FANshop kladionicu i nešto pametnije, drugo nego teretani. Pa i sam restoran dobio je neki poznanik nigdje nije bilo tendera kao u drugim javnim ustanovama klubovima, prostor ide na natječaj i ko najviše ponudi njegov je. A samo kod nas je običaj da se daje to rodjaku, tetku, itd...
Prema tome imaju i jedni i drugi mušice.
Da se dotaklnem navijača sve bih bilo uredu da su meni prvom zabranili ulaz pa ok ja sam poganog jezika, al fatmir je taj koji je uvjek smirivao. On uopšte ne poznaje fatmira nimalo.

puza
Kontakt:

Post Postao/la puza » 28 sep 2013, 17:07

Zuk3E je napisao/la:
default@mp3 je napisao/la:Jel ima ko link :D

ima, radio federacije........... :ugeek:
http://delicast.com/radio/Bosnia-Herz./BH_Radio_1" onclick="window.open(this.href);return false;

Zuk3E
Kontakt:

Post Postao/la Zuk3E » 28 sep 2013, 17:10

ciro_ciro je napisao/la:

Bosna nikad nije bila bolja od Zvijezde i ne hlupaj bezveze.
Dosadni ste više sa Nurdom tim. On je pogriješio izjavom kako mu netrebaju navijači kako im je zabranio besplatne ulasznice i od toga je sve krenulo. Adnan mu je rekao nije to uredu onda je ovaj počeo mu za oca da je propalica da ce i adnan biti kao otac itd... A vidim zvijezda da si neki Nurdin onda znas njegovo ponasanje i krkanluk.
A Zuke najbolje zna da odavno u Zvijezdi nije bajno nego zele na navijačima da se slomi.
I dosta više, nije ni on svetac, iznajmili su teratani prostor mogli su 5 trgovina ondje napraviti FANshop kladionicu i nešto pametnije, drugo nego teretani. Pa i sam restoran dobio je neki poznanik nigdje nije bilo tendera kao u drugim javnim ustanovama klubovima, prostor ide na natječaj i ko najviše ponudi njegov je. A samo kod nas je običaj da se daje to rodjaku, tetku, itd...
Prema tome imaju i jedni i drugi mušice.
Da se dotaklnem navijača sve bih bilo uredu da su meni prvom zabranili ulaz pa ok ja sam poganog jezika, al fatmir je taj koji je uvjek smirivao. On uopšte ne poznaje fatmira nimalo.
Na žalost, moram priznati da ima tu malo istine, pogotovo ovo na kraju..............

Ovo na žalost je zbog toga što se baš ne slažem sa Ćirim stavovima, ali da ima istine u postu, ima....

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 28 sep 2013, 17:20

KRAJ
1:1
Prema izvjestaju sa radia, stice se dojam da smo bili bolji, ali i remi je dobar.

Zuk3E
Kontakt:

Post Postao/la Zuk3E » 28 sep 2013, 17:22

BRAVO ZVIJEZDO, BRAVO DORO, BRAVO MAJSTORI

DOBAR BOD, još ga ovjerit pobjedom protiv Sarajeva u subotu...........

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 28 sep 2013, 17:27

Da je Doro trener od pocetka sezone bili bi smo prvi na tabeli, u to sam vise nego siguran.
BRAVO DORO, BRAVO IGRACI!

ciro_ciro
Kontakt:

Post Postao/la ciro_ciro » 28 sep 2013, 17:29

Svaka čast, DORI i IGRAČIMA....
Sada ide tezak zadatak Sarajevo.

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 28 sep 2013, 17:39

Ono sto me raduje jeste kako je Doro postao trener Zvijezde, da smo u svim utakmicama bili bolji od protivnika i imali vise sansi bilo na gostujucim ili domacim utakmicama.Golove koje je Zvijezda primala bili su vise potez ili euro golovi suparnickih igraca (Duljevic,Jusufbasic) ili je to bila greska nase odbrane.Znaci protivnici u ovim dosadasnjim utakmicama Dore na klupi Zvijezde nisu uspjeli naparviti pritisak na nas gol, pogotovo na gostojucim terenima, vise su oni plod manjka srece ili euro golova.
Evidentan je veliki napredak u igri i mozda smo u ovom trenutku ekipa sa najboljom formom u ligi.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 28 sep 2013, 17:55

Bosanski zmaj je napisao/la:KRAJ
1:1
Prema izvjestaju sa radia, stice se dojam da smo bili bolji, ali i remi je dobar.
Druze samo ste 3 puta presli centar,dali go i dva puta pehilj glavom iz kornera. To su vam bile sanse. Slaba Zvijezda a mi jos gori. Imate betonsku odbranu i zasluzeno ste uzeli bod
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

gradacaczmaj
Kontakt:

Post Postao/la gradacaczmaj » 28 sep 2013, 18:09

rekao sam bio da Pandza nece do 10 kola dat gol i pogodio sam :lol: ma strasno igramo i svaka cast Dori covjek je sve preokreno ;)

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.