Club Atletico de Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Club Atletico de Madrid
Diego vredi 100 mil. 
- HazardEden
- Kontakt:
Još da ne podjebaye igrace vrijedio bi jos viseterabajt je napisao/la:Diego vredi 100 mil.
- Blaszczykowski
- Kontakt:
obožavam ovaj atletico. diego simeone je bog.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
Atletico vise nego odlican u prvom poluvremenu, ali ne smiju sebi dopustiti onu nosalantnost u napadu i moraju prilike koje im se ukazu bolje iskoristavati.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
-
kinder_jaje
- Kontakt:
Kkako mi se svidja ovaj Arda ko igrac auuuu prekucao je ovaj real i atletiko 
Dobra igra u prvom poluvremenu ali se morao zabiti jos jedan gol ovako mislim da ce doci do pada u drugom dijelu i da ce Real okrenut.
Valjda im se ove promasene sanse nece obiti od glavu, sjajno stoje na terenu. Btw. ko je igrac koji je u 25 centarsutom vanjskim pronasao Villu na 16 metara, to je bilo sjajno, jos da Villa nije bio neodlucan
To je bio Koke, strasan igrac, mislim i da je najbolji asistent lige, mada nisam siguran...Astren je napisao/la:Valjda im se ove promasene sanse nece obiti od glavu, sjajno stoje na terenu. Btw. ko je igrac koji je u 25 centarsutom vanjskim pronasao Villu na 16 metara, to je bilo sjajno, jos da Villa nije bio neodlucan
Ide lopta i kontam u sebi ajde pucaj sad , a on nista . Najgori trenutak utakmice , otisla bi u raslje 100 %Astren je napisao/la:Valjda im se ove promasene sanse nece obiti od glavu, sjajno stoje na terenu. Btw. ko je igrac koji je u 25 centarsutom vanjskim pronasao Villu na 16 metara, to je bilo sjajno, jos da Villa nije bio neodlucan
Nemojte bit pesimisti, Atleti ovo gazi s jos 2 gola u mrezi Lopeza 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Nazalost,istog sam misljenja. Steta sto sto se nisu iskoristile neke sanse ,prvenstveno ona Tiaga nakon kornera, to bi bilo 0-3 i u durgom poluvremenu samo zatvoriti igru. Nista. Nastaviti igrati s istim intenzitetom, ali s vise uspjeha prema naprijed! Koke Dios !soe je napisao/la:Dobra igra u prvom poluvremenu ali se morao zabiti jos jedan gol ovako mislim da ce doci do pada u drugom dijelu i da ce Real okrenut.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- NoName
- Kontakt:
Atletiko kao Fenix, svake godine ode najbolji igrac ali se uvijek tu nadje jos bolja zamjena. I jare i pare. Inace super igra veceras i poderali ste Real u svakom segmentu, samo je steta sto niste zabili makar jos jedan pogodak. Ali, sad ce real da odifra ofanzivnije i nesto sam siguran da ce makar jedna konta da upali.
Sent from my GT-P5100 using Tapatalk 2
Sent from my GT-P5100 using Tapatalk 2
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Real Illaru plati 40mil,pa koliko onda vrijedi ovaj mali Koke,fascinira decko kako igra.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- francobaresi
- Kontakt:
Simeone je arhitekta ovog Atletica , na dobrom je putu da dobije Real i drugi put zaredom. Što zaista nije bio slučaj u posljednjih nekoliko godina.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Pa i ja sam cak bio zategao ljevicu da je iz prve, i od Villa sam najmanje to ocekivao. Arda sa bradom=Lisandro Lopesnerkolfc je napisao/la:Ide lopta i kontam u sebi ajde pucaj sad , a on nista . Najgori trenutak utakmice , otisla bi u raslje 100 %Astren je napisao/la:Valjda im se ove promasene sanse nece obiti od glavu, sjajno stoje na terenu. Btw. ko je igrac koji je u 25 centarsutom vanjskim pronasao Villu na 16 metara, to je bilo sjajno, jos da Villa nije bio neodlucan![]()
gdje su oni sto su se meni smijali kad sam napisao onaj post za Atletico , Ardu i Costu ?
Costa ako promijeni drzavljanstvo u Spanjolsko tj. zaigra za Spanjolsku to ce im biti najbolji moguci napadac na trzistu za njihovu igru , lik je fizicka masina , ko Hulk ( osim suta i driblinga ) , puno pametniji i bolji finisher .
Arda ko Arda , cuva loptu bez ikakvih problema . Simeone je u svakog igraca usadio ono sto je on nekad radio , svaki se bori i nemilosrdni su , da je Thiago zabio onaj zicer poslije kornera veselo bi bilo Madridu , ovako ulaskom Balea im jos nade tinjaju .
I da btw. Costa ce izludit Ramosa i Pepea , vec ga mrze
Fabregas je najbolji asistent lige , ima 6asist Koke 5 mislim , nema mu ravnog po ubacajima .
Costa ako promijeni drzavljanstvo u Spanjolsko tj. zaigra za Spanjolsku to ce im biti najbolji moguci napadac na trzistu za njihovu igru , lik je fizicka masina , ko Hulk ( osim suta i driblinga ) , puno pametniji i bolji finisher .
Arda ko Arda , cuva loptu bez ikakvih problema . Simeone je u svakog igraca usadio ono sto je on nekad radio , svaki se bori i nemilosrdni su , da je Thiago zabio onaj zicer poslije kornera veselo bi bilo Madridu , ovako ulaskom Balea im jos nade tinjaju .
I da btw. Costa ce izludit Ramosa i Pepea , vec ga mrze
Fabregas je najbolji asistent lige , ima 6asist Koke 5 mislim , nema mu ravnog po ubacajima .
Cholo ako nije u top3 trenera sada na svetu, jbes mi mater... Covek ne da je samo veliki motivator, nego covek ocigledno zna znanje, i takticki je prejak...
On i Fabregas imaju po 5 ass i dijele to prvo mjesto.Paradajz je napisao/la:To je bio Koke, strasan igrac, mislim i da je najbolji asistent lige, mada nisam siguran...Astren je napisao/la:Valjda im se ove promasene sanse nece obiti od glavu, sjajno stoje na terenu. Btw. ko je igrac koji je u 25 centarsutom vanjskim pronasao Villu na 16 metara, to je bilo sjajno, jos da Villa nije bio neodlucan
Atletico vrlo dobar večeras, pogotovo u odbrani, malo samo da poprave tu skok igru i bila bi perfekcija.
Costa neće 90-tu minutu dočekat' na terenu, il' će ga Simo poslat' na klupu il' će fasovat' crveni (što je puno izglednije). Strašan igrač, al' mora malo posložit' stvari u glavi.
Neki tek sad shvataju kakva je Atletico ekipa. Ali ajde bolje ikad nego nikad. Odlicno poluvrijeme, kontrola lopte, igra bez lopte. Koke ima najbolji centarsut u Primeri bez daljnjeg. Sada se izjednacio sa Cescom po broju asistencija i ima ih 5.
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
- francobaresi
- Kontakt:
Čovjek ima viziju , jasnu ideju kako igrači treba da igraju i šta da rade na terenu. Ima svoj sistem igre i to mu donosi rezultate , džaba je imati hrpu kvalitetnih igrača ako trener nema jasnu ideju šta sa njima da radi . Jasan cilj i plan igre je daleko važniji od onoga ko je na terenu.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.