Safet Sušić - Pape

harishp
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la harishp » 26 dec 2009, 01:17

Cartman je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Cartman je napisao/la:A jeste se vise popeli na vrh glave s tim posranim savezom. Eto koga vi konkretno predlazete da dodje u savez? I nemojte mi pricat bajke o "legendama" jer jedina legenda koja fakticki nesto radi za nas nogomet je Josip Katalinski koji radi sa mladim selekcijama (i otkad je on doso prolazimo barem prvi krug kvalifikacija), a ostale "legende" sjede po zapadnoj Europi i Turskoj i pametuju. I hajde sad gospodo, ko treba doc u savez? Nije savez kriv sto Ciro nije znao postavit taktiku, sto je Queiroz totalno izbacio Misketa iz igre sa dva defanzivna vezna i tako nas unistio i sto Dzeko snima emisije za Hayat umjesto da je u hotelu. Licno tvrdim da su nasi jadni bivsi selektori najvise krivi sto jos nismo otisli na neko prvenstvo. Pogotovo Ciro, jer on je imo najbolje igrace. Ako pogledamo ko je bio dosad, Susic je i najbolji. Iako to vise govori o tim bivsim, nego o njemu.
Nije ni cudno sto nam se ovako desava kad ih ima koji ovako razmisljaju.
Nije savez kriv,a ma jok gdje bi.
Bez kriminala,unistavanja fudbala sto klupskog sto reprezentativnog.Ljudi koji uopste nikad sutnuli loptu nisu.Ali oni kolo vode,gdje oni mogu biti ''krivi'' za bilo sta u vezi fudbala.
Ciro je imao najbolje igrace pocev iz hajduka,eskishehirspora,denizlispora,bb kinga pardon spora itd itd.
Mi uvijek imamo najbolju ekipu ali fakat nas nigdje.
Pa hajde fanaticosu reci ko ce doc u savez? Savez je kriv sto nam je liga katastrofa, ALI ako cemo gledat repku izolovano onda nisu oni najvise krivi, nego treneri koji nisu u stanju izvuc ono najbolje u igracima i nisu u stanju ih smirit prije odlucujucih utakmica, nego i oni sami pumpaju atmosferu. Kao Ciro prije Portugala govori kako cemo ih razbit. Ko da igraci vec nisu imali dovoljno pritiska. Sad ces mozda rec da mora liga bit dobra da bi repka bila dobra, u nas to definitivno nije slucaj. Ni u nas ni u hrvata. Na zalost, jer razlog za to je rat. Premijerligasi neka se bore protiv saveza (a nece, jer njima najvise odgovara) a repki samo treba solidan trener koji ce radit srcem. I ne daj Boze da placamo ikoga vise od ovih 5000 eura, ne bi bilo korektno prema narodu. Nismo arapi pa da narod jedva prezivljava a igraci i treneri zaradjuju milione. Zato ima ljudi sto se nude poput Barbe, Papeta i Kodre i oni su pravi ljudi za nas. A ne neki Ciro koji samo gleda da ulovi nesto love od sponzora po stare dane.
Fanaticosi su si ti na drugoj adresi. :roll:
Rat je vec odavno iza nas.A igraci repke su 99 % prve korake napravili u drugim drzavama i dobro stojecim klubovima.Naravno mislim na konkretne korake.
Uostalom sam si sebe pobio,kako rece samo 5000 e.
E pa koliko para toliko i muzike.
A Za Barbe i Papeta cemo tek da vidimo da li ce napraviti nesto.
Ja sam iskreno skeptican iz razloga sto svako mijenjanje selektora je samo mazanje ociju.
Problem ostaje isti a savez rak rana jos jaca.
Nijedan selektor ne moze nista napraviti u onakvoj atmosferi.
Zamislite samo u zubarskoj klinici jednog zubnog tehnicara i deset drvosjeca i sumskih radnika. 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 dec 2009, 01:21

Opet ne govoris ko ce to doc u taj savez. Ne mozes trazit da se neko smjeni ako nemas alternative. A mi je nemamo, ovakvi ce nam uvjek bit dok se sve radi po nacionalnom i geografskom kljucu. Ne znam jesili gledo Sport Plus danas, ali Hadzibegic i Osim su rekli par vrlo pametnih i realnih stvari. Prvi put da cujem nesto pametno na onom seljackom kanalu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 26 dec 2009, 02:33

