nebiamko27 je napisao/la:Cinjenica je da igramo ljepse s Dinom na celu nego s Amarom, al s Amarom smo imali puno bolju defanzivu nego s dinom, da imamo bogija pozadi bili bi 1 na tabeli
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
bikrmak je napisao/la:nebiamko27 je napisao/la:Cinjenica je da igramo ljepse s Dinom na celu nego s Amarom, al s Amarom smo imali puno bolju defanzivu nego s dinom, da imamo bogija pozadi bili bi 1 na tabeli
ipak nelisander je napisao/la:bikrmak je napisao/la:nebiamko27 je napisao/la:Cinjenica je da igramo ljepse s Dinom na celu nego s Amarom, al s Amarom smo imali puno bolju defanzivu nego s dinom, da imamo bogija pozadi bili bi 1 na tabeli
u redu je manhatt(a)n, ljudi ne vode racuna na pravopis ovdjemanhattn je napisao/la:drug moj bratski savjet......uci, citaj sto vise ......cuj odstetio :Samerosm je napisao/la:Vise bih volio da su izgubili nego sto su remizirali protiv skupa kloceva koji se nazivaju Celik...
No sami smo krivi, kada imas GLUPOG trenera i GLUPE igrace onda ne mozes ocekivati nista bolje nego ovaj jedan bod.
Ostavimo po strani da nas je sudija odstetio, jer njegova odluka ne bi imala toliku tezinu da imamo sposobnije i pametnije igrace.
Jel onaj Djurbuzovic onakav od rodjenja ili je zub vremena ostavio traga
Fali nam vise onakvih dilajli u ligi

Fali nam vise onakvih dilajli u ligi
Ovo moram napisati dok sam vruć. Za sve izgubljene bodove u ovom prvenstvu iskjljučivi krivac je Amar Osim. Ni pod razno nije smjeo ući u prvenstvo sa samo dva štopera i to ovakva. U gostima protiv Širokog damo dva gola ne osvojimo bod, danas isto dva gola jedva bod. Za ovo nije Dino kriv, igrači naprijed igraju prilično dobro, ali ne može on igrati umjesto ova dva Amarova štopera.
PS. Izvini Amare, nisam mogao ovo ne napisati, ipak ti si bez obzira na ovo moje pisanje taj koji nam je donio najviše radosti.
PS. Izvini Amare, nisam mogao ovo ne napisati, ipak ti si bez obzira na ovo moje pisanje taj koji nam je donio najviše radosti.
ako nastavimo ovako igrati ne treba se plašiti. igrom smo svakako zaslužili sva tri boda, ali kako je drugo počelo dobro smo se izvukli. svih proteklih godina smo kaskali u ova doba, pa i kad smo duplu krunu uzeli.
sve se stima da borac osvoji titulu 

- alan ford 26
- Kontakt:
Dobro neko prethodno rece, nismo mi uzeli bod neg zijanili 2, protiv onako jadnog Celika. Drugo pol nisam ni gledao od huje, ne od **** sudije vec zbog naseg tj bezobrazluka Hodzica, iako je dao gol smatram da je mozda i glavni krivac zbog gubitka bodova. Da je zabio makar jednu od one dvije prilike bilo bi gotovo, a sudija nek onda silji mami svojoj. Ovaj bod bi imao tezinu da imamo 4 boda vise od onih kikseva na Grbavici, ovako...znaci nam al ne previse. I da ne zaboravim, svaka cast momcima koji su bili u Zenici, podrska za 10
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
kerla je pod amarom na klupi bio cijelu polusezonu najbolji odbrameni igrač lige (2010/11). nakon toga je drugi put otišao. mislim da je za katastrofalnu igru u odbrani više kriva loša atmosfera, nered u klubu i nedostatak pravog vođe i na terenu i van terena nego neki sad nekvalitet kerle i škaljića.Valter je napisao/la:Ovo moram napisati dok sam vruć. Za sve izgubljene bodove u ovom prvenstvu iskjljučivi krivac je Amar Osim. Ni pod razno nije smjeo ući u prvenstvo sa samo dva štopera i to ovakva. U gostima protiv Širokog damo dva gola ne osvojimo bod, danas isto dva gola jedva bod. Za ovo nije Dino kriv, igrači naprijed igraju prilično dobro, ali ne može on igrati umjesto ova dva Amarova štopera.
doduše to se opet svede bar djelomično na amara, ali na drugi način. mislim da su u pravoj formi kerla i škaljić i više nego dobri stoperi za našu ligu.
- Trequartista
- Kontakt:
Tomić najbolji, Hodžić i Stanić najgori danas.
S obzirom na okolnosti i razvoj situacije dosta bod, mada smo zaslužili sve tri.
Težak raspored je iza nas, sada slijede nešto lakše utakmice.
S obzirom na okolnosti i razvoj situacije dosta bod, mada smo zaslužili sve tri.
Težak raspored je iza nas, sada slijede nešto lakše utakmice.
Zadnja izmjena: Trequartista, dana/u 28 sep 2013, 17:51, ukupno mijenjano 1 put.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
-
- Kontakt:
Igrali smo dobro, na trenutke odlično i lijepo za oko. Ubi nas ona nonšalantnost u napadu, a pogotovo u odbrani. Mali Ara igrao odlično, ali se vidi da je jos uvijek poprilično zelen za ove naše lige. Tomić igračina samo takva, vukao nam je čitavu ekipu svojim prebacivanjem igre na protivničku polovinu i biće prava šteta ako bude povrijeđen za narednu utakmicu. Sudija šupčina samo takva, igrači Čelika propagiraju anti-fudbal i udaraju kad stignu, al nema veze digao se Željo i nastavio dalje. Ovoj ekipi treba podrška i ja sam još uvijek uvjeren da možemo do titule. Samo među navijačima Željezničara treba malo optimizma i vjere u ove momke i uvjeren sam da ćemo da se radujemo na kraju 

