Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Rista na tvom mjestu ne bih baš puno vjerovao u glasove koje čuješ.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
kakve veze imaju to i patuljak koji utaji porez? sta buncas bolan?messilla je napisao/la:De bolan druže, što si toliko isfrustriran sinoćnjim porazomLenBias je napisao/la:sta je ono, patuljak utaji porez i jos je takav covjek da salje oca u zatvor umjesto sebe![]()
Još ste i dobro prošli sa onih 0-1.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Kakve gluposti pises nebi me cudilo da vjerujes u jednoroge.bparena je napisao/la:
Iskreno vjerovao sam u nove penale nakon isteka 90 min.
Dzoni je napisao/la:Kakve gluposti pises nebi me cudilo da vjerujes u jednoroge.bparena je napisao/la:
Iskreno vjerovao sam u nove penale nakon isteka 90 min.

Niste normalni. 

Nisi mog'o primjetit zajebanciju ni pored dva smajlija a?LenBias je napisao/la:kakve veze imaju to i patuljak koji utaji porez? sta buncas bolan?messilla je napisao/la:De bolan druže, što si toliko isfrustriran sinoćnjim porazomLenBias je napisao/la:sta je ono, patuljak utaji porez i jos je takav covjek da salje oca u zatvor umjesto sebe![]()
Još ste i dobro prošli sa onih 0-1.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Hehehehehehe mater mu firaunsku i kukavicku. Savije rep i pobjegne - pasce.
http://www.****/sport/fudbal/mourinh ... ige-prvaka" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.****/sport/fudbal/mourinh ... ige-prvaka" onclick="window.open(this.href);return false;
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- RickBlaine
- Kontakt:
Jesi cuo da je Bayern osvojio Ligu prvaka?
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
On tek treba gledat finale Chelsea-Bayern.RickBlaine je napisao/la:Jesi cuo da je Bayern osvojio Ligu prvaka?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Tata, tata ja bih volio igrati u Barceloni !
Znam sine i citav Real bi.

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
-
- Kontakt:
Mislim da mi se upravo pupak odvez'o od smijanjabparena je napisao/la:Tata, tata ja bih volio igrati u Barceloni !

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Amar Dzeko je napisao/la:Mislim da mi se upravo pupak odvez'o od smijanjabparena je napisao/la:Tata, tata ja bih volio igrati u Barceloni !

Njima je sve ravno..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Smeće od teme. Nepotrebne svađe koje prethode banovima. Čisto informativno, dok vi ovdje vodite rasprave koje vode tome da administracija mora reagovati, igrači uživaju u svim čarima ljepote. 

Sóc Culer.
"Simple football is the most beautiful. But playing simple football is the hardest thing." - Johan Cruyff
"Simple football is the most beautiful. But playing simple football is the hardest thing." - Johan Cruyff
nemoj srat'Hendrix je napisao/la:Smeće od teme. Nepotrebne svađe koje prethode banovima. Čisto informativno, dok vi ovdje vodite rasprave koje vode tome da administracija mora reagovati, igrači uživaju u svim čarima ljepote.
naprijed rejal
Ako neko dozivljava traume zbog foruma da Bogda i crko.Hendrix je napisao/la:Smeće od teme. Nepotrebne svađe koje prethode banovima. Čisto informativno, dok vi ovdje vodite rasprave koje vode tome da administracija mora reagovati, igrači uživaju u svim čarima ljepote.

Okay. Meni su jasna navijačka "prepucavanja" i volim da čitam, te diskutujem ali nazivati igrača "patuljkom" i sličnim nije baš zanimljivo (makar meni). Sve u svemu, ne želim da smaram, samo nastavite. 

Sóc Culer.
zvali bi ga div da je visok, patuljak nego sta
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ja licno nikada nikoga ne bih dirao u ono sto Bog stvori pa mi nije jasno to oko patuljak i to podrugivanje na rast Mesija. Doduse ja i danas uzivam sto firaunsko smece nece vise kvariti klasiko - ali to nema veze sa rastom, visinom, debljinom i sl. Al to je druga prica.Hendrix je napisao/la:Okay. Meni su jasna navijačka "prepucavanja" i volim da čitam, te diskutujem ali nazivati igrača "patuljkom" i sličnim nije baš zanimljivo (makar meni). Sve u svemu, ne želim da smaram, samo nastavite.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.