Formula 1 - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Pobjednik Bahrain Grand Prix 2021 je:

Anketa je završila: 01 apr 2021, 15:13.

Alfa Romeo
0
Nema glasova.
AlphaTauri
1
3%
Alpine
0
Nema glasova.
Aston Martin
1
3%
Ferrari
5
13%
Haas
1
3%
McLaren
1
3%
Mercedes
16
41%
Red Bull
14
36%
Williams
0
Nema glasova.

Ukupno glasova: 39

Wolverine
Kontakt:

Re: Formula 1

Post Postao/la Wolverine » 23 dec 2009, 14:55

ma to je promasaj, kazem vam. bit ce isto ko sa iversonom u memphisu. tresla se gora, rodio se mis. to je samo marketing, nema od rezultata nista.

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 23 dec 2009, 23:31

ocekivanja kralju sumi:TITULA
KOJI JE ON CAR IDEMO MALO UDARITI SGUZA HAMILTONA ALONSA BUTONE
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 dec 2009, 00:03

Mercedes ima da osvoji sve.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 24 dec 2009, 00:45

Kazu da se jedan krug mora zatvoriti pa da bi imao uspjesnu karijeru. To nije bio slucaj s mojim omiljenim vozacem od kako pratim F1 Michaelom Schumacherom. Karijeru je poceo kao djecak u Mercedesu i vozio je za njih u nizim kategorijama, i ti isti ljudi su mu davne 1991.godine dali tada 191.000 Njemackih maraka da bi mu pomogli u F1 i da bi sjeo u bolid Jordana na VN Belgije. Od tada Schumacherova karijera je uvijek isla uzlaznom putanjom, Mercedes je uzaludkod McLarena pokusao jedno mjesto osigurati za Njemackog vozaca, i to nije uspjelo 1995.godine kada Schumacher odlazi u Ferrari, ni 1998.godine kada je opet produzio ugovor s Ferrarijem, ni cak posljednji pokusaj 2005.godine kojeg je Mercedes objavio tek danas, a za kojeg niko nije znao. To cijelo vrijeme, meni jedna od najdrazih osoba u "crikusu" F1 Norbert Haug je morao trpiti kritike kako ne moze postaviti Njemackog vozaca u McLarenov bolid, kako nije veliki patriota, kako ne zeli dobro Njemackom sportu itd., a to su posebno navijaci iskazivali na stazama Nuerburgring (VN Evrope do 2006.godine) i Hockenheimringu (VN Njemacke isto do 2006.godine) gdje su Mercedesove tribine na tim stazama bile mizerno popunjenje. Zato ovaj povratak bar za mene koji gledam formulu od 1995.godine i koji je uvijek bio uz Schumachera nosi nesto vise nego neki markentiski trik. Kao sto Ralf Schumacher rece danas Nijemci su dobili ono sto su godinama trazili, a nisu mogli dobiti, a to je Njemacki tim, odnosno bolid i Njemacki vozaci. Meni je ovaj dan danas drag iz vise razloga sto se vratio moj omiljeni vozac u "cirkus" zvani F1, sto je meni uvijek draga osoba Norbert Haug moze biti u svijetlu, sto je Ross Brawn mozak koji ce Schumacheru omoguciti osmu titulu prvaka svijeta, sto je Schumacher potpisao takav ugovor da vazi do 2012.godine, i da nakon svake sezone moze odluciti zeli li nastaviti dalje da vozi bolid Mercedesa GP-a. Schumacher, Mercedesu nikad nije zaboravio ono sto su oni za njega ucinili i sto su od njega napravili najboljeg vozaca F1 u njenoj historiji, i zato sada Schumacher sve vraca potpisom na ovaj ugovor koji je mnog ljubitelje sirom svijeta obradovao.

Zato cu ja sljedece sezone biti opredijeljen za sljedece.

Vozac/i: Michael Schumacher, Sebastian Vettel
Tim: Mercedes GP

Eh sada bi jos dodao koliki su "cigani" Italijani, izuzev Di Montezzimola koji je pravi dzentelmen. Nakon sto je danas objavljeno da ce Schumacher voziti za Mercedes GP, novine u Italiji su osule paljubu na njega i govore sljedece: "Izdajnik", "Idi ko ti brani", "Nek je otisao", "Nas heroj je Alonso" itd itd. Ali ova gospoda zaboravlja da je isti taj Schumacher propalu marku u "crikusu" F1 pod imenom Ferrari vratio na stare staze slave, nakon sto su 21 godinu gledali drugim ekipama u ledja. Italijani su danas ovim natpisima pokazali kakvi su ljudi. Bar da su jedne novine napisale "hvala", ali i to je bilo tesko.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 24 dec 2009, 01:08

Ma dajte ljudi, Schumi će biti daleko od borbe za titulu
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 24 dec 2009, 09:42

qrac bi on ista naparvio bez Brawna.. qrac bi mogao samo lizat..

