NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

bihac1968
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la bihac1968 » 29 sep 2013, 11:51

Kako je lijepo vidjeti te opet !!

slika

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 29 sep 2013, 13:03

Capljina je dosad najvise pokazala, odlicna su ekipa ali kao i proslih godina imaju manu a to je : nabij u napad neko ce od napadaca mozda stici. Broj 7 je strasan igrac, provukao Reni kroz noge i nasi navijaci su to i nagradili pljeskom. Broj 10 kod njih je isto dobar igrac, ima nogomet u malom prstu. Nasi disciplinovano igrali i zasluzeno dosli do pobjede. Bez poraza i bez primljenog gola zasluzeno na vrhu :D

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 29 sep 2013, 13:18

kakav je samo aplauz jučer dobio Safet Nadarević ... sav sam se bio naježio !

slika

Mirzoni89
Kontakt:

Post Postao/la Mirzoni89 » 29 sep 2013, 16:30

Slavlje nakon utakmice...

" onclick="window.open(this.href);return false;
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 29 sep 2013, 20:11

Pita sin tatu : " Tata sta je poraz ?" ; vice tata : "Ne znam sine ja navijam za Jedinstvo" hahahaha :D

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 29 sep 2013, 20:13

anonymous001 je napisao/la:Pita sin tatu : " Tata sta je poraz ?" ; vice tata : "Ne znam sine ja navijam za Jedinstvo" hahahaha :D
Kako je to kad ne znas dati gol u gostima, ne znam sine pitaj Slobodu :lol: :lol: :lol: :lol:
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 29 sep 2013, 20:16

LloriS je napisao/la:
anonymous001 je napisao/la:Pita sin tatu : " Tata sta je poraz ?" ; vice tata : "Ne znam sine ja navijam za Jedinstvo" hahahaha :D
Kako je to kad ne znas dati gol u gostima, ne znam sine pitaj Slobodu :lol: :lol: :lol: :lol:
hahahahahahahahahahaha

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 29 sep 2013, 20:17

Pa koji je vama više, uzdigli se, provocirate. Pripremite se za subotu, slijedi hladan tuš i prvi gol u mreži Jedinstva. ;)

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 29 sep 2013, 20:18

NkBratstvoGracanica je napisao/la:Pa koji je vama više, uzdigli se, provocirate. Pripremite se za subotu, slijedi hladan tuš i prvi gol u mreži Jedinstva. ;)
Moze prvi gol nije problem ja nemam nista protiv 2-1 za nas bicu skroman :D

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 29 sep 2013, 20:21

NkBratstvoGracanica je napisao/la:Pa koji je vama više, uzdigli se, provocirate. Pripremite se za subotu, slijedi hladan tuš i prvi gol u mreži Jedinstva. ;)
Evo opet priče o spuštanju na zemlju hahahahahaha...
sigurno nas Bratstvo neće pobjediti ;)

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 29 sep 2013, 20:25

da nije bilo tih koje najvise provocirate, Bratstva i Slobode, sad bi igrali drugu ligu federacije al hajd...nezahvalni su najgori soj drustva, a kod vas haman takvih ne manjka :D ..ne valja guzi.com sebi vrata zatvarat nigdje a vi ste mnoga :D

ej al mogu samo zamislit scene da vam Bratstvo i Sloboda nisu valjali, a ostavili Troglav ili nekog i da ste otisli u trecu ligu..bili bi i "usta.se", izdajnici, "nasi" nas pokopase, drazi im "hrvati" nego mi itd itd :D mislim i sad smo najgora sorta i jedni i drugi hahah...pogan narod haman pa hajd sta ces ti tu :D ...
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 29 sep 2013, 20:29

Mirzoni89 je napisao/la:Slavlje nakon utakmice...

