Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Amar Dzeko
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Amar Dzeko » 29 sep 2013, 00:24

@Enzo

Moderni fudbal je ovo danas, kad je nastao nije bitno, jer od nastanka stalno napreduje. Poenta je da Real ne igra moderni fudbal.
Recimo Barca prije par godina je igrala fudbal koji je bio svemirski za sve ostale ekipe. A recimo do danas Barcina igra je ostala na istom (tom visokom) nivou dok su ostale ekipe napredovale i sada je ta razlika puno manja, a prosle sezone smo vidjeli da je Bayern taj nivo cak i prevazisao.

Da da, uz Van Bastenovu generaciju naravno.

I ne planiram s tobom ulaziti u nikakvu diskusiju, s obzirom da na startu pocinjes sa omalovazavanjem.
Imas mahanje ;)
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 29 sep 2013, 00:26

krenite po Mancinija on će ovo dovesti u red

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 29 sep 2013, 00:27

Amar Dzeko je napisao/la:@Enzo

Moderni fudbal je ovo danas, kad je nastao nije bitno, jer od nastanka stalno napreduje. Poenta je da Real ne igra moderni fudbal.
Recimo Barca prije par godina je igrala fudbal koji je bio svemirski za sve ostale ekipe. A recimo do danas Barcina igra je ostala na istom (tom visokom) nivou dok su ostale ekipe napredovale i sada je ta razlika puno manja, a prosle sezone smo vidjeli da je Bayern taj nivo cak i prevazisao.

I ne planiram s tobom ulaziti u nikakvu diskusiju, s obzirom da na startu pocinjes sa omalovazavanjem.
Imas mahanje ;)
Nemoj Bogati više. Barca i dan danas na onom nivou kao kod Pepa, i to ona Barca od prošle sezone? :shock:

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 29 sep 2013, 00:27

Bayern@heart je napisao/la:krenite po Mancinija on će ovo dovesti u red
De ne sluti yebo ga ti :x :mrgreen:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 29 sep 2013, 00:27

Sveti je napisao/la:žao mi je što atletiko nije iskoristio i ostale šanse, da bude jedno 4:0, pa da se čistka u ekipi napravi.
Kakva bolan sad cistka, pa svake godine vam cistka zato i jeste tarabe, pustite bar 3 sezone neke igrace da igraju zajedno sad ce ogromnooki otkaz da dobije ja mu dajem sansu do novembra tamo :lol:
27.10.2020

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 29 sep 2013, 00:28

Jel iko spomenuo da je Benzema panj?

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 29 sep 2013, 00:28

Plakacete vi za Mourinhom koji je znao postrojiti ove curice i kod koga se znalo ko je gazda.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 29 sep 2013, 00:28

Donnie Darko je napisao/la:Jel iko spomenuo da je Benzema panj?
Stani u red.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 29 sep 2013, 00:29

Bayern@heart je napisao/la:krenite po Mancinija on će ovo dovesti u red
Alceloti ce imati podrsku kao i Portugalski firaun. :lol:
Usput da onaj lopov u prosloj tekmi nije uzeo velike pare i otisao na zasluzeni odmor sad bi vec bilo -7. Al' haj i ovo je potaman. :)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 29 sep 2013, 00:29

Furymaker je napisao/la:
Dzoni je napisao/la:Ganjaj barcu,a barca sve levate redom dere.I onda dodje El Classico pobjedimo mi njih,smanji se zaostatak i ponovo se gaje neke nade do iduceg kiksa.
Koliko se samo trenera izmjenjalo....
Ah ta tradicija
Indeed.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 29 sep 2013, 00:29

Najsmijesniji mi je bio Bale i njegovi pokusaji probijanja. Eh muko moja, gdje se bacaju pare...

