Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
- Kontakt:
Re: Arsenal
Bolji od Walnuta vec sada jer jednostavno zna igrati fudbal i nije jednodimezionalan za razliku od doticnog.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Paja, znao si par puta napisat neke fine postove, kad si ozbiljniji, steta sto je takvih momenata malo. Zezancija OK, al konstantno sranje po igracima i to bez ikakvog razloga, nema smisla.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- Rockefeller
- Kontakt:
Koliko ovde za vrijeme utakmice bude sranja to ni wc solja ne moze podnijeti. 

Ima on veci potencijal od Walcotta... ima solidnu igracku inteligenciju, sut, a i snazniji je u duelu, a nije da Gnabry isto nema brzinu i prodornost. Ali ne treba preforsirati momka, Wenger najbolje zna sta ce s njim. Odlicna mlada krila bi se mogla izraditi od njega i Ox-a.
-
Glupost...Idemo ovo privesti kraju i zabetonirati 1. mjesto 

Neugodno gostovanje, nova 3 boda 

To je to, pobjeda 
Operi mješalicu i smotaj kabal

Operi mješalicu i smotaj kabal
Ništa novo,Arsenal dobio,Ramsey zabio..
vrlo vazna 3 boda
dosta zrelija igra (ove sezone) nego sto smo navikli inace kada povedemo

- Rockefeller
- Kontakt:
Ma odlucnost je ta pred kojom se lome svi problemi. Arsenal odavno nije bio ovako fajterski raspolozen kao sto je ove sezone. Bice ovo dobra sezona.
Znao sam da cemo iz ove frka sa krilima morati izvuci nesto dobro... Gnabry dobio sansu i alapljivo je iskoristio... Gledacemo mi njega cesto u buducnosti pa cak i ovi kada se oporave...
O ljudi moji, igramo ovako dobro a jos nema naseg najboljeg igraca prosle sezone Cazorle, strelca Walcotta i jokera Podolskog!
O ljudi moji, igramo ovako dobro a jos nema naseg najboljeg igraca prosle sezone Cazorle, strelca Walcotta i jokera Podolskog!

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- francobaresi
- Kontakt:
Kakav Ozil , prava prekretnica za Arsenal je ponovni angažman Flaminia. 

"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Uzmi u obzir da uz njih 3 fale Ox i Rosicky gdje ćeš dalje 

Ajde OX i Cazorla vratite se hljeba vam
Sve u svemu,dobra pobjeda u utakmici u kojoj nismo dominirali,kao sto znamo.Swansea je jako dobra ekipa ima brze krilne igrace,sto nam je pravilo veliki problem tokom cijelog meca.Mi se nismo sastavili sa loptom kako treba,Ozil imao par dobrih proigravanja,al je u vecem dijelu meca trckarao jer fakat nije dobijao lopte na nekih 20-30m,koje bi on rutinski podvalio.
Levatski smo gol primili,onakve pasove ni na Fifi ne vidjam cesto
On the top!

Sve u svemu,dobra pobjeda u utakmici u kojoj nismo dominirali,kao sto znamo.Swansea je jako dobra ekipa ima brze krilne igrace,sto nam je pravilo veliki problem tokom cijelog meca.Mi se nismo sastavili sa loptom kako treba,Ozil imao par dobrih proigravanja,al je u vecem dijelu meca trckarao jer fakat nije dobijao lopte na nekih 20-30m,koje bi on rutinski podvalio.
Levatski smo gol primili,onakve pasove ni na Fifi ne vidjam cesto

On the top!
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Cekao sam da napise ovo neko drugi, a ne navijac Arsenala. Flamini igra fantasticno, sigurno, pravi faul kad treba, brz, a vraca se i u odbranu, mislim doslovno stane pored Kosa i Pera. Uglavnom fantasticno pojacanje, Wenger ga je ubo to je nevjerovatno.francobaresi je napisao/la:Kakav Ozil , prava prekretnica za Arsenal je ponovni angažman Flaminia.
@Paja Nije Giroud legenda Arsenala, ali pretjerano pljujes. Uredu Arteta i Walcott fakat slabo igraju, ali evo Ramsey 7 golova i ti ga i dalje pljujes. Nije njegovo ni da daje zadnji pas, vidis da on trci i zabija golove, pomaze u defanzivi. Ozil i Jack su tu za zadnji pas. Isto tako i Giroud, jedna losa na 7 dobrih utakmica i pljuvanje. I u toj losoj je imao asistenciju, ali je bio i los. Svaki spic treba sanse, pa Robin po utakmici ima 5-6 sansi.
Celik!3,2,2.

Sta mislite kada pogleda tabelu dali onaj djecak u Van Persiju i dalje vristi?

Edit:
Rasmey ove sezone: 8 golova u 9 utakmica
Ramsey prije ove sezone: 7 golova u 127 utakmica
- HazardEden
- Kontakt:
Southampton
FUlham

FUlham

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.