RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
Chupacabra
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Evo sinoć je nekoliko starijih momaka došlo u KN, imaju neke prijedloge, da se skupi raja, iz kluba mlađa raje što ima, i oni stariji će doc, i otić u upravu. Treba nešto radit, ne može više 'vako, nek vide da ima raje, *ebiga, oni bi svi sigurno htjeli da nas nema nikako pa da onda mogu radit šta hoće, daj da se skupimo i odemo tamo pokušat nešto, pa makar i ne uspjeli.
Sta mozemo uraditi je jedino da istrajemo da smijenimo tanu a da umjesto njega postavimo Ibru,mislim da bi to bilo idealno rijesnje,ali tesko izvodivo jer buljavi ima punu podrsku N.N i u tome je problem.
-
Chupacabra
- Kontakt:
Ibre više nema, shvatite to, Ibro se neće vratit dok su tu ovi ljudi, nije samo u Tani problem, i najmanji je problem uhvatit Tanu i premlatit ga, primorat ga da ode, al neće se s tim ništa riješit. Treba otić al treba podrška starije raje, otić i tražit imena, ko su šta su ti ljudi koji "donose pare" pa mogu ovo radit sa Veležom.AMADUDI je napisao/la:Sta mozemo uraditi je jedino da istrajemo da smijenimo tanu a da umjesto njega postavimo Ibru,mislim da bi to bilo idealno rijesnje,ali tesko izvodivo jer buljavi ima punu podrsku N.N i u tome je problem.
nemojte misliti da se nasladjujem, ali govorio sam vam o tome kada ste ga potpisali. nije to onaj maletic koji je razbijao u pl prije par godina u borci i koji je bio reprezentativac.
nastranu njegov karakter koji necu da komentarisem,ali na brzini je izgubio definitivno,a fizicka sprema mu je i prosle sezone kod nas bila ravna 0.
na utakmici u mostaru prvo poluvrijeme protiv borca je bio katastrofa a momci koje ste uveli umjesto njega su napravili razliku... vadite ga iz ekipe jer je i kod nas prosle godine bio balast.
najgora su "velika" pojacanja koja moraju da igraju a zapravo su veliki teret za ekipu.
nastranu njegov karakter koji necu da komentarisem,ali na brzini je izgubio definitivno,a fizicka sprema mu je i prosle sezone kod nas bila ravna 0.
na utakmici u mostaru prvo poluvrijeme protiv borca je bio katastrofa a momci koje ste uveli umjesto njega su napravili razliku... vadite ga iz ekipe jer je i kod nas prosle godine bio balast.
najgora su "velika" pojacanja koja moraju da igraju a zapravo su veliki teret za ekipu.
Živio ti nama drug. Svaka pozitivna kritika sa strane je dobrodošla.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
O tome ne treba ovde pricati vec treba otici u KN i da se skupi sto vise raje i da se neko od starije raje nadje da se ode u upravu i da se vidi sta je rec.
Rahimic se nece vratiti to je garant a mozda se trebalo i sa igracima popricati da se skonta sta je problem.
Svi nesto nagadjamo ali nikako da znamo 100 % sta je problem.
Prezalit cu ja Rahimica samo neka mi pokazu da ima pomaka i da nas ovo nece kostati raspada sistema.
Rahimic se nece vratiti to je garant a mozda se trebalo i sa igracima popricati da se skonta sta je problem.
Prezalit cu ja Rahimica samo neka mi pokazu da ima pomaka i da nas ovo nece kostati raspada sistema.
Maletic je dobio 30K za potpis, 15K u kesu, ostatak u BMW-u starom par godina......
samo mostarski, samo bahato
[quote="Adma"]O tome ne treba ovde pricati vec treba otici u KN i da se skupi sto vise raje i da se neko od starije raje nadje da se ode u upravu i da se vidi sta je rec.
Prezalit cu ja Rahimica samo neka mi pokazu da ima pomaka i da nas ovo nece kostati raspada sistema.[/quo
+5 Igrače treba nakačiti p.... jedne. Da vidomo šta ih muči.
Prezalit cu ja Rahimica samo neka mi pokazu da ima pomaka i da nas ovo nece kostati raspada sistema.[/quo
+5 Igrače treba nakačiti p.... jedne. Da vidomo šta ih muči.
Nemaš se šta naslađivat care, tako je sve kako si rekao.Ja sam prvi bio protiv kad sam čuo da ga dovode i pisao sam o tome u više navrata ovde.Plus što na njegovoj poziciji imamo talentovanog igrača, i neznam stvarno koja je svrha bila njegovog dovođenja.Uzet će nam 50-60k maraka za sezonu i razligu a trči ko krepala kenja plus što nema neko znanje sa loptom.Za te pare smo mogli nekog finog talenta dovest a ne isluženog igrača.Ko gos da je kumovo njegovom dolasku ili ima neke fajde od toga ili je fudbalski laik.vlakanje je napisao/la:nemojte misliti da se nasladjujem, ali govorio sam vam o tome kada ste ga potpisali. nije to onaj maletic koji je razbijao u pl prije par godina u borci i koji je bio reprezentativac.
