Mensur Mujdža

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

ahmic
Kontakt:

Re: Mensur Mujdža

Post Postao/la ahmic » 26 sep 2013, 22:33

Dobar igrac ,al brate ne moze se covjek pouzdat u njega,cesto je povrijedjen...
Mensure,idi hodzi nek zapise ...

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 26 sep 2013, 22:45

ahmic je napisao/la:Dobar igrac ,al brate ne moze se covjek pouzdat u njega,cesto je povrijedjen...
nije on cesto povrijeden nego vuce jednu te istu povredu konstantno, haman je zalijeci dodu tekme od Repke , igra (jer nema mu zamijene solidne) i opet se stanje pogorsa i onda dok se oporavi prode 2 mjeseca i tako u krug! Dobro da ga Frajburg i drzi , placaju ga a Repka ga koristi :lol: :lol:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

HazardEden
Kontakt:

Post Postao/la HazardEden » 26 sep 2013, 23:18

vrebac86 je napisao/la:
ahmic je napisao/la:Dobar igrac ,al brate ne moze se covjek pouzdat u njega,cesto je povrijedjen...
nije on cesto povrijeden nego vuce jednu te istu povredu konstantno, haman je zalijeci dodu tekme od Repke , igra (jer nema mu zamijene solidne) i opet se stanje pogorsa i onda dok se oporavi prode 2 mjeseca i tako u krug! Dobro da ga Frajburg i drzi , placaju ga a Repka ga koristi :lol: :lol:
evo i video koji to dokazuje :lol: :lol:
[youtube][/youtube]

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 sep 2013, 00:14

Opet ce bit Avdija show. :lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 27 sep 2013, 00:20

brine me ovo oko njegove povrede...taman i da se plasiramo u Brazil bez njega sto i hocemo vrlo vjerovatno mi bez Mujdze nismo ista ekipa, igra nam je odmah bezidejnija i daleko slabija prema naprijed. Strasno znacajan igrac za nasu koncepciju.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 28 sep 2013, 15:20

DIlavera treba zvati i uigravati momak je mlad ima vremena za napredak,a i klub mu igra u LP..Znam da nije standardan,ali bolje i on nego Avdija iako SUšić kaže ko god igra u HAjduku moze i u reprezentaciji..

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 28 sep 2013, 15:40

Opet ga nema u ekipi a u pm mujdza dragi ... Poslije brazila mi moramo nac adekvatnu zamjenu za njega inace nije dobro... Bojim se da nema niko niko nigdje ni blizu njegovog kvaliteta ni ti deliveri ni neka djecurlija iz nase lige. steta ali nece on moc jos dugo ovako ako bude stalno vuko povrede.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 sep 2013, 15:41

Vranjes moze bez problema igrat desnog beka kad ozdravi. To je cesto i igrao u karijeri. Mujdza je naravno bolji od njega, ali Vranjes je najbolji od ostalih. A protiv Litvanije i Lihtenstajna ce vjerovatno igrat Avdija, yebiga.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 sep 2013, 15:43

grgr je napisao/la:Opet ga nema u ekipi a u pm mujdza dragi ... Poslije brazila mi moramo nac adekvatnu zamjenu za njega inace nije dobro... Bojim se da nema niko niko nigdje ni blizu njegovog kvaliteta ni ti deliveri ni neka djecurlija iz nase lige. steta ali nece on moc jos dugo ovako ako bude stalno vuko povrede.
Vranjes,bas prv-prvu tekmu protiv Slovaka je odigrao na desnom beku,i to kako.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 28 sep 2013, 15:43

ako ne mogne Mujdza protiv Litvanije i Lihtenstajna treba igrati Bicakcic desno. Pokazao je protiv Amera da on moze kvalitetno ispratiti nase napade po desnoj strani, a ima i solidan centarsut. Ako se oporavi Zukanovic i Spahic ce na stopere.
Medjutim igrat ce naravno Avdija jer Safet mora da ih proda sto vise sto prije.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 28 sep 2013, 15:44

