Pomozite ! hahahhahahha

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
moja baba ti gleda profil!!Hoces da je upoznas??Mirza_Hordas je napisao/la:definitvno najjače dosada.....postani ljubitelj: Saznaj ko ti je*e mamu!- Kako?-Pa posalji mi jos jednom"KO TI GLEDA PROFIL"![]()
![]()
![]()
znam sve osnivaceZike_HzSa je napisao/la:http://www.facebook.com/home.php?ref=ho ... 958&ref=mf
Pomozite ! hahahhahahha![]()
. Kako blokirao ?! Nema slike i ne može postaviti ili šta ?omerbavarac je napisao/la:Kod mene jaran blokirao svoje slike ili sta vec. Nema niti jedne slike profila. Ako neko zna sta je u pitanju i kako se moze vratiti, vrlo bih bio zahvalan????
omerbavarac je napisao/la:Kod mene jaran blokirao svoje slike ili sta vec. Nema niti jedne slike profila. Ako neko zna sta je u pitanju i kako se moze vratiti, vrlo bih bio zahvalan????
Procitah negdje da je Chuck Norris davno umro, samo sto smrt ne smije to da mu kazeMElloo je napisao/la:**** Chuck Norrissa, Spongeboba, i Lady Gagu.. MUMIJEVI NE IDU U SKOLU^^.
hahahaha grupeee
je*o Chuck Norrisa i Spongeboba Tony Cetinski umire 100 puta dnevno![]()
Ma nema nikako slike. Na profilu isao desni klik pa block images, a problem je sto nema mogucnosti unblock????WindOfChange je napisao/la:. Kako blokirao ?! Nema slike i ne može postaviti ili šta ?omerbavarac je napisao/la:Kod mene jaran blokirao svoje slike ili sta vec. Nema niti jedne slike profila. Ako neko zna sta je u pitanju i kako se moze vratiti, vrlo bih bio zahvalan????
hebes te grupe....sve je to sranje.Mirza_Hordas je napisao/la:grupa: uz facebook speeder ubrzajte svoj facebook cak 4 puta![]()
pridružite se
H1N1 je napisao/la:hebes te grupe....sve je to sranje.Mirza_Hordas je napisao/la:grupa: uz facebook speeder ubrzajte svoj facebook cak 4 puta![]()
pridružite se
![]()
![]()
Najgluplje mi je od svega sto pola ljudi ne moze da skonta da nema nacina da vidis ko ti gleda profil...
ahahaha...dobra je i ta...Lily je napisao/la:Ma ima glupih grupa pravo.. Sada prave grupe npr "Svi koji vole (ime i prezime te osobe" a grupu napravila ta i ta osoba![]()
Ova je dobra![]()
█████████████████████████████████████ Ogrebi i sjebaces monitor xDDDDDDDDD.
majestic24 je napisao/la:Otvorit cu ja grupu "sve cure koje zele izgubiti nevinost nek se jave"
Trenutno korisnika/ca: muhamedhulk i 7 gostiju.