FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- TzBulevar87
- Kontakt:
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
jedino smo Sirokom cesto uzimali pokoji bod I to je to..bas smo im bili tamo neugodan protivnikClaus je napisao/la:Uvijek su gostovanja u Hercegovini bila teška za Slobodu. Sjećam se da smo rijetko donosili bod(ove) iz Mostara, ŠB-a, možda jedino da nam je Posušje bilo sretno "one" sezone.Ah, da, i deklasiranje GOŠK-a.
Sada nas redovno tamburaju Branitelj, Čapljina, GOŠK... Za nadat se uspjehu, ali teško. Jedinstvo se pojačava, doveli su Safeta Nadarevića, bivšeg štopera reprezentacije, premda im se i trener promijenio. Možda bi to moglo uticati na njih, pozitivno ili negativno - vidjet ćemo. Mi sve imamo u svojim rukama, a najslabija karika ovog tima je upravo Karić.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Crveno - crni trenirali u Međugorju
Naši prvotimci danas su stigli u Međugorje, a nakon kratkog predaha odradili su trening na terenu sportskog centra Circle International.
Stručni štab Crveno - crnih odlučio je da na današnjem treningu ekipa uigrava više aspekata fudbalske igre.

Crveno - crni su tako uigravali taktičku postavku igre za GOŠK, odbranu i napad iz prekida sa više različitih pozicija, kontre i polukontre, te slobodne udarce i penale.
fksloboda.ba
Naši prvotimci danas su stigli u Međugorje, a nakon kratkog predaha odradili su trening na terenu sportskog centra Circle International.
Stručni štab Crveno - crnih odlučio je da na današnjem treningu ekipa uigrava više aspekata fudbalske igre.

Crveno - crni su tako uigravali taktičku postavku igre za GOŠK, odbranu i napad iz prekida sa više različitih pozicija, kontre i polukontre, te slobodne udarce i penale.
fksloboda.ba
Pobjeda je bolja od orgazma!
volim te slobodooooooo ti si nasa svetinja
- badblueboylivno
- Kontakt:
Kako neprofesionalno izgleda ovaj tekstualni prijenos na stranici Slobode.
"iniciativa", "al smo", "al bez ozbiljnih", "golmana ribića", nigdje točke i zareza, neujednačen font-size
Svaka čast za stranicu i praćenje kluba preko iste, ali ovo izgleda užasno.
"iniciativa", "al smo", "al bez ozbiljnih", "golmana ribića", nigdje točke i zareza, neujednačen font-size
Hayley <3
ne zabušavaj, inače ćeš otići u kaznu 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
+1badblueboylivno je napisao/la:Kako neprofesionalno izgleda ovaj tekstualni prijenos na stranici Slobode.
Stvarno je iritantno, pogotovo za nas koji "volimo" pravopis.
De sta glumis profesora bolan, covjek pise sa stadiona preko mobitela, i ja bi ovako grijesio preko moba.badblueboylivno je napisao/la:Kako neprofesionalno izgleda ovaj tekstualni prijenos na stranici Slobode.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
I to što kažeš, dobro je da ikako imamo stranicu i tekstualni prenos.fukara87 je napisao/la:De sta glumis profesora bolan, covjek pise sa stadiona preko mobitela, i ja bi ovako grijesio preko moba.badblueboylivno je napisao/la:Kako neprofesionalno izgleda ovaj tekstualni prijenos na stranici Slobode.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ako preko mobitela može ući na joomla server i ažurirati stranicu, sigurno može to uraditi i bez katastrofalnih grešaka.
Samo dajem prijedlog kako poboljšati neke stvari (i kod Dinamove stranice sam vidio neke greške, poslao mail, uvažili su), ne sprdam niti omalovažavam ičiji rad.
Samo dajem prijedlog kako poboljšati neke stvari (i kod Dinamove stranice sam vidio neke greške, poslao mail, uvažili su), ne sprdam niti omalovažavam ičiji rad.
Hayley <3
- SaltCityAttack
- Kontakt:
da ba lik sa telefona pise svaku gostujucu tekmu..sta ce ebiga hvala mu i na ovome
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
badblueboylivno je napisao/la:Ako preko mobitela može ući na joomla server i ažurirati stranicu, sigurno može to uraditi i bez katastrofalnih grešaka.
Kada pratiš utakmicu preko interneta, bitno mi je saznati info os svom klubu, pa taman s milion grešaka. Svi želimo hitnu informaciju
ljudi bolji od nas prvo poluvrijeme al nadam se da ce neka frljoka uletiti u drugom pa da dusmani kazu da smo kupili
al samo ih hladno nabijemo na nesto 
Sloboda Tuzla
U Bihacu je taj vas covjek slao sa laptopa informacije na vasu stranicu, sjedio sam iza njega.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
FYI, There is no such thing as Joomla Server. Ako vec kritkujes informisi se...badblueboylivno je napisao/la:Ako preko mobitela može ući na joomla server i ažurirati stranicu, sigurno može to uraditi i bez katastrofalnih grešaka.
0-0 nebi ja imao nista protiv da ovako ostane, jeste da se svi nadaju kao i ja cudu, al i ovo je ekstra rez i Gabele, hajde momci izdrzite
Dobro je da covjek moze ikako slati i pisati povratne informacije na stranici, nisu svi stadioni pokriveni wIreless konekcijom, i nemaju svi stadioni uvjete gdje ce covjek bez problema sjesti i koristiti wifi na bilo na mobitelu ili laptopu...
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
Ako izgubimo pa sta, ja volim i voljet cu Slobodu bez obzira na sve, a inace nevalja se radovati tuđoj nesreci kad tad se to nekom igrom slucaja vrati u zivotu.anonymous001 je napisao/la:izgubicete vidjeces nemoj se previse nadati da ti to razocarenje nebi bilo preveliko hahaTRUST je napisao/la:0-0 nebi ja imao nista protiv da ovako ostane, jeste da se svi nadaju kao i ja cudu, al i ovo je ekstra rez i Gabele, hajde momci izdrzite
1:0 Malcic strijelac
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Tačno nemate pametnijeg posla u životu nego dođete provocirati tuzlake na ovoj temi. Opustite se malo, ne može vam se reći. Što je bilo upozorenja bilo je.. naredna ide banana.
PS: Da me ne bi citirao, znaš ti dobro da ti nisi došao ovde bez razloga, nego provocirati.
PS: Da me ne bi citirao, znaš ti dobro da ti nisi došao ovde bez razloga, nego provocirati.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.