Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- NoName
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
Mozda je Mire najbolji predasistent u Evropi ali kada su u pitanju predpredasistencije onda tu prednjaci Edin. Za predpredpredasistencije statistika ce biti gotova sutra.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
predasistencija haha

-
- Kontakt:
E taj je cista asistencija 

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Jel ovo mase sa tribina ili sa klupe silnog Dinama?calcio je napisao/la:predasistencija haha

Beze ces sad opet raspaliti prepucavanje na relaciji postovaoci Pjanica-postovaoci Misketa..Nema potrebe za tim..

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
@Rios, ma jok malo se sprdamo
mislim da Begovic u Stokeu ima takodje dosta predasistencija i asistencija, tamo im se igra svodi na napucavanje dugih lopti prema Crouchu

mislim da Begovic u Stokeu ima takodje dosta predasistencija i asistencija, tamo im se igra svodi na napucavanje dugih lopti prema Crouchu

- anonymous001
- Kontakt:
Mire car 

Mire svaka cast. Momak nasao pravi klub , pravi grad . Nasao silom prilika svoju "novu" poziciju na terenu. Zadnji vezni. Prilagodio se , popravio igru u defanzivi , zustrost, izdrzljivost , bezobraznost. Sve to u tisini.
Samo cekam sada kad mu se otvori pozicija da bude vodja tima 10-ka il u Romi il u repci. Fantasticno igra sada na svojoj poziciji smao je steta imati igraca sa onakvim sutom i sposobnoscu proboja daleko od protivnickog gola i zadati toliko defanzivnih zadataka.
Najradije bi ga klonirao da imamo dvojicu na terenu ovakvih.
Samo mu naci jos koju finu curu postenu neiskvarenu ...i naravno da je NASA

Samo cekam sada kad mu se otvori pozicija da bude vodja tima 10-ka il u Romi il u repci. Fantasticno igra sada na svojoj poziciji smao je steta imati igraca sa onakvim sutom i sposobnoscu proboja daleko od protivnickog gola i zadati toliko defanzivnih zadataka.
Najradije bi ga klonirao da imamo dvojicu na terenu ovakvih.
Samo mu naci jos koju finu curu postenu neiskvarenu ...i naravno da je NASA

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Predasistencija pocinje oko 0:45 sekundi:
[youtube][/youtube]
Bez zezancije, nije los potez Mireta. Ali sve u svemu utakmica mu nije bila bas najbolja. Bio je bolji nego sad protiv Lazija ali ne kao u prve tri tekme Rome.
[youtube][/youtube]
Bez zezancije, nije los potez Mireta. Ali sve u svemu utakmica mu nije bila bas najbolja. Bio je bolji nego sad protiv Lazija ali ne kao u prve tri tekme Rome.
Evo opet predasistencija , naime pjanic sutira sa 40 metara golman jedva brani flo natrcava i zabija za vodstvo !
Zadnja izmjena: grgr, dana/u 29 sep 2013, 20:58, ukupno mijenjano 1 put.
Pjanić predasistencija

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Strasna forma Pjanica, ako ovako nastavi, nadmasice Modrica, kralja predasistencija 

- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Oca mi, svaki put kada imamo slobodni udarac sa 30-40 metara u repki, ja uvjek kazem da je Mire zabiberi iz sve snage na sredinu gola i da Dzeko i Vedo budu spremni kada je golman odbrani. Odbranice sut ali nece moci zadrzat loptu.
Da li se u ovakvoj situaciji ko kod pjanica ovo broji ko asistencija znam da je se dzeki brojalo kao asist kad je na odbitak jednom aguero dao gol
-
- Kontakt:
"..dok Pjanić bombarduje iz daljine."
Moramo ga koristiti bliže napadačima zbog strašno dobrog šuta koji posjeduje.

Moramo ga koristiti bliže napadačima zbog strašno dobrog šuta koji posjeduje.
Ronaldo - Isco - Bale
Ma pisali ili ne pisali asistenciju ovo je Pjanicev gol 

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Roma igra sa strasnom lakocom jbt ....
jel ovo bila jos jedna predasitencija za Totija,pa ovaj dalje 

-
- Kontakt:
Ne, Totti je imao asistenciju. Predasistencija je upisana mislim Floccariju.hroni je napisao/la:jel ovo bila jos jedna predasitencija za Totija,pa ovaj dalje

Ronaldo - Isco - Bale
- Goalgetter
- Kontakt:
Vezni red im funkcionise maestralno. De Rossi, Pjanic i Strootman dobitna kombinacija u ovih dosadasnjih 6 utakmica.
@Amar .. Floccari igra u Laziu, a Florenzi je u Romi

-
- Kontakt:
ee tajGoalgetter je napisao/la:Vezni red im funkcionise maestralno. De Rossi, Pjanic i Strootman dobitna kombinacija u ovih dosadasnjih 6 utakmica.

Ronaldo - Isco - Bale