lijepo za vidjeti,samo rano ste poceli ima jos puno vremena .najmanje sto vam treba je hladna glava i ici utakmicu po utakmicu.premijer liga treba da bude liga najboljih klubova iz bih a jedinstvo je sigurno medu njima
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 29 sep 2013, 20:29

ultrasstyle_tz je napisao/la:da nije bilo tih koje najvise provocirate, Bratstva i Slobode, sad bi igrali drugu ligu federacije al hajd...nezahvalni su najgori soj drustva, a kod vas haman takvih ne manjka :D ..ne valja guzi.com sebi vrata zatvarat nigdje a vi ste mnoga :D

ej al mogu samo zamislit scene da vam Bratstvo i Sloboda nisu valjali, a ostavili Troglav ili nekog i da ste otisli u trecu ligu..bili bi i "usta.se", izdajnici, "nasi" nas pokopase, drazi im "hrvati" nego mi itd itd :D mislim i sad smo najgora sorta i jedni i drugi hahah...pogan narod haman pa hajd sta ces ti tu :D ...
Igratiiiii, ne se bojatiiii ;) ;)

2343

Post Postao/la 2343 » 29 sep 2013, 20:37

Ovih danas sam čit'o svakvih gluposti od raznih idiota iz Tuzle i Gračanice, al brate ova dva iz Bihaća su prva liga za njih. anonymous001 i LloriS nije'l vas sramota više srati na svaku temu u vezi 1. lige FBIH ????
Vama dvojici izgleda nije ni bitno toliko Jedinstvo koliko vodite brigu o Bratstvu i Slobodi. Koji vam je qrac ??
Uđeš da pročitaš šta pametno a vas dvojica se poserete na svaku temu na ovom forumu!!
De odmorite malo, boli vas neka stvar i za Slobodom i za Bratstvom, gledajte svoje i uživajte dok nam ide ovako dobro. :D :D

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 29 sep 2013, 20:39

2343 je napisao/la:Ovih danas sam čit'o svakvih gluposti od raznih idiota iz Tuzle i Gračanice, al brate ova dva iz Bihaća su prva liga za njih. anonymous001 i LloriS nije'l vas sramota više srati na svaku temu u vezi 1. lige FBIH ????
Vama dvojici izgleda nije ni bitno toliko Jedinstvo koliko vodite brigu o Bratstvu i Slobodi. Koji vam je qrac ??
Uđeš da pročitaš šta pametno a vas dvojica se poserete na svaku temu na ovom forumu!!
De odmorite malo, boli vas neka stvar i za Slobodom i za Bratstvom, gledajte svoje i uživajte dok nam ide ovako dobro. :D :D
malo nas je ali smo gov... ;)
hahahahahahahaha

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 sep 2013, 20:40

anonymous001 je napisao/la:
2343 je napisao/la:Ovih danas sam čit'o svakvih gluposti od raznih idiota iz Tuzle i Gračanice, al brate ova dva iz Bihaća su prva liga za njih. anonymous001 i LloriS nije'l vas sramota više srati na svaku temu u vezi 1. lige FBIH ????
hahahahahahahaha
zar je ovaj anonimus iz bihaca?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BihacSN
Kontakt:

Post Postao/la BihacSN » 29 sep 2013, 20:44

Ovi tuzlaci su otkačili ali i ovih par bišćana je prevršilo svaku mjeru. Sramote i Bihać i Jedinstvo ccc
Zadnja izmjena: BihacSN, dana/u 29 sep 2013, 20:46, ukupno mijenjano 1 put.

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 29 sep 2013, 20:45

SaltCityAttack je napisao/la:
anonymous001 je napisao/la:
hahahahahahahaha
zar je ovaj anonimus iz bihaca?
ne Darmine ja sam iz Pakistana kakvog Bihaća ...

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 29 sep 2013, 21:32

astra1922 je napisao/la:
Mirzoni89 je napisao/la:Slavlje nakon utakmice...

lijepo za vidjeti,samo rano ste poceli ima jos puno vremena .najmanje sto vam treba je hladna glava i ici utakmicu po utakmicu.premijer liga treba da bude liga najboljih klubova iz bih a jedinstvo je sigurno medu njima
Slavila se pobjeda protiv Capljine ne ulazak u PL, samo budala moze pomisliti da smo vec u PL ;)

Mirzoni89
Kontakt:

Post Postao/la Mirzoni89 » 29 sep 2013, 21:38

@ALBOX

Druze, ovako se slavilo i protiv Slobode, Troglava, opcenito, igraci su prihvatili ovu pjesmu kao svoju i nakon svakog pozitivnog rezultata dodju pred navijace i slave, a unazad dvije utakmice, Fadil "Pasa" Cizmic, ovaj igrac u trenirci se penje na ogradu i zapocinje pjesmu...
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: InatSilniBosanski i 7 gostiju.