-
mostar0606
Ne moze se nista bez KN RA, da se kaze da i oni stoje iza toga, lahko je doc' i rec' mi smo RA, ali na dodatnoj vaznosti dobiva kada se kaze kako je i KN RA protiv ove uprave ili barem protiv nekoliko njihovih postupaka. Tuga je sta su uradili (namuce se da dovedu sva pojacanja i onda pocnu to prosipati, jesu li oni normalni ili ne znaju ni da kradu kako treba)...a danas smo mogli biti na 3. mjestu (eto racunacu samo da smo dobili jucer) i potajno se nadati da stvarno mozemo da Evrope, mada nada nije jos nestala, ja mislim da mozemo i do titule, ali ako se do sutra, ne do vikenda, nego DO SUTRA, ne dovede neko provjeren (ali ne 'trener od Bisca polja do Bijelog polja') onda svaka nada pada u vodu. Ali to je i problem, jer znaju i oni da kad bi se Velez poceo vracati na stare staze da ne bi mogli ostati tu. Ovo su veoma osjetljivi trenuci za Velez, moze se istjerati ova uprava, ali koga dovesti??? Bila je prica u Pasi, pa nam se ne svidja jer hoce da dodje kad je u Velezu sve sredjeno, evo koga dovesti???
Prosli put (bojkot) su nas 'istjerali' sa stadiona, ali smo na kraju mi dobili, sad ce biti drugacije, mi cemo njih 'istjerati' sa stadiona, a nas ce biti sve vise i vise. Vec sam pisao, treba dobiti Travnika pod obavezno, iskoristiti pauzu, dobro se pripremiti i razvaliti Viteza.
IZRONIT CE VELZ ZA ONE KOJI GA VOLE!!!
FORZA VELEZ!!!
Prosli put (bojkot) su nas 'istjerali' sa stadiona, ali smo na kraju mi dobili, sad ce biti drugacije, mi cemo njih 'istjerati' sa stadiona, a nas ce biti sve vise i vise. Vec sam pisao, treba dobiti Travnika pod obavezno, iskoristiti pauzu, dobro se pripremiti i razvaliti Viteza.
FORZA VELEZ!!!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ma druze sve si ti to dobro napisao ali s ovakvim ljudima u klubu ima da ronimo jos dugomostar0606 je napisao/la:Ne moze se nista bez KN RA, da se kaze da i oni stoje iza toga, lahko je doc' i rec' mi smo RA, ali na dodatnoj vaznosti dobiva kada se kaze kako je i KN RA protiv ove uprave ili barem protiv nekoliko njihovih postupaka. Tuga je sta su uradili (namuce se da dovedu sva pojacanja i onda pocnu to prosipati, jesu li oni normalni ili ne znaju ni da kradu kako treba)...a danas smo mogli biti na 3. mjestu (eto racunacu samo da smo dobili jucer) i potajno se nadati da stvarno mozemo da Evrope, mada nada nije jos nestala, ja mislim da mozemo i do titule, ali ako se do sutra, ne do vikenda, nego DO SUTRA, ne dovede neko provjeren (ali ne 'trener od Bisca polja do Bijelog polja') onda svaka nada pada u vodu. Ali to je i problem, jer znaju i oni da kad bi se Velez poceo vracati na stare staze da ne bi mogli ostati tu. Ovo su veoma osjetljivi trenuci za Velez, moze se istjerati ova uprava, ali koga dovesti??? Bila je prica u Pasi, pa nam se ne svidja jer hoce da dodje kad je u Velezu sve sredjeno, evo koga dovesti???
FORZA VELEZ!!!
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Imao nekog posla, nije me bilo u mostaru par dana, i ništa nisam znao. I juče se vraćam u Mostar, i upalim radio da slušam prenos utakmice, kad čujem Ibro smijenjen.MostaracVelezovac je napisao/la:Nesvatljiva odluka raskinuti s Rahimicem.
Treba biti iskren, Rahimic nije izgubio mnogo utakmica (svega 5 od 25) ali nije mnogo ni pobijedio.
Bilo je tu bljesaka jakog Veleza, kao npr drugo poluvrijeme protiv Borca, ali bilo je i losih utakmica.
Ali ovo sto mi ne ide u glavu je kako ljudi nisu imali sluha da se raja pocela okretati Velezu i raja je postajala zainteresovanija. A Rahimic je uzivao respekt i taj respekt se prenosio i na sve ostale u Velezu. Njega otpustiti je besmislena odluka ne samo radi toga sto on i nije imao dovoljno ni vremena ni kadra da nesto napravi od ekipe nego i radi toga sto je vracao vjeru u Velez.