Safete nek ti je sa srecom,i odvedi nas na evro:D

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 26 dec 2009, 02:50

Volio bi da Barbarez bude prvi pomocnik Susica,a drugi Musemic! uglavnom selektor mora biti ili Susic ili Barbarez,ovaj prvi je u prednosti samo zbog trenerskog iskustva,a obojica su bili vrhunski igraci nema sta! stim sto je Barbarez najveci patriota od svih nasih sportista,bez konkurencije!ne sumnjam da ce on svoju sansu dobiti,ako ne sada onda poslije Susica definitivno!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 dec 2009, 03:02

Cartman je napisao/la:Opet ne govoris ko ce to doc u taj savez. Ne mozes trazit da se neko smjeni ako nemas alternative. A mi je nemamo, ovakvi ce nam uvjek bit dok se sve radi po nacionalnom i geografskom kljucu. Ne znam jesili gledo Sport Plus danas, ali Hadzibegic i Osim su rekli par vrlo pametnih i realnih stvari. Prvi put da cujem nesto pametno na onom seljackom kanalu.
Znaju oni svi reci po koju ''pametnu'' ali daleko od uzarenog mijesta.
Rece ko ce doci,trebali bi bas ovi koji ''imaju par realnih i pametnih'' stvari ali kako rekoh.Svi su oni
na ''safe place & too buzy'' kao i obicno :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 26 dec 2009, 08:22

Samo me zanima kako ce pape izaci na kraj sa nazovi sportskim novinarima "Ž" kategorije.A kod nas je takvih 99,9%

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 dec 2009, 11:54

harishp je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Opet ne govoris ko ce to doc u taj savez. Ne mozes trazit da se neko smjeni ako nemas alternative. A mi je nemamo, ovakvi ce nam uvjek bit dok se sve radi po nacionalnom i geografskom kljucu. Ne znam jesili gledo Sport Plus danas, ali Hadzibegic i Osim su rekli par vrlo pametnih i realnih stvari. Prvi put da cujem nesto pametno na onom seljackom kanalu.
Znaju oni svi reci po koju ''pametnu'' ali daleko od uzarenog mijesta.
Rece ko ce doci,trebali bi bas ovi koji ''imaju par realnih i pametnih'' stvari ali kako rekoh.Svi su oni
na ''safe place & too buzy'' kao i obicno :roll:
Pa njih dvojica su medju rijetkih koji i imaju pravo nesto rec, jer Hadzibegic je bio selektor kad niko drugi nije htio, a Amar Osim je napravio ogroman uspjeh sa Zeljom i opet se vratio iako je sigurno imo puno boljih ponuda sto se tice para u Japanu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 28 dec 2009, 20:26

ibrakadabra je napisao/la:Samo me zanima kako ce pape izaci na kraj sa nazovi sportskim novinarima "Ž" kategorije.A kod nas je takvih 99,9%
Bravo. Meni i ovaj Dautbegovic sa ss.ba zesca "Z" kategorija od "novinara".
Nemogu da zamislim da je on pod platom i polako sticem utisak da je ovaj portal objektivniji i azurniji bio pre njegovog ustolicenja kao glavno i odgovornog urednika.
Juce sam ga posmatrao na slici u drustvu Sergeja Barbareza, slobodno mogu reci da mudro deluje i da moze napredovati jos puno u svojoj profesiji.

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 29 dec 2009, 04:13

Ajde Pape ako imas morala bjezi kao sto si bjezao od repke i do sada. Cijela nacija zeli Barbu, ako ne cijela onda velika vecina. Gdje si bio do sada kad je repka u pitanju ? Barba je barem na vecinu utakmica isao, raja ga voli.

