Fanaticosi su si ti na drugoj adresi.Cartman je napisao/la:Pa hajde fanaticosu reci ko ce doc u savez? Savez je kriv sto nam je liga katastrofa, ALI ako cemo gledat repku izolovano onda nisu oni najvise krivi, nego treneri koji nisu u stanju izvuc ono najbolje u igracima i nisu u stanju ih smirit prije odlucujucih utakmica, nego i oni sami pumpaju atmosferu. Kao Ciro prije Portugala govori kako cemo ih razbit. Ko da igraci vec nisu imali dovoljno pritiska. Sad ces mozda rec da mora liga bit dobra da bi repka bila dobra, u nas to definitivno nije slucaj. Ni u nas ni u hrvata. Na zalost, jer razlog za to je rat. Premijerligasi neka se bore protiv saveza (a nece, jer njima najvise odgovara) a repki samo treba solidan trener koji ce radit srcem. I ne daj Boze da placamo ikoga vise od ovih 5000 eura, ne bi bilo korektno prema narodu. Nismo arapi pa da narod jedva prezivljava a igraci i treneri zaradjuju milione. Zato ima ljudi sto se nude poput Barbe, Papeta i Kodre i oni su pravi ljudi za nas. A ne neki Ciro koji samo gleda da ulovi nesto love od sponzora po stare dane.harishp je napisao/la:Nije ni cudno sto nam se ovako desava kad ih ima koji ovako razmisljaju.Cartman je napisao/la:A jeste se vise popeli na vrh glave s tim posranim savezom. Eto koga vi konkretno predlazete da dodje u savez? I nemojte mi pricat bajke o "legendama" jer jedina legenda koja fakticki nesto radi za nas nogomet je Josip Katalinski koji radi sa mladim selekcijama (i otkad je on doso prolazimo barem prvi krug kvalifikacija), a ostale "legende" sjede po zapadnoj Europi i Turskoj i pametuju. I hajde sad gospodo, ko treba doc u savez? Nije savez kriv sto Ciro nije znao postavit taktiku, sto je Queiroz totalno izbacio Misketa iz igre sa dva defanzivna vezna i tako nas unistio i sto Dzeko snima emisije za Hayat umjesto da je u hotelu. Licno tvrdim da su nasi jadni bivsi selektori najvise krivi sto jos nismo otisli na neko prvenstvo. Pogotovo Ciro, jer on je imo najbolje igrace. Ako pogledamo ko je bio dosad, Susic je i najbolji. Iako to vise govori o tim bivsim, nego o njemu.
Nije savez kriv,a ma jok gdje bi.
Bez kriminala,unistavanja fudbala sto klupskog sto reprezentativnog.Ljudi koji uopste nikad sutnuli loptu nisu.Ali oni kolo vode,gdje oni mogu biti ''krivi'' za bilo sta u vezi fudbala.
Ciro je imao najbolje igrace pocev iz hajduka,eskishehirspora,denizlispora,bb kinga pardon spora itd itd.
Mi uvijek imamo najbolju ekipu ali fakat nas nigdje.

Rat je vec odavno iza nas.A igraci repke su 99 % prve korake napravili u drugim drzavama i dobro stojecim klubovima.Naravno mislim na konkretne korake.
Uostalom sam si sebe pobio,kako rece samo 5000 e.
E pa koliko para toliko i muzike.
A Za Barbe i Papeta cemo tek da vidimo da li ce napraviti nesto.
Ja sam iskreno skeptican iz razloga sto svako mijenjanje selektora je samo mazanje ociju.
Problem ostaje isti a savez rak rana jos jaca.
Nijedan selektor ne moze nista napraviti u onakvoj atmosferi.
Zamislite samo u zubarskoj klinici jednog zubnog tehnicara i deset drvosjeca i sumskih radnika.