NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
super ste .. .svako jedva čeka tekmu svoga tima
ma mislio sam generalno da je ovo jedna od tanjih sedmica kao što i jeste, ali da se gledati može, može, što jes jes 
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bio je i red da Giantsi popuste jednu sezonu, ne moze vise ovako. Svake godine otkrije se par igraca i oni odu i to po pravilu igraci koji nisu bili ni na mapi nikom te odu i uzmu ugovore.
Nemamo nikad dobre pickove, svi kupe mlade igrace i dobre pickove, a ova ekipa ganja iz sezone u sezonu PO i dobija lose...Plus ne mogu se oteti dojmu da su Wilson i Amukamara pravi promasaji iz prve runde. A i ovaj novi mali je kritican Pugh.
Ovi sto su se uhljebili, tu treba traziti otkaze. Znaci puknut nekim otkaz, jer beze se trosi novac. Samo je problem taj garantovani novac. A gle ovo Beatty, Bass, Diehl, Snee..svi imaju dobre ugovore, nekad neki povrijedjen nekad neki drugi i onda dodje da je protekcija losa opet iako ta 4 igraca dobijaju 26 mil po sezoni od salary capa.
Webster 31 godina, mene nervira vec dugo vremena..katastrofa je, a ima garantovanih 20 mil. Isto me i Rolle, Kiwanuka i Tuck nerviraju. Svima najbolji dani prosli. Tucku pogotovo, bio je bolji igrac prije 3 godine za klasu..Svih njih se treba rijesiti i poceti ponovo. Sve masni ugovori..
Jedino svaka cast Cruzu..macka
A sto se tice sirine ekipe, nema je jer bas neki imaju velike ugovore..Tako da ekipa sad trenutno ima najgori asortiman running backova u ligi i svake godine mijenja TE jer se nema novca pa izgleda da je ove godine konacno dosao onaj losi, jer se 3 godine ubadalo sa raznim TE koji onda odu u drugu ekipu i potpisu za vise novca
Uglavnom trenutno rupa od ekipe, sve treba mijenjati. I Ilija ima 15 mil po sezoni, a igra katastrofa, al ne mogu njemu jedan je od rijetkih koji je uzeo 2 SB, osuli mu se svi iz ekipe
Nemamo nikad dobre pickove, svi kupe mlade igrace i dobre pickove, a ova ekipa ganja iz sezone u sezonu PO i dobija lose...Plus ne mogu se oteti dojmu da su Wilson i Amukamara pravi promasaji iz prve runde. A i ovaj novi mali je kritican Pugh.
Ovi sto su se uhljebili, tu treba traziti otkaze. Znaci puknut nekim otkaz, jer beze se trosi novac. Samo je problem taj garantovani novac. A gle ovo Beatty, Bass, Diehl, Snee..svi imaju dobre ugovore, nekad neki povrijedjen nekad neki drugi i onda dodje da je protekcija losa opet iako ta 4 igraca dobijaju 26 mil po sezoni od salary capa.
Webster 31 godina, mene nervira vec dugo vremena..katastrofa je, a ima garantovanih 20 mil. Isto me i Rolle, Kiwanuka i Tuck nerviraju. Svima najbolji dani prosli. Tucku pogotovo, bio je bolji igrac prije 3 godine za klasu..Svih njih se treba rijesiti i poceti ponovo. Sve masni ugovori..
Jedino svaka cast Cruzu..macka
A sto se tice sirine ekipe, nema je jer bas neki imaju velike ugovore..Tako da ekipa sad trenutno ima najgori asortiman running backova u ligi i svake godine mijenja TE jer se nema novca pa izgleda da je ove godine konacno dosao onaj losi, jer se 3 godine ubadalo sa raznim TE koji onda odu u drugu ekipu i potpisu za vise novca
Uglavnom trenutno rupa od ekipe, sve treba mijenjati. I Ilija ima 15 mil po sezoni, a igra katastrofa, al ne mogu njemu jedan je od rijetkih koji je uzeo 2 SB, osuli mu se svi iz ekipe
da ne misli on na baseballkad_kako je napisao/la:Pa nisu Giantsi ni prosle godine ugrabili PO. 2011 su bili prvaci, prije toga 2 godine za redom isto masili PO.
