Klocina teska tipa Elvir Colic, za jedan sut po golu mu treba desetak promasaja... Ostalo je ok.Rosicky je napisao/la:Kakvo je vaše mišljenje o Gervinhu ?
AS Roma
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
5/5 (Y)
Sad ide Bologna i pobjeda ne bi trebala doci u pitanje,medjutim Roma smo i nikad se ne zna s nama.
De Santcis,Burdisso,Benatia,Castan,Balzaretti,De Rossi,Pjanic,Strootman,Florenzi,Gervinho,Totti je postava koju bi ja izveo
Sad ide Bologna i pobjeda ne bi trebala doci u pitanje,medjutim Roma smo i nikad se ne zna s nama.
De Santcis,Burdisso,Benatia,Castan,Balzaretti,De Rossi,Pjanic,Strootman,Florenzi,Gervinho,Totti je postava koju bi ja izveo
embrace the chaos
ROMA (4-3-3) De Sanctis; Torosidis, Benatia, Castan, Balzaretti; Pjanic, De Rossi, Strootman; Florenzi, Totti, Gervinho
Sretno nam vcrs.Idemo nova 3 boda uzeti.
Sretno nam vcrs.Idemo nova 3 boda uzeti.
embrace the chaos
-
Evil Genius II
zatvoriti im diamantija i to je to. ocekujem od adema da si pokloni gol u drugom poluvremenu, danas mu je rodjendan. FORZA ROMA.
[youtube][/youtube]
odo' pit'
[youtube][/youtube]
odo' pit'
- anelbavarac
- Kontakt:
Odlicna Roma u prvih 20 min.vec rijesila pitanje pobjednika (8' Florenzi, 17' Gervinho).
Mirno privesti utakmicu kraju i zabiljeziti nova 3 boda.
Mirno privesti utakmicu kraju i zabiljeziti nova 3 boda.
Ja ne znam šta je s ovim Balzarettijem, sve stiže. Lik se nađe u šansi 1na1 s golmanom, asistira Gervinhu da ovaj izađe sam na golmana, stiže u odbrani zatvoriti,čak i Diamantija, ma zatvara i desnog beka u jednoj situaciji, trči ko lud
šteta što nije pogodio na početku,bori se ko lav.
KAKO JE LIJEPO BITI NAVIJAČ ROME
KAKO JE LIJEPO BITI NAVIJAČ ROME
Kako mi je drago radi Rome sto se ''budi'' 
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bravo Romanisti, uzivao sam gledajuci prvih 45 minuta. Tecna igra, brz tempo i strasna transformacija iz odbrane u napad, pogotovo kad je u pitanju Gervinho, koji je do sada najbolji na terenu, jednostavno grize sa svakim svojim korakom. Na kraju ce natjerati cijelu odbranu Genoe da pozuti.
Pjana kao i njegove kolege iz veznog reda odusevljavaju, zaista dominantno djeluju.
Pjana kao i njegove kolege iz veznog reda odusevljavaju, zaista dominantno djeluju.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Balzareti je konacno ove godine onakav kakav treba da bude, prosla sezona dosta losa, ove sezone igra onako kako je igro u Palermu i zbog cega je doveden u Romu.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Rudi Garcia je mag, uvek bio. A i Gervinho poludeo pod njim...
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
A tek BenatiaParadajz je napisao/la:Rudi Garcia je mag, uvek bio. A i Gervinho poludeo pod njim...

Calcio spettacolo
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
I Ljajic se upisao, koje demoliranje.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Rodjendanski pogodak.Paradajz je napisao/la:I Ljajic se upisao, koje demoliranje.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- anelbavarac
- Kontakt:
Ova Roma je zrela za titule
Saavrsena igra..
Svaka cast
Saavrsena igra..
Svaka cast
Još samo da ga je Totti zabio na kraju,ali on se ove sezone pretplatio na asistencije, prvi asistent lige sa 6 asistencija. E poslije naredna 3 kola ćemo znati jesmol zaista ozbiljni kandidati za Scudetto jer su nam protivnici Inter,Napoli i Udinese
Zadnja izmjena: Alen1987, dana/u 29 sep 2013, 22:48, ukupno mijenjano 1 put.
samo da bude pošteno, a ne kao do sada, pa nek bude šta biti moraanelbavarac je napisao/la:Ova Roma je zrela za titule![]()
Saavrsena igra..
Svaka cast
kakvo demoliranje, strašno, strahobalno
nema potpisa
- muha milanez
- Kontakt:
Eh upravo tako, prvo protiv Intera, onda Napoli. Bice zanimljivo bas. Cestitke na ovoj predstavi veceras, fantasticno nema sta.Denno je napisao/la:Iduce dvije utakmice rece mnogo toga.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.