Mozda ce zvucati prepotentno ili neskromno ali na kraju uopste nisam zadovoljan krajnijim rezultatom .
Samo srece i nonsalancija Coste u napadu su razlog da Real Madrid nije popio 3- 4 komada. Gledajuci statisticki, Atleti je odigrao slicno kao u dvije predhodne utakmice, ali je zakazala realizacija. Jednostavno, nekada ne ide!!
Stativa Tiaga . Njegov pokusaj glavom nakon kornera. Kokeova majstoria i precka. Costino jedan na jedan protiv Lopeza (koji je trebao dobiti crveni zbog namjernog kazenja ). Sve su to prilike koje se nisu iskoristile,dok je Madrid u prethodnim utakmicama uvijek isao na to da rezultatom ponizi Atletico ,pa mi zato krivo .
U odbrani i na sredini terena Atleti je odigrao pefektnu utakmicu,jednostavno u par navrata sam morao protrljati ocurine jer nisam mogao vjerovati da Real onako nemocno kruzi s loptom na 30 metara od gola Curtoisa.
U napadu dvije vanzemaljske asistencije Kokea vanjskim

Kada sam kod Coaste,trenutno je medju 4-5 najboja napadaca na svijetu . Nemojte ga samo gledati kroz golove koje zabija , on se mnogo trudi i na protivnickoj polivici iznuđuje dosta prekrsaja i kartona . Konkretno jucer je iznudio 8 od 21 faulova koliko je napravio Madrid

Slijedi jos jedna ekstra teska tekma protiv Porta gdje ocekujem određene rotacije u sastavu . Imam veliku zelju da vidim Joshuu prije svega,pa i plavog Belgijanca koji bi trebao mijenjati jednog od stopera.