BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Koliko vjerujete treneru Kovaču

1) Nikako, treba da ide
3
60%
2) Dobar je za ovaj klub
2
40%

Ukupno glasova: 5

adnan24
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la adnan24 » 25 sep 2013, 14:38

Klare bi trebao razmisliti o pozivu narikace.
Blaszczykowski je napisao/la:Dojma sam da Lewat igra preko kur.a, a zlobnik u meni bi rekao da je to tako jer na kraju sezone želi slaviti titulu s Bayernom.
Ma pusti to...jedna je stvar kad ga nema nigdje na terenu,a druga kad se nadje u prilici pa promasi..."garant" je namjerno promasivao protiv Napolija i sinoc Munchena.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 25 sep 2013, 15:44

Saurman je napisao/la:slika

:)
echte liebe :mrgreen:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 25 sep 2013, 19:48

Sinoć Sechzigeri i BVB složni u pjesmi:

[youtube][/youtube]
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

DrDule
Kontakt:

Post Postao/la DrDule » 25 sep 2013, 20:22

Paradajz je napisao/la:Sto pre se resite Levata, to bolje. Nije on tolika klasa da bi sada kukali. Sad ne znam hocete li juriti napadaca u januaru, ili ce se samo Auba prekomandovati na prvog napadaca. Zavisi i sta uradite u LS...

Ti si prvi centar(for) Auba. :lol:
Odlazi on za dzaba, Rajcice.Nema frke, dolazi onda najverovatnije Voland kao njegova zamena.Kod Klopa drugi spic ionako ne igra veliku ulogu, a posto i Voland i Auba mogu da igraju napadaca i spica, onaj ko se bude bolje snasao na krilu igrace krilo. Kada bude trebalo drugi spic ce da uleti da popuni mesto prvog spica. :mrgreen:Vise treba da brine situacija oko Humelsa(posto je pred kraj prosle sezone rekao da nije jos spreman za prelazak u drugi klub(Barsa)) kao i Gunde.

Malo da i ja fantaziram, prodamo Levu pijanim Rusima i dovedemo na pozajmicu Kagavu. :lol:

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 25 sep 2013, 20:23

Kako jadno.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 25 sep 2013, 21:07

Blaszczykowski je napisao/la:eh @pep da je kod tebe samo nepismenost problem... :kolutaočima:

Problem tvoj je sto si bolestan u glavu a to nije laka bolest.Puno brabonjas ,dersite jedno ja ti care mogu predavati gramatiku bosansko ,srpskog ili hrvatskog jezika i drzati lekcije iz istih ,ako je tebi care nepsimenost sto neko priliko kucanja ubaci pogresno slovo jer kuca iz cuga,jili izostavi ti si onda ozbiljan slucaj ,za mene je ovaj forum totalno nevazna stavr ,ti ocigeldno ovo smatra ozbiljnim i jako me brines .

Sve znaci sve sto sam pisao protiv BVB imao sam potkrepljene argumente nista nisam izmislio i dodao a da ne postoje valjani statististicki podatci,tebe ocigledno boli ono sto sam pisao ,i to je tvoj problem .
Pokusavas nestopisati a kad god si usao u debatu o ranoraznim kriterijma Bvb ili bilo kojeg kluba otisao si pognutih usiju ,jer tvoj intelekt ne moze izdrzati i onda prelazis na onaj primitivni djeciji dio kao iskaz nemoci jer to jedino moze,jedna od jacih debata u kojima si potucen do nogu bila je sa forumasima juvea.

Reci cu ti sada posljednji put **** ;)
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 25 sep 2013, 22:52

Ja sam odavno kritikovao upravu po pitanju ponasanja prema "zvijezdama". Trebali smo pokusati dovesti Dzeku ili nekiog slicne kategorije ili vratiti Lucasa. Dok bi levata zakuco punih 12 mjeseci na tribinu, bez da odigra ijednu minutu vise, naravno uz postojucu platu od knap milion, pa nek ga onda podizu pomenuti pomenuti strucnjaci sa juga. No sta radi uprava? podize mu platu na najveci level, iako znaju da mu je karakter dno i da ce igrati preko neke stvari. Naiva na kvadrat od uprave.

Isto tako slucaj Gündogan ako neces sad da produzis pravac tribina a umjesto njega dovest Boatenga ili Erikssena.

