Semir Štilić

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

Dylan Dog
Kontakt:

Re: Semir Štilić

Post Postao/la Dylan Dog » 03 nov 2012, 14:08

Teško da za njega ima mjesta u Dynamu,Shakhtaru ili Metalistu,njihovi igrači koji igraju na tim pozicijama su il Ukrajinski reprezentativci il sjajni Brazilci mahom ispod 25 godina.
Na stranu što Semir izgleda na klipovima i kompilacijama ko igračina,daje golove,genijalni pasovi ali nešto mu očito fali da bi bio prava klasa,inače bi bio u redovima neke bolje ekipe.
Ja taj nedostatak nisam primjetio,nisam ga ni previše gledao,čini mi se da mu zamjeraju slično kao i Misimoviću,da ima smješno ograničen radijus kretanja po terenu.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 04 nov 2012, 18:51

http://prosport.tsn.ua/static/app/swf/v ... start=true

ev jedan fin link, pa da vidite semira na djelu :) Karpaty-Kryvbas

p.s. kod drugog gola asistencija Semira i strijelac cetvrtog ;)
Zadnja izmjena: delko, dana/u 04 nov 2012, 19:11, ukupno mijenjano 1 put.

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 04 nov 2012, 19:05

Dobar igrac ali mu fali ono najbitnije u danasnjem imalo ozbiljnijem fudbalu da bi igro u nekom vecem klubu jest brzina.Odlican tehnicar ima taj zadnji pas ali ta brzina je danas kapitalna ozbiljniji klubovi prvo gledaju tvoje atletske sposobnosti,ako se vuces ko kornjaca nisi za tog levela.Znaci dobar igrac ali mu fali ta brzina da bi bio vrhunski.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 04 nov 2012, 19:12

Dade ga Štilič :mrgreen:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 04 nov 2012, 19:33

Dylan Dog je napisao/la:Teško da za njega ima mjesta u Dynamu,Shakhtaru ili Metalistu,njihovi igrači koji igraju na tim pozicijama su il Ukrajinski reprezentativci il sjajni Brazilci mahom ispod 25 godina.
Na stranu što Semir izgleda na klipovima i kompilacijama ko igračina,daje golove,genijalni pasovi ali nešto mu očito fali da bi bio prava klasa,inače bi bio u redovima neke bolje ekipe.
Ja taj nedostatak nisam primjetio,nisam ga ni previše gledao,čini mi se da mu zamjeraju slično kao i Misimoviću,da ima smješno ograničen radijus kretanja po terenu.
Ma vidi, nisam ja ni tvrdio da ima. Priča je više hipotetička. Želio sam reći da odlazak u Ukrajinu nije jednak odlasku u Kazastan kako su to neki ovdje insinuirali. Da se tamo igra jako kvalitetan fudbal, da i tamo ako jel ekplodira može čak osvojiti i neki evropski kup itsl.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 04 nov 2012, 20:52

To maca samo nastavi!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 04 nov 2012, 21:13

Nek se dogovore plavi il Svraka il Štilić dvojica je puno u reprezentaciji u veznom redu..a red bi bio pozvat ga kad već razvaljuje u Ukrajini, i Šunjić igra u Ukrajini,pa Pandža trebo preć itd..

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 04 nov 2012, 21:24

Stila je bolji igrac i od svrake i sesara i treba ga pozvati .

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 04 nov 2012, 21:29

Umjesto Ibricica ga pozvati jer Ibra ce najvise nastupa imati na Kutiji Sibica ..

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 05 nov 2012, 12:23

Dylan Dog je napisao/la:Teško da za njega ima mjesta u Dynamu,Shakhtaru ili Metalistu,njihovi igrači koji igraju na tim pozicijama su il Ukrajinski reprezentativci il sjajni Brazilci mahom ispod 25 godina.
Fali mu trka, brzina, agresivnost i borbenost. Rijetki su igrači na njegovoj poziciji koji to nemaju, pa to nadomjeste drugim kvalitetama. Da je imao bar trku na većem nivou, davno bi igrao u nekom klubu iz liga petice, jer mu je tehnika savršena. On bi u našoj reprezentaciji imao mjesto, samo kada ne bi bilo Misimovića, Pjanića i nažalost Ibričića (od kojeg je realno bolji, ali to i nije neki uspjeh). Ovako teško.

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 08 nov 2012, 21:47

voltron30 je napisao/la:
Fali mu trka, brzina, agresivnost i borbenost. Rijetki su igrači na njegovoj poziciji koji to nemaju, pa to nadomjeste drugim kvalitetama. Da je imao bar trku na većem nivou, davno bi igrao u nekom klubu iz liga petice, jer mu je tehnika savršena. On bi u našoj reprezentaciji imao mjesto, samo kada ne bi bilo Misimovića, Pjanića i nažalost Ibričića (od kojeg je realno bolji, ali to i nije neki uspjeh). Ovako teško.
yep, al ko zna, mozda ipak proradi i iskoristi taj svoj talenat, jer definitivno ima fudbalski mozak - to se jasno vidi ;) btw evo jedna nova tema - ukr. premier liga ;) http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 7#p2077157 pa navratite ;D

Cautinho
Kontakt:

Re: Odg: Semir Štilić

Post Postao/la Cautinho » 15 sep 2013, 10:42

Prati li netko Semira?
Kako igra,jel igra uopce?
Keep walking.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 15 sep 2013, 11:46

Igrao je juce zajedno sa Medunjaninom od pocetka u veznom redu. Izgubili su 2:5 kod kuce.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 28 sep 2013, 21:05

Nitko ni da spomene hat-trick Semira u turskom kupu.
Svaka čast majstore,samo tako nastavi!!

http://www.livescore.com/soccer/turkey/ ... 1-1587130/" onclick="window.open(this.href);return false;

[youtube][/youtube]
Keep walking.

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 28 sep 2013, 22:39

ovaj lik mi je bio pravo drag igrač u repki,zamišljao sam ga u početni 11,a sad ni traga ni glasa o njemu,samo ponekad izleti ovako neka vijest... :(

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 07 okt 2013, 00:06

Najbolje da se Štila vrati u Želju nekako je to najbolje za obje strane.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 20 okt 2013, 16:03

Evo od prve minute danas zajedno sa Medunjaninom. Upisao je i asistenciju za gol :)
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 04 nov 2013, 18:48

Stila je uvijek bio dobar igrac,nadam se da ce sad pruzati konstanto dobro igre te time obezbjediti poziv kod Papketa :D
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 04 nov 2013, 19:12

Tri najbolja igraca Lecha iz one generacije od prije nekoliko godina

Lewandowski- BVB, svjetska zvijezda
Rudnevs- HSV
Stilic- Gaziantaspor

:roll:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 04 nov 2013, 19:14

Consigliere je napisao/la:Tri najbolja igraca Lecha iz one generacije od prije nekoliko godina

Lewandowski- BVB, svjetska zvijezda
Rudnevs- HSV
Stilic- Gaziantaspor

:roll:
Cini mi se da je i Murawski bio clan te sjajne ekipe :?: :?:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: edvaE2, jasmin10, zikerrz21 i 59 gostiju.