Nego ne radis nista pa si vidio priliku da sa dobrim igracima poboljsas svoj trenerski posao, a do sada si dobio nogu gdje si god bio. Neki Konjaspori,Rezispori i Ankaraspori.......nemoj biti prepreka za nekog koga narod ZELI I HOCE.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 dec 2009, 04:30

A i ovaj nas narod.
Nevalja ako se prijavis,nevalja ako se ne prijavis.
Dragi Tito i Goli Otok :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 29 dec 2009, 05:01

Mene interesuje sto on nije mogao doci na "Idol Nacije" u Sarajevu? Kako se ja sjecam on trenutno je slobodan, nema kluba, a ako niste primjetili bio je tu Sergej, i bio je tu Faruk Hadzibegic koji je prije par dana potpisao ugovor da trenira klub u drugoj francuskoj ligi(koja je na dnu dna) i opet je nasao vremena da dodje na ovu vaznu manifestaciju. Da je dosao mogao je popricat s igracima, mogao je pokazat da ga interesuje sta se desava u nasem fudbalu, a on ko papak koji jeste sjedi kod kuce u Parizu. :roll: :oops:
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 dec 2009, 09:07

bosanac723 je napisao/la:Mene interesuje sto on nije mogao doci na "Idol Nacije" u Sarajevu? Kako se ja sjecam on trenutno je slobodan, nema kluba, a ako niste primjetili bio je tu Sergej, i bio je tu Faruk Hadzibegic koji je prije par dana potpisao ugovor da trenira klub u drugoj francuskoj ligi(koja je na dnu dna) i opet je nasao vremena da dodje na ovu vaznu manifestaciju. Da je dosao mogao je popricat s igracima, mogao je pokazat da ga interesuje sta se desava u nasem fudbalu, a on ko papak koji jeste sjedi kod kuce u Parizu. :roll: :oops:
Trebao je otici u Barcelonu na odmor,jelde :roll:
Svako ima razlog zasto je dosao ili zasto nije.Ali se odmah nadze kakav da papkom naziva koga stigne.
Ja bih najvise volio Tulica ili takve,pa se onda izivljavajte.A takvim likovima tek puca ona stvar i za BIH i za hrakadjije..
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

edoode
Kontakt:

Post Postao/la edoode » 29 dec 2009, 15:28

KONGO je napisao/la:Ajde Pape ako imas morala bjezi kao sto si bjezao od repke i do sada. Cijela nacija zeli Barbu, ako ne cijela onda velika vecina. Gdje si bio do sada kad je repka u pitanju ? Barba je barem na vecinu utakmica isao, raja ga voli.

Nego ne radis nista pa si vidio priliku da sa dobrim igracima poboljsas svoj trenerski posao, a do sada si dobio nogu gdje si god bio. Neki Konjaspori,Rezispori i Ankaraspori.......nemoj biti prepreka za nekog koga narod ZELI I HOCE.
Da ne bude nikakvih greški, i ja sam volio da izaneru Barbu ali eto, Pape je tu i sad njemu dajem podršku. Al reci mi šta je Sergej napravio s tim što je bio na tribinama na svakoj tekmi? Pokazo da je patriota. Kad će te više shvatit da nama ne treba patriota ni kod igrača ni kod trenera. Nama trebaju KVALITETNI igrači i KVALITETNI treneri. Da se izabire Patriotska reprezentacija mislim da bi mogli pola ovog foruma pozbat, al **** tad bi i od San Marina peticu primili.

Sretno Pape!

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 29 dec 2009, 15:30

sretno pape i podrzavam ga 100% 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 29 dec 2009, 15:34

juzni vjetar! je napisao/la:sretno pape i podrzavam ga 100% 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)

Jos jedan cestitka.

Sretno Sajo, i aBd da te gledamo na EP 2012
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 29 dec 2009, 15:36

Nemoze BiH bez Hordasa(Muzurovic,Hadzibegic,Ciro Blazevic i sada Susic) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 29 dec 2009, 15:42

FK Sarajevo je napisao/la:Nemoze BiH bez Hordasa(Muzurovic,Hadzibegic,Ciro Blazevic i sada Susic) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A Boga mi niti bez Bosanaca. Sta mislis ovako??
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 29 dec 2009, 15:42

Ma dze Ciro Bosanac :P
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 29 dec 2009, 15:46

Nadam se da ce Pape bit pun pogodak.

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 29 dec 2009, 15:47

Adinjo je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la:Nemoze BiH bez Hordasa(Muzurovic,Hadzibegic,Ciro Blazevic i sada Susic) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A Boga mi niti bez Bosanaca. Sta mislis ovako??
Moze i tako :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ali sto Miky kaze Ciro nije Bosanac :mrgreen: :mrgreen:
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.