Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Sad navijamo da udje ljajic i da mu pjana namjesti negi gol u stilu xavija , nek ne bude ovaj put predasistencija EDIT jbt benatia ko da je napadac XD
Zadnja izmjena: grgr, dana/u 29 sep 2013, 21:14, ukupno mijenjano 1 put.
trebo si reći onda Tore Andre FloAmar Dzeko je napisao/la:ee tajGoalgetter je napisao/la:Vezni red im funkcionise maestralno. De Rossi, Pjanic i Strootman dobitna kombinacija u ovih dosadasnjih 6 utakmica.
@Amar .. Floccari igra u Laziu, a Florenzi je u RomiZnao sam da je nesto sa Flo

Glory Glory Manchester United
- Goalgetter
- Kontakt:
Jao kakva golcina Benatie 

- Omerbavarac
- Kontakt:
Joj brate dragi.
Dobra Roma, sjajan fudbal igraju.
Dobra Roma, sjajan fudbal igraju.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
bravo roma, bravo momci, zaista uživam, onako reko da upalim stream da vidim kako ide, kad ono maestralna igra, da sam na Moyesovom mjestu sad bih kupio sve srednjake ove 

Glory Glory Manchester United
a Roma melje,,sta je ba ovo,,Pjanke odlican
Kad se samo sjetim onog zemana retardiranog al haj to kad se samo sjetim forumasa koji su onog grka gurali sa pjanicem u istu kapu XD Ova sredina melje ore , sva 3 sto govori i to da imaju loptu nogama gotov 70 % vremena. Strasno igraju ovom igrom mogu osvojit prvenstvo al rano je o tome pricat...
Gerv jos malo pa ko okoca XD
http://www.****online.eu/football/175 ... nline.html" onclick="window.open(this.href);return false;KEC je napisao/la:link
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
grgr je napisao/la:Kad se samo sjetim onog zemana retardiranog al haj to kad se samo sjetim forumasa koji su onog grka gurali sa pjanicem u istu kapu XD Ova sredina melje ore , sva 3 sto govori i to da imaju loptu nogama gotov 70 % vremena. Strasno igraju ovom igrom mogu osvojit prvenstvo al rano je o tome pricat...

hroni je napisao/la:grgr je napisao/la:Kad se samo sjetim onog zemana retardiranog al haj to kad se samo sjetim forumasa koji su onog grka gurali sa pjanicem u istu kapu XD Ova sredina melje ore , sva 3 sto govori i to da imaju loptu nogama gotov 70 % vremena. Strasno igraju ovom igrom mogu osvojit prvenstvo al rano je o tome pricat...Zeman,,ojebina stara....zamalo da upropasti Pjanketa
Hajd i to vec je znalac izbacio i ddr-a iz ekipe

- Goalgetter
- Kontakt:
Jos jedna predasistencija 

-
- Kontakt:
Pjanke 'ladno zasjeo na tron najboljeg predasistenta današnjice.Goalgetter je napisao/la:Jos jedna predasistencija

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Samo mi racunamo ove predasistencije ? 

-
- Kontakt:
I sami izumitelji ovog statistickog parametra.Sheyi je napisao/la:Samo mi racunamo ove predasistencije ?
Ronaldo - Isco - Bale
Treba pitati susjede sa index-a da nema jos neki potez u fudbalu da neznamo za njega. Mozda smo dobri u jos nekoj kategoriji, ha ja. Nesto su kasnije govorili da je predasistencija kao kljucni pas kad su se svi smijali. Malo smo off topic...Amar Dzeko je napisao/la:I sami izumitelji ovog statistickog parametra.Sheyi je napisao/la:Samo mi racunamo ove predasistencije ?
Nego Pjanke dobro igra, ja zadovoljan.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
dobar Pjanic,svaka cast Romi,razvaljuju ove sezone,a nas Zmaj je jedan od vaznijih igraca.... samo neka ovako nastavi!
Takve lopte se racunaju kao key passes , samo ne znam koja je krijterija odredjenog pasa da bude key ali svakako to postoji... MIslim da je carrick bio vodeci u toj statisticki u eu prosle sezone al nisam siguran.
- Goalgetter
- Kontakt:
E sad je vala i asistencija 

Trenutno korisnika/ca: General505, Google Adsense [Bot] i 30 gostiju.