NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Kako je lijepo vidjeti te opet !!

Capljina je dosad najvise pokazala, odlicna su ekipa ali kao i proslih godina imaju manu a to je : nabij u napad neko ce od napadaca mozda stici. Broj 7 je strasan igrac, provukao Reni kroz noge i nasi navijaci su to i nagradili pljeskom. Broj 10 kod njih je isto dobar igrac, ima nogomet u malom prstu. Nasi disciplinovano igrali i zasluzeno dosli do pobjede. Bez poraza i bez primljenog gola zasluzeno na vrhu 

- anonymous001
- Kontakt:
kakav je samo aplauz jučer dobio Safet Nadarević ... sav sam se bio naježio !

Slavlje nakon utakmice...
" onclick="window.open(this.href);return false;
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
- anonymous001
- Kontakt:
Pita sin tatu : " Tata sta je poraz ?" ; vice tata : "Ne znam sine ja navijam za Jedinstvo" hahahaha 

Kako je to kad ne znas dati gol u gostima, ne znam sine pitaj Sloboduanonymous001 je napisao/la:Pita sin tatu : " Tata sta je poraz ?" ; vice tata : "Ne znam sine ja navijam za Jedinstvo" hahahaha

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- anonymous001
- Kontakt:
hahahahahahahahahahahaLloriS je napisao/la:Kako je to kad ne znas dati gol u gostima, ne znam sine pitaj Sloboduanonymous001 je napisao/la:Pita sin tatu : " Tata sta je poraz ?" ; vice tata : "Ne znam sine ja navijam za Jedinstvo" hahahaha![]()
![]()
![]()
-
- Kontakt:
Pa koji je vama više, uzdigli se, provocirate. Pripremite se za subotu, slijedi hladan tuš i prvi gol u mreži Jedinstva. 

Moze prvi gol nije problem ja nemam nista protiv 2-1 za nas bicu skromanNkBratstvoGracanica je napisao/la:Pa koji je vama više, uzdigli se, provocirate. Pripremite se za subotu, slijedi hladan tuš i prvi gol u mreži Jedinstva.

- anonymous001
- Kontakt:
Evo opet priče o spuštanju na zemlju hahahahahaha...NkBratstvoGracanica je napisao/la:Pa koji je vama više, uzdigli se, provocirate. Pripremite se za subotu, slijedi hladan tuš i prvi gol u mreži Jedinstva.
sigurno nas Bratstvo neće pobjediti

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
da nije bilo tih koje najvise provocirate, Bratstva i Slobode, sad bi igrali drugu ligu federacije al hajd...nezahvalni su najgori soj drustva, a kod vas haman takvih ne manjka
..ne valja guzi.com sebi vrata zatvarat nigdje a vi ste mnoga
ej al mogu samo zamislit scene da vam Bratstvo i Sloboda nisu valjali, a ostavili Troglav ili nekog i da ste otisli u trecu ligu..bili bi i "usta.se", izdajnici, "nasi" nas pokopase, drazi im "hrvati" nego mi itd itd
mislim i sad smo najgora sorta i jedni i drugi hahah...pogan narod haman pa hajd sta ces ti tu
...

ej al mogu samo zamislit scene da vam Bratstvo i Sloboda nisu valjali, a ostavili Troglav ili nekog i da ste otisli u trecu ligu..bili bi i "usta.se", izdajnici, "nasi" nas pokopase, drazi im "hrvati" nego mi itd itd

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
lijepo za vidjeti,samo rano ste poceli ima jos puno vremena .najmanje sto vam treba je hladna glava i ici utakmicu po utakmicu.premijer liga treba da bude liga najboljih klubova iz bih a jedinstvo je sigurno medu njimaMirzoni89 je napisao/la:Slavlje nakon utakmice...
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Igratiiiii, ne se bojatiiiiultrasstyle_tz je napisao/la:da nije bilo tih koje najvise provocirate, Bratstva i Slobode, sad bi igrali drugu ligu federacije al hajd...nezahvalni su najgori soj drustva, a kod vas haman takvih ne manjka..ne valja guzi.com sebi vrata zatvarat nigdje a vi ste mnoga
![]()
ej al mogu samo zamislit scene da vam Bratstvo i Sloboda nisu valjali, a ostavili Troglav ili nekog i da ste otisli u trecu ligu..bili bi i "usta.se", izdajnici, "nasi" nas pokopase, drazi im "hrvati" nego mi itd itdmislim i sad smo najgora sorta i jedni i drugi hahah...pogan narod haman pa hajd sta ces ti tu
...

