Zlatan Bajramović
Re: Zlatan Bajramović
Ne znam zasto ne zove Nadarevica, ali sigurno je nesto usro dok ga ne zove. Ako je tako, onda ge ne treba ni zvati nikako, jer je vazniji autoritet trenera od jednog igraca (koji je uz to prosjecan). Trener bez autoriteta ne moze ostvarit nikakav uspjeh sa svojom ekipom. Ako popustis jednom, moras popustat uvijek! Zato Ciro, iako si ****, svaka ti cast... samo ostro, u kost! 

Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- DinceManijak
- Kontakt:
Ostro Krnjo

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Zlatan ce akoBOGda biti u formi do marta i mislim da ce nam puno pomoci, uvujek je igrao srcem zaBiH i nadam se da ce tako i nastaviti. Volio bi ga vidjeti sa Rahimicem i Misimovicem u vezi
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
- CheGuevara
- Kontakt:
ja bi ga vise volio vidjeti iza pjanica i misimovicaamir je napisao/la:Zlatan ce akoBOGda biti u formi do marta i mislim da ce nam puno pomoci, uvujek je igrao srcem zaBiH i nadam se da ce tako i nastaviti. Volio bi ga vidjeti sa Rahimicem i Misimovicem u vezi

Nisam siguran hoce li on biti spreman do marta. Nadajmo se da hoce!
Ma dobro, mislio sam u veznom redu, e sad na kojem mjestu u vezi neznam, nisam strucan za to, on moze igrati i u ofanzivi i defanzivi, neka majstor-Ciro odluci.CheGuevara je napisao/la:ja bi ga vise volio vidjeti iza pjanica i misimovicaamir je napisao/la:Zlatan ce akoBOGda biti u formi do marta i mislim da ce nam puno pomoci, uvujek je igrao srcem zaBiH i nadam se da ce tako i nastaviti. Volio bi ga vidjeti sa Rahimicem i Misimovicem u vezi
Neka nam Bajramovic ozdravi i podje igrati ze Frankfurt, i onda ce biti lakse i njemu i nama.
SRETNO VITEŽE, BAJRAMOVICU
- CheGuevara
- Kontakt:
stim sam samo htjeo reci da bi mi se svidilo kad bi miralem pjanic dobio priliku da igra zajedno sa misketom centralnog veznog..a iza njih bajramovic..ali da bi doslo do toga mi bi morali igrati 3-5-2! nazalost, do toga nece doci sve dok nebudemo imali 3 kompletno dobra odbranbena igraca..zasad imamo samo jedan i po!amir je napisao/la:Ma dobro, mislio sam u veznom redu, e sad na kojem mjestu u vezi neznam, nisam strucan za to, on moze igrati i u ofanzivi i defanzivi, neka majstor-Ciro odluci.CheGuevara je napisao/la:ja bi ga vise volio vidjeti iza pjanica i misimovicaamir je napisao/la:Zlatan ce akoBOGda biti u formi do marta i mislim da ce nam puno pomoci, uvujek je igrao srcem zaBiH i nadam se da ce tako i nastaviti. Volio bi ga vidjeti sa Rahimicem i Misimovicem u vezi
Neka nam Bajramovic ozdravi i podje igrati ze Frankfurt, i onda ce biti lakse i njemu i nama.
SRETNO VITEŽE, BAJRAMOVICU

Bajramović je svakako bio dobar igrač , samo je pitanje u kakvoj će se formi vratiti , ako vrati staru formu svakako da će za njega biti mjesta u reprezentaciji i da bi mogao biti od velike pomoći .
znali ko koliko godina on ustvari ima?
- CheGuevara
- Kontakt:
29!semir m. je napisao/la:znali ko koliko godina on ustvari ima?
Citao sam u proslom broju avazovog sporta da je Bajramovic ponovo obnovio povredu.
Sedam dana sam trenirao bez ikakvih problema. Medjutim, onda su se odjednom pojavili bolovi.
Mozda su oni dosli usljed napora. Ipak, dugo sam pauzirao, odnosno nisam nista radio. Uglavnom, na rentgenskm slikama se nista nevidi. Bajramovic konstatuje da ga ne boli palac na istom mjestu. Takodjer, i bol je malo drukcija.
To je Bajramovic izjavio
Sedam dana sam trenirao bez ikakvih problema. Medjutim, onda su se odjednom pojavili bolovi.
Mozda su oni dosli usljed napora. Ipak, dugo sam pauzirao, odnosno nisam nista radio. Uglavnom, na rentgenskm slikama se nista nevidi. Bajramovic konstatuje da ga ne boli palac na istom mjestu. Takodjer, i bol je malo drukcija.
To je Bajramovic izjavio
Da citao sam i ja.Cuj rentgenski snimak.Pa nema problema sa kostima nego takozvanim kapilarima na prstuamir je napisao/la:Citao sam u proslom broju avazovog sporta da je Bajramovic ponovo obnovio povredu.
To je Bajramovic izjavio