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 29 sep 2013, 00:29

aa jbmti zivot tek sad ugledah anketu 8-) :lol:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 29 sep 2013, 00:32

Imas mahanje ;)
:) Kad ti mozes omalovazavat lika nakon 5 utakmica i zavrsavat mu trenersku karijeru i to koji je kao igrac i kao trener osvajao Ligu Prvaka e vala mogu i ja tebe. Ko te slaga da je Bayern prevazisao Barseloninu igru, i ko rece da je Barselonina najbolja ikad, trebao si se ranije rodit bilo je jos dobrih ekipa.Al et da te dalje ne omalavazavam ipak ti znas bolje od Carla.By the way ako ti mislis da je proslogodisnja Barselonina igra jednaka onoj Rajkardovoj Barseloni ili Barseloni iz prve dvije godine Guardiole,tj.da su zadrzali nivo kvaliteta a drugi ih prestigli, uz duzno postovanje nemas ti pojma o fudbalu.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 29 sep 2013, 00:32

mandraX je napisao/la:

Imas mahanje ;)
Nemoj Bogati više. Barca i dan danas na onom nivou kao kod Pepa, i to ona Barca od prošle sezone? :shock:
Hoces reci da Barca nije vise onako dominatna iskljucivo zbog Pepa?
Filozofija ostala ista, ekipa ostala ista, Xavi, Iniesta, Messi.

Pa i u Pepovoj zadnjoj sezoni, na Camp Nou Real im je ocitao fudbalsku lekciju ako se sjecas. ;)
Ja o tom govorim.
Ronaldo - Isco - Bale

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 29 sep 2013, 00:34

Dajte im Galatu pa da se vratimo u trip sampiona univerzuma 8-)

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 29 sep 2013, 00:34

bolje da ste doveli našeg Lulića nego ovu maskotu iz velsa nakvi pokušaji driblinga :roll:

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 29 sep 2013, 00:34

Hihi , zaziva se Jozo koji je sa istim,uigranijim timom izgubio od Atletika na svom stadionu..
Jozo cija ekipa takodje nije odigrala dobre tekme ove sezone.

a jos su bolji sudovi o Baletu i njegovoj cijeni
pa koja bi bila Ronaldova na osnovu samo ove utakmice?!

ja opet citam , a reko da necu
al sad fakat moram preskocit :mrgreen:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 29 sep 2013, 00:36

Amar Dzeko je napisao/la: Hoces reci da Barca nije vise onako dominatna iskljucivo zbog Pepa?

Pa i u Pepovoj zadnjoj sezoni, na Camp Nou Real im je ocitao fudbalsku lekciju ako se sjecas. ;)
Ja o tom govorim.
Da, to hoću da kažem. Isključivo zbog Pepa!

Zanemari trofeje, gledaj samo na igru, 'ta o njoj samo i pričamo, zar ne? Ovo nije ni B od one Pepove Barce.

Ako si već zaboravio kako je ta Pepova Barca dominirala, bujrum slobodno nađi neki klip na YouTube-u (ima ih koliko hoćeš) iz tog perioda pa pogledaj, a onda ćemo da komentarišemo.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 29 sep 2013, 00:37

Uspjesi se ne ostvaruju preko noći, a u Madridu to žele već godinama, a isto im se sve ponavlja iz godine u godinu, dok se ne uozbilje nikad se neće vratiti na stare staze slave tj. uzeti LP, Primera možda uleti pokoja svako 3-4 godine i to je to ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 29 sep 2013, 00:40

mandraX je napisao/la:
Amar Dzeko je napisao/la: Hoces reci da Barca nije vise onako dominatna iskljucivo zbog Pepa?

Ja o tom govorim.
Da, to hoću da kažem. Isključivo zbog Pepa!

Zanemari trofeje, gledaj samo na igru, 'ta o njoj samo i pričamo, zar ne? Ovo nije ni B od one Pepove Barce.

Ako si već zaboravio kako je ta Pepova Barca dominirala, bujrum slobodno nađi neki klip na YouTube-u (ima ih koliko hoćeš) iz tog perioda pa pogledaj, a onda ćemo da komentarišemo.
Pa vec sam rekao da je Barca u odnosu na druge ekipe igrala svemirski fudbal, znaci da sam svjestan toga i da nema potrebe da gledam nikakve clipove.Citaj malo.
Ali ta se razlika do danas promijenila. Pepe je otisao, i Barcina igra je pala. To je istina, ali da je iskljucivo to razlog, nije.
Ronaldo - Isco - Bale

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.