Ovih danas sam čit'o svakvih gluposti od raznih idiota iz Tuzle i Gračanice, al brate ova dva iz Bihaća su prva liga za njih. anonymous001 i LloriS nije'l vas sramota više srati na svaku temu u vezi 1. lige FBIH ????
Vama dvojici izgleda nije ni bitno toliko Jedinstvo koliko vodite brigu o Bratstvu i Slobodi. Koji vam je qrac ??
Uđeš da pročitaš šta pametno a vas dvojica se poserete na svaku temu na ovom forumu!!
De odmorite malo, boli vas neka stvar i za Slobodom i za Bratstvom, gledajte svoje i uživajte dok nam ide ovako dobro.

Vama dvojici izgleda nije ni bitno toliko Jedinstvo koliko vodite brigu o Bratstvu i Slobodi. Koji vam je qrac ??
Uđeš da pročitaš šta pametno a vas dvojica se poserete na svaku temu na ovom forumu!!
De odmorite malo, boli vas neka stvar i za Slobodom i za Bratstvom, gledajte svoje i uživajte dok nam ide ovako dobro.

- anonymous001
- Kontakt:
malo nas je ali smo gov...2343 je napisao/la:Ovih danas sam čit'o svakvih gluposti od raznih idiota iz Tuzle i Gračanice, al brate ova dva iz Bihaća su prva liga za njih. anonymous001 i LloriS nije'l vas sramota više srati na svaku temu u vezi 1. lige FBIH ????
De odmorite malo, boli vas neka stvar i za Slobodom i za Bratstvom, gledajte svoje i uživajte dok nam ide ovako dobro.![]()

hahahahahahahaha
- SaltCityAttack
- Kontakt:
zar je ovaj anonimus iz bihaca?anonymous001 je napisao/la:malo nas je ali smo gov...2343 je napisao/la:Ovih danas sam čit'o svakvih gluposti od raznih idiota iz Tuzle i Gračanice, al brate ova dva iz Bihaća su prva liga za njih. anonymous001 i LloriS nije'l vas sramota više srati na svaku temu u vezi 1. lige FBIH ????
De odmorite malo, boli vas neka stvar i za Slobodom i za Bratstvom, gledajte svoje i uživajte dok nam ide ovako dobro.![]()
hahahahahahahaha
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ovi tuzlaci su otkačili ali i ovih par bišćana je prevršilo svaku mjeru. Sramote i Bihać i Jedinstvo ccc
Zadnja izmjena: BihacSN, dana/u 29 sep 2013, 20:46, ukupno mijenjano 1 put.
- anonymous001
- Kontakt:
ne Darmine ja sam iz Pakistana kakvog Bihaća ...SaltCityAttack je napisao/la:zar je ovaj anonimus iz bihaca?anonymous001 je napisao/la:malo nas je ali smo gov...2343 je napisao/la:Ovih danas sam čit'o svakvih gluposti od raznih idiota iz Tuzle i Gračanice, al brate ova dva iz Bihaća su prva liga za njih. anonymous001 i LloriS nije'l vas sramota više srati na svaku temu u vezi 1. lige FBIH ????
hahahahahahahaha
Slavila se pobjeda protiv Capljine ne ulazak u PL, samo budala moze pomisliti da smo vec u PLastra1922 je napisao/la:lijepo za vidjeti,samo rano ste poceli ima jos puno vremena .najmanje sto vam treba je hladna glava i ici utakmicu po utakmicu.premijer liga treba da bude liga najboljih klubova iz bih a jedinstvo je sigurno medu njimaMirzoni89 je napisao/la:Slavlje nakon utakmice...

@ALBOX
Druze, ovako se slavilo i protiv Slobode, Troglava, opcenito, igraci su prihvatili ovu pjesmu kao svoju i nakon svakog pozitivnog rezultata dodju pred navijace i slave, a unazad dvije utakmice, Fadil "Pasa" Cizmic, ovaj igrac u trenirci se penje na ogradu i zapocinje pjesmu...
Druze, ovako se slavilo i protiv Slobode, Troglava, opcenito, igraci su prihvatili ovu pjesmu kao svoju i nakon svakog pozitivnog rezultata dodju pred navijace i slave, a unazad dvije utakmice, Fadil "Pasa" Cizmic, ovaj igrac u trenirci se penje na ogradu i zapocinje pjesmu...
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
Trenutno korisnika/ca: InatSilniBosanski i 7 gostiju.