Njegovo otpustanje je islo totalno kontra stabilnosti. Cak sta vise, sad se sve osjeca ko i prije 2 godine. Bez potrebe. Totalno bez ikakve potrebe. Raja bi i prihvatila Velez u sredini tabele ako treba i to bi se gledalo kao napredak u odnosu na prethodnu sezonu. Totalno glup i nepromisljen potez.
I haj ti sada budi pametan. Ne mislim da je Ibro pokazao da je haman trener,ali bilo je napretka i to je ono što su ljudi prepoznavali. Baš kao što MV napisa (zato i pišem svoj post ispod njegovog). I ne mora biti tragedija što Ibro ide, ako će doći netko ko će to dići na viši nivo. Ljudi imaju svoje limite, možda je ovo Ibrin (iako to nikada nećemo saznati)- Ali ako je tako, onda uprava mora pokazati viziju i ponuditi nešto bolje od Ibre. I rekao bih u tom slučaju, ne samo da treba ići dalje od Bišća polja do Bijelog brijega, nego i izvan granica naše nam domovine. Vrtiti se u krugu istih trenera neće donijeti dobro. Vidjećemo. Jedna serija dobrih rezultata nas opet dovodi u vrh, nije to ni nemoguće, ali zaista pod uslovom da dovedu pravog trenera. I puste ga na miru.
O upravi, strujama u njoj,mafiji, ovome, onome, neću.....ja sam navijač, ja gledam rezultat, ako ima rezultata svejedno mi je ko se tu i oko čega čamba. Meni je svejedno igra li jusufbašić ili Mirza, domaći ili igrač sa strane, samo ako daju golove.
Ako nema, ako se vrati stanje od prije desetak ili pet godina....onda odustajem.....naravno do boljih vremena.
Ali koga sad dovesti da radi sa ovom bagrom u upravi?Da je dobar trener,da protrese ekipu i da privuč navijače na tribinu???????Neznam ko bi to mogao biti,nisam optimista al' daj bože da se prevarim!
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
Chupacabra
- Kontakt:
Ne znam kako misliš dobit Travnika sa onakvom igrom, jučer su ovdje igrali ko *ičke, pa zamisli kako će tamo igrat, hoćeš da ti kažem kako? Ko protiv Rudara, gore od toga i ne može.mostar0606 je napisao/la:Ne moze se nista bez KN RA, da se kaze da i oni stoje iza toga, lahko je doc' i rec' mi smo RA, ali na dodatnoj vaznosti dobiva kada se kaze kako je i KN RA protiv ove uprave ili barem protiv nekoliko njihovih postupaka. Tuga je sta su uradili (namuce se da dovedu sva pojacanja i onda pocnu to prosipati, jesu li oni normalni ili ne znaju ni da kradu kako treba)...a danas smo mogli biti na 3. mjestu (eto racunacu samo da smo dobili jucer) i potajno se nadati da stvarno mozemo da Evrope, mada nada nije jos nestala, ja mislim da mozemo i do titule, ali ako se do sutra, ne do vikenda, nego DO SUTRA, ne dovede neko provjeren (ali ne 'trener od Bisca polja do Bijelog polja') onda svaka nada pada u vodu. Ali to je i problem, jer znaju i oni da kad bi se Velez poceo vracati na stare staze da ne bi mogli ostati tu. Ovo su veoma osjetljivi trenuci za Velez, moze se istjerati ova uprava, ali koga dovesti??? Bila je prica u Pasi, pa nam se ne svidja jer hoce da dodje kad je u Velezu sve sredjeno, evo koga dovesti???
FORZA VELEZ!!!
pa ne znam ni jaemil02in je napisao/la:Ali koga sad dovesti da radi sa ovom bagrom u upravi?Da je dobar trener,da protrese ekipu i da privuč navijače na tribinu???????Neznam ko bi to mogao biti,nisam optimista al' daj bože da se prevarim!
mehmed janjos bi dobro rjesenje
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
http://sportsport.ba/bh_fudbal/tanovic- ... eni/114729" onclick="window.open(this.href);return false;
ne zajebaji pošten svijetastra1922 je napisao/la:mehmed janjos bi dobro rjesenje
Nama treba neko ko ima čvrsto svoje ja, a takav se nebi zadržao jer nemože dopustiti da mu pojedinci kroje ekipu.Tako da od ozbiljnog trenera teško da će bit išta.astra1922 je napisao/la:mehmed janjos bi dobro rjesenje
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Na onakvo zalaganje od juce i iz Prijedora ima da nam Travnik tricu zavali.
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.