Imali ste znaci solidne pikove.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ja znam da su Bearsi po prvi put nakon duze vremena uzeli svaki pick koji nam valja
..dvojicu u OL kojis u tu najbolji jedna u prvoj rundi,a drugi u 5 kojoj vec
.. dva LB koji ce biti starteri u buducnosti..onda ovaj SS,FS,CC igra sve lik Isiah Frey , onda i onaj reciver nije los nimalo u 7 rundi izabran
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
daj amerosm, zamjeni Olsena I Rodgersa imaju bye week.
Dobij Dzedaja u divziji mi je, nemoj tisra
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
S obzirom da Gronk i Amendola ne igraju, a ja imam Mattya i Tonya kao startere, veceras mi svaki rezultat odgovara 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- randy_moss
- Kontakt:
Navijacu ne pada na pamet da sastavi slicnu recenicu. 
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
- SaltCityAttack
- Kontakt:
nesto kontam pitam se zasto Tillman danas igra?..covjek ima dvije povrede, a cuvat ce Celvina Johnsona..inace Tillman ga je u dva zadnja duela unistio, jer nije imao ni TD..u dvije utakmice skupio 90tak yardi..mozda je bolje da neko zdravi igra danas , jer Tillman povredjen , hem godine ebiga ..ali problem je sto je i Bowman povredjen
..ne znam mozda gurnut u vtru Freya potencijal je veliki mozda mu ova tekma bude prekretnica
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
ma šta god da taj uradi izgubiće garant za pola bodaalemsa je napisao/la:daj amerosm, zamjeni Olsena I Rodgersa imaju bye week.
joj kola infektivnog, stvarno neznam koju tekmu da gledam
na kraju ću još gledati Texanse i Seattle 
- randy_moss
- Kontakt:
Kako ovaj Sijetl igra na strani, ne bi me cudilo da izgube od najmocnije ekipe u ligi.
Zamijenio sam Rodgersa i Olsena, ali koje mi koristi kada cu opet izgubiti za pola poena...
Mada bi sada prema prognozama trebao izgubiti za 0,04 poena sto bi bio slag na tortu.
Mada bi sada prema prognozama trebao izgubiti za 0,04 poena sto bi bio slag na tortu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- randy_moss
- Kontakt:
Ja mislim da ces izgubiti vise.amerosm je napisao/la:Zamijenio sam Rodgersa i Olsena, ali koje mi koristi kada cu opet izgubiti za pola poena...
- SaltCityAttack
- Kontakt:
J Cutler ima QB rejting u 4 periodu nesto malo veci od 108. hAJMO Jay cuvaj se one zivotinje i danas nas vodi do pobjede
..eh ako Long zaustavi onog krkana odmah mu pro bowl treba pripisat, a do sada je jedan od najboljih rookia barem tako kazu da je iznenadio mnoge
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ma Jay je zakon, dodje odma iza Muse Hatunića i Rizaha Meškovića na all time greatest listiSaltCityAttack je napisao/la:J Cutler ima QB rejting u 4 periodu nesto malo veci od 108. hAJMO Jay cuvaj se one zivotinje i danas nas vodi do pobjede..eh ako Long zaustavi onog krkana odmah mu pro bowl treba pripisat, a do sada je jedan od najboljih rookia barem tako kazu da je iznenadio mnoge
- SaltCityAttack
- Kontakt:
meni je svakako iza njih Rizah je Slobodina legenda
..ebo Jaya i Chicago ali da je Cutler odlican ovu sezonu kao i proslu do povrede jeste ..barem je to sad pokazao kad god je trebalo u prve 3 tekme
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ne moram osvojiti ni jedan bod, samo da Patriotsi veceras pobjede...randy_moss je napisao/la:Ja mislim da ces izgubiti vise.amerosm je napisao/la:Zamijenio sam Rodgersa i Olsena, ali koje mi koristi kada cu opet izgubiti za pola poena...
Mada bi sada prema prognozama trebao izgubiti za 0,04 poena sto bi bio slag na tortu.![]()
Polahko ali sigurno pocinjem sumnjati u @rio-a sto se Patriotsa tice.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
j.ebote, sve stanice prenose ovo sranje sa Wembleya .... odo ja na Gamepass
- SaltCityAttack
- Kontakt:
kako nam ukradose 2 yarda sudije
..Bush izgubio 2 yarda vratise ga i oopet 2-10 starta nigdje veze majkemi
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.