nije htio produziti sa Ferrarijem prije par godina, a sad cim mu je dosao Mercedes odma je prihvatio.. da je dosla ponuda i Mclarena odma bi to uzeo.. debil..

i bas od svih, ti najveceg kretena nazoves gentlemanom :roll:
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 dec 2009, 10:02

daffy je napisao/la:qrac bi on ista naparvio bez Brawna.. qrac bi mogao samo lizat..

nije htio produziti sa Ferrarijem prije par godina, a sad cim mu je dosao Mercedes odma je prihvatio.. da je dosla ponuda i Mclarena odma bi to uzeo.. debil..

i bas od svih, ti najveceg kretena nazoves gentlemanom :roll:

Heh, nije mu do para, nego čovjeku došlo da se opet dokazuje. Čitav život se bavi sa ovim sportom, i najednom prestane. Neobično mu. Pao je par puta sa motora, mogao je jednom ili čak dvaput da pogine. Dosadilo mu pa traži izazov. Michael je Michael, jedan od najboljih ako ne i najb<olji vozač svih vremena. Jao , kao navijač Mercedes kao firme sam zadovoljan što je potpisao. Napokon da mi se ostvari Luis protiv Michaela na stazi.

Ako Michael ne budi onaj svoj pravi (to je po nekima da sve pobjeđuje na što je navikao sve), početi će priče o tome kako je ostario i te gluposti. Ne bi se on nikada vratio bez nekog razloga. U ovom slučaju mislim da su pare najmanje važne.

Čovjek jednostavno uživa vozajući bolid F1 i umjesto da budemo svi sretno što se vratio, neki ga pljuju nakon svega.

Mclaren Mercedes i dalje moj number 1, pa tek ove druge srebrene strijele aka Michael.

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 24 dec 2009, 16:49

nije michael dosao radi para. ovo je cisti marketing od u korist mercedesa. sretno njemu, ali tesko ce napraviti nesto veliko.

ipak ce mi se kao i neutralu ispuniti zelja da vidim duel michael vs lewis na stazi. ali, to sad nece biti to.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 24 dec 2009, 21:44

nece ti jos dugo biti Mclaren Mercedes..

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 24 dec 2009, 22:20

to cemo jos vidjeti ;)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 25 dec 2009, 14:03

Zavisi. Kako sam ja čuo još 2 ili 3 sezone, pa onda odlučuje. Mercedes je uvijek dobro radio, problem je u Mclarenu bio. Svejedno mi je, srebrene strijele su uvijek najjače. ;)

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 25 dec 2009, 23:06

Koga briga za strijele :? , bitno je da je Konig ponovo tu, nije se on vratio radi para, slave...nego da obara nove rekorde, ako takvi jos postoje :mrgreen:
Jedva cekam da ludilo ponovo krene :)
Vom Jäger zum Gejagten

23 KING JAMES
Kontakt:

Post Postao/la 23 KING JAMES » 26 dec 2009, 02:18

sad navijam za ovaj mercedes
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 26 dec 2009, 11:44

pa to im i jest cilj.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 26 dec 2009, 11:46

Uvjek sam navijao za Mercedes da osvoje konstruktorski naslov a Schumi naslov prvaka, doduše to mi se nije događalo, osim ovog sa Schumi-em :) Al sada možda mi se ispune obje želje... :)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 26 dec 2009, 23:09

evo citam vraca se i mladji schumi. favorit reno.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 27 dec 2009, 00:16

Wolverine je napisao/la:evo citam vraca se i mladji schumi. favorit reno.
glupljeg i losijeg vozaca ja nikad u zivotu nisam vidio.. koliko je puta radio u korist Ferraria i Michaela.. otisao u DTM i samo se propisno brukao.. :roll:

jos ni jednu sezonu odkako gledam F1 nisam navijao za druge vozace osim za Fince.. prvo Hakkinen pa Kimi.. tesko cu se navic ovu jednu sezonu na onog malog svabu iz Mercedesa.. jako dobar i fin vozac je Rosberg..

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 27 dec 2009, 00:45

pa imas kovalainena sad ;)

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 27 dec 2009, 11:38

nije Kovalainen ni do peta ovim legendama.. niti ce ikad biti.. mogao je, kad je otisao u Mclaren, napraviti pravu karijeru.. ali nije.. ostao u sjeni Hamiltona..

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 27 dec 2009, 11:43

I ja sam dosta više od Heikkija očekivao. Mika je legendaran bio, on je sa Michaelom "harao". Kakvi su to samo dvoboji bilo, i ono legendarno prestizanje Zonte i Michaela na onom pravcu. Onaj start sa 3 i 4 mjesta Mike i Davida i prestizanje oba Ferrarija unakrsnu. U anale je sve to otišlo. Nevjerovatno.

Zaključano

Natrag na “Auto-moto”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.