U vrazju mater kao da je naograjisao a ne povrijedzen

Meni ga je stvarno zao, dobar je igrac i puno bi nam znacio ali sta bi. I meni cudno to oko palca, nekako mi neide uglavu ta povredasukisp je napisao/la:Da citao sam i ja.Cuj rentgenski snimak.Pa nema problema sa kostima nego takozvanim kapilarima na prstuamir je napisao/la:Citao sam u proslom broju avazovog sporta da je Bajramovic ponovo obnovio povredu.
To je Bajramovic izjavio![]()

- CheGuevara
- Kontakt:
Ma to je izgleda nesto kronicno..tesko tako nesto izljeciti..*ebiga steta..izgleda da je gotovo snjim!sukisp je napisao/la:Da citao sam i ja.Cuj rentgenski snimak.Pa nema problema sa kostima nego takozvanim kapilarima na prstuamir je napisao/la:Citao sam u proslom broju avazovog sporta da je Bajramovic ponovo obnovio povredu.
To je Bajramovic izjavio![]()
Suti, jezik pregriz'o 

Po izjavi gospodina Fridhelm Funkela,trenera njamackog prvoligasa E.Frakfurta,nas fudbalski reprezentativac Zlatan Bajramovic uspjesno se oporavio od povrede i biti ce u kadru ove ekipe u nastavku prvenstva Njemacke.
Po rijecima trenera Frankfuta,on se nada da ce Zlatan Bajramovic,kao i nekoliko drugih povratnika u tim Frankfurta,pomoci da se sto ranije obezbijedi opstanak u prvoj ligi Njemacke.
Sudeci po tezini i dugotrajnosti povrede naseg reprezentativaca,nada za povratak u nasu reprezentaciju,do utakmice s Belgijom u Genku krajem marta,je mozda samo zelja koja je tesko ostvariva.
Pitanje je samo, koliko je vremena potrebno Zlatanu za dostizanje pune snage i forme.
Fudbalski strucnjaci tvrde,da je za doseg pune forme i snage,potrbno bas onoliko vremena koliko je oporavak od povrede trajao.
Nadajmo se da ce to Zlatan Bajramovic,svojom cvrstom voljom uspjeti malo brze i da ce pobiti tvrdnje svih fudbalskih strucnjaka.
ZAZELIMO MU PUNO SRECE U BUDUCNOSTI,DOBRU FORMU I USPJESNU IGRU A ISTO TAKO I STO BRZI POVRATAK U REPREZENTACIJU BOSNE I HERCEGOVINE.
Po rijecima trenera Frankfuta,on se nada da ce Zlatan Bajramovic,kao i nekoliko drugih povratnika u tim Frankfurta,pomoci da se sto ranije obezbijedi opstanak u prvoj ligi Njemacke.
Sudeci po tezini i dugotrajnosti povrede naseg reprezentativaca,nada za povratak u nasu reprezentaciju,do utakmice s Belgijom u Genku krajem marta,je mozda samo zelja koja je tesko ostvariva.
Pitanje je samo, koliko je vremena potrebno Zlatanu za dostizanje pune snage i forme.
Fudbalski strucnjaci tvrde,da je za doseg pune forme i snage,potrbno bas onoliko vremena koliko je oporavak od povrede trajao.
Nadajmo se da ce to Zlatan Bajramovic,svojom cvrstom voljom uspjeti malo brze i da ce pobiti tvrdnje svih fudbalskih strucnjaka.
ZAZELIMO MU PUNO SRECE U BUDUCNOSTI,DOBRU FORMU I USPJESNU IGRU A ISTO TAKO I STO BRZI POVRATAK U REPREZENTACIJU BOSNE I HERCEGOVINE.
Vom Jäger zum Gejagten
Treba svima da nam bude drago sto **** poceo da trenira( znam da je drago ) i sto je se odma pokazao na treningu. Bio je puno na bolovanju ali se nadam da ce ubrzo biti onaj stari ZLATAN IZ VITEZA, ma bit ce pravi vitez i na utakmicama. Hvala Bogu pa nam se Zlatan vrati, e jos da nam zaigra za reprezentaciju, ma bit ce i to, ja nesumnjam. SRETNO ZLATANE
Jedan od rijetkih koji za repku igra srcem !!! Zlatan Bajramović

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
svima nam je drag Zlaja i jedva cekamo da se vrati na teren ali da je jedan od rijetkih koji igra srcem za repku ne bih se slozio. pa vecina, ako ne svi igraju srcem za repku. Spahic, Dzeko, Miske itd da ih ne nabrajam bas se vidi na njima da uzivaju u svakom okupljanjuno rules je napisao/la:Jedan od rijetkih koji za repku igra srcem !!! Zlatan Bajramović

Dodao bi i Papca(doduse kad je bio igrao za repku) na tu listucalcio je napisao/la: svima nam je drag Zlaja i jedva cekamo da se vrati na teren ali da je jedan od rijetkih koji igra srcem za repku ne bih se slozio. pa vecina, ako ne svi igraju srcem za repku. Spahic, Dzeko, Miske itd da ih ne nabrajam bas se vidi na njima da uzivaju u svakom okupljanju

U inat svima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.