Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
To pravilo mislim da ne važi za prostor bivše Jugoslavije, tako da svi igrači koji su rođeni na teritoriji bivše države mogu igrati za sve EX Ju reprezentacije, primjera milion
Cvitanich je druga stvar
Cvitanich je druga stvar
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Mahmutović zabio još jedan gol, iz penala.
P.S. I Ljevaković je pogodio.
P.S. I Ljevaković je pogodio.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Aidin ubjedljivo prvi strijelac češke lige sa 10 golova , dok njegov prvi pratioc ima 6 golova na kontu .
Također Šćuk ima 4 gola , Harba i Ljevaković po 3
Šta će nama treći napadač.
- Goalgetter
- Kontakt:
Pda, kad ionako Ibricic moze igrati spicaNeutral je napisao/la:Šta će nama treći napadač.
Stace nam ba treci napadac...bavarian_bk je napisao/la:Aidin ubjedljivo prvi strijelac češke lige sa 10 golova , dok njegov prvi pratioc ima 6 golova na kontu .
Treba nam sad jedan RW u liku Kvrzica
Nakon toliko godina cekanja desnog krila konacno smo ga i dobili i to svjetske klase u vidu Hajrovica a nasa "seoska varalica" tolike godine tu poziciju nije pokrivala i sad odjednom Kvrzic na Hajrovica
Majko moja.....
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Anel hadzic je imao priliku preci u hajduk, ali nije..zajeb'o se zivotom..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Kvrzic dobro igra za Rijeku,Vrsajevic nijedan prodor po desnoj strani onako solidan,a Sušić se nije ni vidio u prvom poluvremenu na terenu..
Mahmutovic izgleda pravo zapeo hoce da ide u Brazil 
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
- Blaszczykowski
- Kontakt:
što se tiče hrgote, on ne može igrati za hrvatsku, već samo za bih ili švede.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
Kako da gledam da ce se novi igraci javljati sami od sebe kada se kvalfikacije zavrse uspjesno, samo da bi zaigrali u Brazilu.
Tako da ne brinete.
Tako da ne brinete.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
zašto? ima hrvatsko državljanstvo ..Blaszczykowski je napisao/la:što se tiče hrgote, on ne može igrati za hrvatsku, već samo za bih ili švede.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- legenda reala
- Kontakt:
a možda si i upravu, rođen je nakon raspada Jugoslavije tj nakon 92 i pravila za njega moguće da nisu ista kao za one što su rođeni prije 91 Subotića,Jelavića,Petrića,Klasnića i sl.Blaszczykowski je napisao/la:što se tiče hrgote, on ne može igrati za hrvatsku, već samo za bih ili švede.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Moze. Zasto bi HNS uopce stupao u kontakt s njim?Blaszczykowski je napisao/la:što se tiče hrgote, on ne može igrati za hrvatsku, već samo za bih ili švede.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Bio bi fina opcija u napadu pored Vede i Edina.Veliki potencijal.
DRUG NEBI TI PUNCA
- Blaszczykowski
- Kontakt:
teško da će dobiti dozvolu da igra za hrvatsku pošto mu nitko od bližih predaka nije rođen u hrvatskoj. ista situacija kao sa cvitanichem.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
- legenda reala
- Kontakt:
Pa možda su stupili da se raspitaju, ali ovo što KUBA priča je moguće, ovaj je rođen u BIH 1993, on nije rođen u Jugoslaviji da bi za njega važila ista pravila kao npr za Subotića i sl.Lillard je napisao/la:Moze. Zasto bi HNS uopce stupao u kontakt s njim?Blaszczykowski je napisao/la:što se tiče hrgote, on ne može igrati za hrvatsku, već samo za bih ili švede.
U PM kako plitko razmisljanje.Ispada kao da je nakon Brazila kijametski dan.Nema vise kvalifikacija,nema vise repke,nema vise zivota na Zemlji.Pojedini moraju shvatiti da mi nismo Njemačka,Italija i Holandija.Nama nisu kvalifikacije kao njima samo nužno zlo koje moraju odraditi.Mi se moramo dobro namuciti da se plasiramo na EP i SP.To sto smo sada 90% vec na SP ne garantira nam da cemo biti i na slijedecem.A uz to neidemo mi sami na to prvenstvo idu i ostale repke.I niti jedan barem mladi i perspektivni igrac nece promjeniti repku da bi eventualno igrao na 1 prvenstvu,oni stariji mozda i hoce jer im je to i jedina šansa da vide neko natjecanje.Tako da spustite se malo na zemlju.Mi se moramo boriti za sve igrace koji bi nam mogli biti od koristi bilo odmah,bilo u nekoj blizoj budućnosti.Elegant je napisao/la:Kako da gledam da ce se novi igraci javljati sami od sebe kada se kvalfikacije zavrse uspjesno, samo da bi zaigrali u Brazilu.![]()
Tako da ne brinete.
@ Legenda Reala
Hrgota moze igrati za bilo koju repku iz bivše Yuge jer su mu i roditelji i djedovi i nane rodjeni na području Yugoslavije.Tek njegov unuk nece moci igrati niti za jednu repku osim Švedske (ako momak ostane da igra i zivi tamo)
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- legenda reala
- Kontakt:
I ja to kontam, ali hrvatski portali isto ovo pišu kao i KUBA pa koće im ga znatiTMovac je napisao/la:
@ Legenda Reala
Hrgota moze igrati za bilo koju repku iz bivše Yuge jer su mu i roditelji i djedovi i nane rodjeni na području Yugoslavije.Tek njegov unuk nece moci igrati niti za jednu repku osim Švedske (ako momak ostane da igra i zivi tamo)