Tanku klupu ima Zeljo, nedostaju tri prvotimca i to je to, al' sa ovakvim pristupom titula ne dolazi u pitanje. Ara je kriv za ova dva boda, al' on je premlad da se takve oscilacije ne bi smjele dogoditi, sve 5. Celik seoska druzina.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Prvo da cestitam Manijacima,oni su bili nasa najsjajnija tacka danas definitivno..
Nisam gledao prvo poluvrijeme tako da ne mogu komentarisati igru..Golove sam vidio..Gol Celika iz ofsajda..
Sto se tice 2 pol. borbenost je bila na visokom nivou,nije se osjetio igrac manje..Ima li smo i onu finu sansu Selimovica,i vrlo ravnopravan posjed lopte sa Celikom koji osim onog gola nista nije napravio..
Odbrana i dalje najbolnija nasa tacka..Skaljic se katastrofalno postavio kod onog gola Mesanovica,ko da mu je 18 a ne 30 i neka godina..
Kerla opet par puta ispao,pokazao nisigurnost..Al zabio je gol pa sve to bacio u drugi plan..
Sve u svemu lijep bod iz Zenice koji je ucinio da nada u odbranu titule tinja jos uvijek u meni..
Nisam gledao prvo poluvrijeme tako da ne mogu komentarisati igru..Golove sam vidio..Gol Celika iz ofsajda..

Sto se tice 2 pol. borbenost je bila na visokom nivou,nije se osjetio igrac manje..Ima li smo i onu finu sansu Selimovica,i vrlo ravnopravan posjed lopte sa Celikom koji osim onog gola nista nije napravio..
Odbrana i dalje najbolnija nasa tacka..Skaljic se katastrofalno postavio kod onog gola Mesanovica,ko da mu je 18 a ne 30 i neka godina..

Sve u svemu lijep bod iz Zenice koji je ucinio da nada u odbranu titule tinja jos uvijek u meni..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ne, do nasih strucnih i profesionalnih te ni malo subjektivnih TV kuca. Zanimljivo Robija nikad ne navija kad dodju Zeljo i Sarajevo. Sigurno nije bila dominacija na tribinama, malo vi malo mi, nista posebno.ennis je napisao/la:oj koja dominacija na tribinama,jel ovo do streama ili kao da robija i ne navija uopste.
Celik!3,2,2.
Ofsajd jeste
Ali mali
Ovo su vase rijeci od prosle godine kada ste davali iz ofsajda golove pomocu Vukasovica
Sudija je navijao za Čelik dok nije poveo...Onda je navijao za Želju dok nije izjednacio...A onda je navijao za Borac
Mi imamo kloceva u ekipi brdo...Ali vaši igraci broj 11,broj 5,broj 21,broj 23 su presmjesni
Niste vi nista ni izgubili ni zasluzili...jednostavno ste TRUBA kao i MI 

::::SAMO ČELIK::::
Imali smo ih, 3 boda su hladno mogla bit nasa, ali kad se sve uzme u obzir ne mogu bit nezadovoljan s bodom. Ako nas danas nije dobio, Celik nas nece nikad ni dobit. Idemo dalje, mozda ovaj bod bude znacajan kasnije.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Cuj to, prije ce biti obratno, Celik je do sad bio tri puta gori od Zelje.exbabilon je napisao/la: Ako nas danas nije dobio, Celik nas nece nikad ni dobit.
Celik!3,2,2.
-
- Kontakt:
zamorano je napisao/la:Ofsajd jesteAli mali
Ovo su vase rijeci od prosle godine kada ste davali iz ofsajda golove pomocu Vukasovica
Sudija je navijao za Čelik dok nije poveo...Onda je navijao za Želju dok nije izjednacio...A onda je navijao za Borac
![]()
Mi imamo kloceva u ekipi brdo...Ali vaši igraci broj 11,broj 5,broj 21,broj 23 su presmjesni
![]()
![]()

Grbavica naš je Hram!!!
Šta si ti gledao da mi je samo znat? Beže sačuvaj, svako danas može da javno iznosi mišljenje...zamorano je napisao/la:Ofsajd jesteAli mali
![]()
![]()
![]()
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Dofu, Hrasno15, Levin, nedimmmm1337, NeSamSafetee, Vanja8, WeekendOffender i 61 gost.