I da opet neko nepocne srat, para za takvo sto je bilo koliko hoces.
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 26 sep 2013, 09:41

PEP je napisao/la:blablabla
Sad sam dobio svoje. :lol:
PEP je napisao/la: Sve znaci sve sto sam pisao protiv BVB imao sam potkrepljene argumente
Da, ti i argumenti. :lol: Nikome nisi zanimljiv na ovoj temi, jer si najobičniji nepismeni i ograničeni trol. A sada si i klon baniranog trola. Obhebaus.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 26 sep 2013, 09:43

gerdmuller je napisao/la:
Saurman je napisao/la:slika

:)
echte liebe :mrgreen:
Ja bih se zabrinuo da mi ovakav nezahvalni egomanijak i sebičnjak dolazi u klub. A još kad se zna da će konkurirati jednoj prznici kao Mandžo, šou je zagarantiran.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 26 sep 2013, 10:41

Blaszczykowski je napisao/la:
Ja bih se zabrinuo da mi ovakav nezahvalni egomanijak i sebičnjak dolazi u klub. A još kad se zna da će konkurirati jednoj prznici kao Mandžo, šou je zagarantiran.
U svakom slucaju ga nece biti tesko prodati, uvijek se moze dobiti koja kinta za njega a jos ako se zna da ce doci za 0 eura onda stvar jos vise dobija na vaznosti. :lol:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 26 sep 2013, 10:48

jaaaaaao, osta klopo ko popisan :mrgreen:
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 26 sep 2013, 15:51

Ovo je test karaaktera za kloppa I upravu... Oni moraju ovo pseto kazniti tako sto ce mu zabranit ne samo igranje nnego I treniranje sa prvim timom... Poslati ga u drugi tim I na taj nacin jasno poslati poruku svima onima koji u buduce planiraju stavljat sebe ispred kluba...ako se neuradi nista po pitanju ove svinje ,sutra ce I gundogan isto ovako da se ponasa ili hummels...klopp ako misli dobro sebi I klubu mora sada pokazati autoritet ...

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 26 sep 2013, 16:09

Je.bem dan onaj kad se Barrios povrijedio....
Idi idiote retardirani , de samo idi....

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 27 sep 2013, 09:09

HzBvB je napisao/la:Je.bem dan onaj kad se Barrios povrijedio....
Idi idiote retardirani , de samo idi....
Pridruzujem se...
S'hebali smo onakvog golgetera za shupka :evil:

Piszu poceo sa laganim trckaranjem. Povratak se ocekuje na zimskim pripremama.
slika

Smelcer jos uvjek neizvjestan, dok ce Gündogan faliti duze nego ocekivano.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 28 sep 2013, 14:45

Weidenfeller - Großkreutz, Subotic, Hummels, Durm - Bender, Sahin - Aubameyang, Mkhitaryan, Reus - Lewandowski

Schmelzer 3 sedmice van terena...ovo nam bas nije trebalo :twisted:

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 28 sep 2013, 16:03

Dortmundu treba previse sansi da dadnu gol, a njima obicno sve ulazi. Ne znam u cemu je fora :roll: .

Moraju ovo dobiti i vjerujem da hoce.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Lennon
Kontakt:

Post Postao/la Lennon » 28 sep 2013, 16:14

Totalna dominacija, i zasluženo vodstvo. Reus u svome stilu. 8-)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 28 sep 2013, 16:21

Solidno prvo poluvrijeme...Freiburg skoro da nije prisao Weidiju,s druge strane dosta prilika uz naravno veliku smusenost kada je u pitanju realizacija...al' hajd' nije da nismo navikli.

S obzirom na igraca vise i ovih 2-0,sve osim odradjivanja posla u nastavku je iznenadjenje.

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 28 sep 2013, 16:27

Odusevljen sam. Ne zbog dominacije ili rezultata nego zbog angazmana i ozbiljnosti. Koncentracija na nivou a u svaki dvoboj se ide srcem. Plus sto smo naprijed konacno fleksibilni, nema samo vracanja nazad kad te ufati presing. Mikiju konacno narasla muda da primi loptu i krene sam naprijed.

Svaka cast ekipi do sada.
Nadam se da nece sada protiv 10 popustit koncentracija. Fino sada sa trecim golom zatvorit utakmicu i zadnjih pola sata uvest Sibija za Levata, Duksa za Reusa i Hofmana umjesto Nurija.

Najbolje poluvrijeme ove sezone :!:

Grosssonja danas ekstrica, takodje Subota, sto jes jes... Levat i dalje sebican :evil:

Lennon
Kontakt:

Post Postao/la Lennon » 28 sep 2013, 19:04

Konačno pobjeda, uz savršenu igru (mehlem za oči :mrgreen: ). Lično sam ponosan na momke, i nadam se kako će nastaviti istim tempom u nastavku prvenstva. Posebno bih pohvalio igru Reusa, Grossonje i Hene koji su perfektno odigrali meč.
A, naravno, Lewat nastavlja po svome i ponovo pokazuje svoju "sebičnost". :roll:

Sezona se nastavlja, a bitka za salatarom se zahuktava. 8-)
U narednom kolu gostujemo "imenjacima" iz Mönchengladbacha, i uz trud kao što je bio danas prisutan, očekujem puni plijen :!:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.