Papastathopoulos je napisao/la:Al ne pamtim kad sam vidio golmana da tako ocajno ispucava lopte kao ovaj guzan
Bravo dzeko, ti si svoje odradio..bravo villa takodjer!
predasistent kod 3 gola ...
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Papastathopoulos je napisao/la:Al ne pamtim kad sam vidio golmana da tako ocajno ispucava lopte kao ovaj guzan
Bravo dzeko, ti si svoje odradio..bravo villa takodjer!
Bogme se i ja nameracio bas reko da vidim sto ga hvale onoliko i na bluemoonu i bogme i ovdje. Haman pa Titu od njega napravise. I reko bas da vidim kakvo je to cudo kad bogme nista specijalno. Poslije Dzekinog gola imao je jednu priliku i golman mu je haman sa linije skinuo. Osim toga ja ne vidjeh razlog sto bi ovaj bio Tito a Dzeko jok.kimbo je napisao/la:Prvi put odgleda i ovog Negreda 90 minuta. I bas mi drago bjese da sta vidjeh. Covjek nema nista, malo zustriji od Dzeke s tim sto nema nista posebno sto bi ga pravilo ubojitim u PL.
Edin solida svoje odradjuje kako treba , skolska igra sematska. A ovo ostali iste bole kao i prosle godine.
Zanimljivo je bilo posmatrati Navasa. Inace tog igraca cijenim veoma. Al sta ti je fudbal nije samo nabi i trci. Ne znas da igras sa obadvije noge (protuprimjer Lulic , Edin ... ) i igrac te lako ustopa. Tip zatvori desnu stranu Navasu ostavlja mu lijevu stranu da dribla da prolazi da centrira al Navas sakat u lijevu nogu izgleda i lagano ga zatvorise. Cijela koncepcija igraca od vise miliona pade u vodu. Osta Navas procitan u PL hahah zauvjek sada ...
Ma ne pika se bolan to. Pitaj ti nase strucnjake sa foruma kakav je Edin bio. Da cujes komentara i belaja.Virtu4l je napisao/la:Uz Tourea, najbolje ocijenjen igrač Cityja. Imao je najviše šuteva na utakmici (5).
Dobri su ovi naši kakvi su stručnjaci englezi na bmoonu..soccerfan je napisao/la:Ma ne pika se bolan to. Pitaj ti nase strucnjake sa foruma kakav je Edin bio. Da cujes komentara i belaja.Virtu4l je napisao/la:Uz Tourea, najbolje ocijenjen igrač Cityja. Imao je najviše šuteva na utakmici (5).![]()
![]()
Nastasic im je danas bio katastrofalan. Zao mi momka al danas je ono bas zeznuo stvar. Nego jel onaj Leskot jos uvijek u City-u? Covjeka nigdje. Ko da je umro.AzRimiRzA je napisao/la:Dobar Edin, dobar Toure, slab Hart, slaba odbrana.
Ne tangiraju me previše. Igra, zabija golove, dijeli asistencije i predasistencije - pametnom dosta.soccerfan je napisao/la:Ma ne pika se bolan to. Pitaj ti nase strucnjake sa foruma kakav je Edin bio. Da cujes komentara i belaja.Virtu4l je napisao/la:Uz Tourea, najbolje ocijenjen igrač Cityja. Imao je najviše šuteva na utakmici (5).![]()
![]()
Ma kod mene su svi u jednom sesiru. I ovi nasi nisu daleko odmakli, bez brige.-SanaFCŽ- je napisao/la:Dobri su ovi naši kakvi su stručnjaci englezi na bmoonu..soccerfan je napisao/la:Ma ne pika se bolan to. Pitaj ti nase strucnjake sa foruma kakav je Edin bio. Da cujes komentara i belaja.Virtu4l je napisao/la:Uz Tourea, najbolje ocijenjen igrač Cityja. Imao je najviše šuteva na utakmici (5).![]()
![]()
Sličan gol je zabio Tottenhamu u onoj legendarnoj utakmici kad je dao četiri gola.Saurman je napisao/la:Džeko ako misli biti starter onda mora mnogo više da pokaže ovo danas je bilo solidno daleko od dobrog.Imao je par situacija gdje je trebao bolje reagovati što se tiče gola mogu reći da je više sretan nego spretan.
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl, DnevnaDozaPklata, General505, greenwood i 52 gosta.