FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Trequartista
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Dabogda više nikad ne zaigrao u Želji, očigledno nije svjestan veličine dresa kojeg nosi. Glavni i jedini krivac ako izgubimo.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
ovaj stream stopa toliko da ne mogu skontat jel simuliro ili nije, kako bilo, bas na kraju poluvremena, katastrofa
Sta serete cist crveni karton ko suza.
-
- Kontakt:
ponovo banjalucka kuhinja radi u savezu,bijeljina pomaze ovaj put
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
slazem seTrequartista je napisao/la:Dabogda više nikad ne zaigrao u Želji, očigledno nije svjestan veličine dresa kojeg nosi. Glavni i jedini krivac ako izgubimo.

Željeznicar za život cijeli !
Cist penal ko suza pa tri igraca ga napadaju i onda ga rusi...sudija debilu
ŽIVOT ĆU DATI AL TEBE NEDAM
Tanka je linija izmedju junaka i tragičara...To je ono što sam maloprije rekao o nezrelosti Armina.
MoRebit' da ćemo bod spašavati.
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
MoRebit' da ćemo bod spašavati.
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
Osim - drugo ime za Želju !
hahahahhaah nemogu da vjerujem kako dade crveni

-
- Kontakt:
pa ne mozes za ono dati **** crveni karton...ne mogu da vjerujem koji je ono kreten nabijem ga na onu stvar da ga nabijem picka mu materina...stvano ne daju nam da igramo, pustite nas da igramo je.benog fudbala kreteni jedni...
sad trebaju uletiti u teren. nema boljeg povoda nego kad sudija svira kontra tebe 

sedmi pokusaj...
steta, umjesto 3-0 da vodimo, strepimo za bod protiv, uz leotar, najgore ekipe u ligi
- alan ford 26
- Kontakt:
E neka, nek nas jebu kad ne znamo, Gotova tekma, mogli smo zavrsiti stvar za pola sata al jok.. Sad kurcu sviraj. Izgubiti od ovakvog celika, sramota.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
- PeteDunham
- Kontakt:
Pitaru, razguli!TvBHT je napisao/la:Sta serete cist crveni karton ko suza.
Živim za Želju, volim Juve i simpatišem Čelzi...
Ne ulazim u rasprave, jer ljudi svakako čuju samo ono što njima odgovara!
There is only one captain - ALESSANDRO DEL PIERO!
Ne ulazim u rasprave, jer ljudi svakako čuju samo ono što njima odgovara!
There is only one captain - ALESSANDRO DEL PIERO!
gledam sad malo ovu situaciju...
prvo je trebao odmah svirati slobodnjak na jamaku, a drugo, dati crveni radi "simuliranja" u posljednjoj sekundi nadoknade prvog dijela kad je igrač okružen trojicom može samo netko ko jedva čeka da to uradi..
prvo je trebao odmah svirati slobodnjak na jamaku, a drugo, dati crveni radi "simuliranja" u posljednjoj sekundi nadoknade prvog dijela kad je igrač okružen trojicom može samo netko ko jedva čeka da to uradi..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ne znam sta je ovo, ali realno oni nas mlate, mi gledamo, trpimo i nerviramo se.
Ne bih o sudenju puno, ali realno ovaj sudija je striktan, takav je bio i protiv Zrinjskog, a takvi nama ne odgovaraju.
Jbg, imali smo svoje sanse, i nismo pogodili, samo da ne bude na kraju, sam pao, sam se ubio...
Dobra stvar za nas, sto Celik igra kuci, pa ce morati napasti, a tu vidim priliku za Bajica i Bucana...
Ne bih o sudenju puno, ali realno ovaj sudija je striktan, takav je bio i protiv Zrinjskog, a takvi nama ne odgovaraju.
Jbg, imali smo svoje sanse, i nismo pogodili, samo da ne bude na kraju, sam pao, sam se ubio...
Dobra stvar za nas, sto Celik igra kuci, pa ce morati napasti, a tu vidim priliku za Bajica i Bucana...
-
- Kontakt:
Mi samo krivi za sve ovo da smo poveli odmah 0-2 tu bi bio kraj tekme a ne ovako sada spasavati bod.
- SarajlijaTM
Vrlo hladno odradjen sudija...
Ajd sad ser.ite po arminu i ostalim nasim igracima
Ajd sad ser.ite po arminu i ostalim nasim igracima

-
- Kontakt:
Pa u p.m. vise,ovo nije moguce da se desava! Pa dvaput profulat prazan gol i ovako dobit crveni...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
nije ovo za crveni. kontakta je bilo, nedovoljno za penal, ali vala nije ni simuliranje.
Zadnja izmjena: ChWilla, dana/u 28 sep 2013, 16:25, ukupno mijenjano 1 put.
u tom napadu je treba odati zuti igracu celika na centru kad je selimovic uzeo loptu; lakrdija stvarno, ne znam kako ga nije stid zna da ima prijenosKevin je napisao/la:gledam sad malo ovu situaciju...
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], b00t, Paromlinac, samoFKS i 58 gostiju.