Cartman je napisao/la:Vranjes moze bez problema igrat desnog beka kad ozdravi. To je cesto i igrao u karijeri. Mujdza je naravno bolji od njega, ali Vranjes je najbolji od ostalih. A protiv Litvanije i Lihtenstajna ce vjerovatno igrat Avdija, yebiga.
Totalno sam zaboravio za ogija , da istina on je u pocetku karijere i bio bek pa je prekomandovan na stopera iako nerijetko igra i na beku ... I da on je definitivno najkvalitetniji izbor nakon mujdze barem po onome sto je do sad pokazao u repci..

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 28 sep 2013, 17:58

al je loš Ogi prema naprijed i još pitanje je kakav ce biti posle povratka,dok je Mujdza drzao nasu desnu stranu i naprijed i nazad i imao je odlične centaršuteve..

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 28 sep 2013, 18:06

Drž'o je nazad ko što bi je Ogi držao naprijed :)

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 29 sep 2013, 01:47

bavarian_bk je napisao/la:Drž'o je nazad ko što bi je Ogi držao naprijed :)
kako Mujdza moze biti los u odbrani,a igra standardno u Frajburgu bar do ove povrede i desni je bek plus sto se cesto ubacuje kvalitetno naprijed,on je izborio onaj penal protiv Grčke i još masu asistencija imao u 16m..rijetkost je imati igrača i naprijed i nazad,zato kazem moze Ogi al smo onda deficitarni na krilu.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 29 sep 2013, 10:30

Da se ne varamo, ovo je apsolutno tačno. Koliko je Mujdža jak ofanzivno, toliko je slab defanzivno.
Nije potrebna neka mudrost da se primjeti da je Mujdža ofanzivni bek, dok je Ogi defanzivno orijentisan.
Pomenuše onu tekmu prijateljsku protiv Slovaka, fantastično ju je odigrao, jako zrelo. Stara škola, lopta može proći, igrač ne.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 30 sep 2013, 01:36

jbt sad u pitanju kuk ,a bila leđa,koljeno..tamam da kompletiramo odbranu iz NJEmacke lige ono se poremeti

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 30 sep 2013, 02:40

Cartman je napisao/la:Opet ce bit Avdija show. :lol:
Jadna nam majka :lol: :lol: :lol: Boga mi ja bi radije Zukana na beka. Protiv Grcke koliko ne skuzi sjecanje u Zenici je odigrao beka i svi smo ga hvalili nakon te tekme. Kakvi god da su ovi timovi, od Grka jaci nisu. Moje misljenje neko. :)
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 30 sep 2013, 12:32

soccerfan je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Opet ce bit Avdija show. :lol:
Jadna nam majka :lol: :lol: :lol: Boga mi ja bi radije Zukana na beka. Protiv Grcke koliko ne skuzi sjecanje u Zenici je odigrao beka i svi smo ga hvalili nakon te tekme. Kakvi god da su ovi timovi, od Grka jaci nisu. Moje misljenje neko. :)
zukan je lijevi bek :)

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 01 okt 2013, 15:23

zizu1991 je napisao/la:
Da se ne varamo, ovo je apsolutno tačno. Koliko je Mujdža jak ofanzivno, toliko je slab defanzivno.
Nije potrebna neka mudrost da se primjeti da je Mujdža ofanzivni bek, dok je Ogi defanzivno orijentisan.
Pomenuše onu tekmu prijateljsku protiv Slovaka, fantastično ju je odigrao, jako zrelo. Stara škola, lopta može proći, igrač ne.
protiv slovenije valjda , tada je ogi igrao na desnom beku

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 01 okt 2013, 15:38

viKK je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:
protiv slovenije valjda , tada je ogi igrao na desnom beku
I protiv Slovaka(moguce da mu je to debi bio) prijateljska prije 2 godine, bas sto kaze "skolski" odigrana.. ;)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Edincapitano, UtdBiH21, zgembo89 i 41 gost.