Turci i Grci se mogu poredit jedino u navijanju (pravo znacenje rijeci). Sto se tice organizacije, kulture navijanja, incidenata, koreografija, marketinga,... tu su Grci svjetlosnim godinama ispred. Po meni su Horde Zla i Lesinari bolji od Turaka u svemu osim navijanja i brojnosti. Imaju bolji stil, bolje koreografije, bakljade, organizaciju, marketing,.. SVE. Da ne govorim o ostalima. Sve zavisi od sto ga sta smatras pod navijac. Da li je to za tebe 'deranja' na utakmici ili nesto vise. Tako da, ko se malo vise razumije, moze se samo nasmijat (sala mala)rob do bagro je napisao/la:Naravno da je tesko reci,al cu ti samo reci da su najglasniji navijaci sto je izmjereno bilo ne znam tacno sad koliko decibela,pola navijackih skupina je ukralo pjesme od njih tako da mozes cuti njihove pjesme i kod drugih.GoRaN je napisao/la:Meni je u Turskoj nekako bolji ultrAslan...Cini mi se ko da bude vece grotlo...rob do bagro je napisao/la:Besiktasovi navijaci su najbolji... to ce svak priznat koji se malo razumumije u navijacki pokret![]()
Ali tesko je govoriti ovi su najbolji oni su najbolji...Ima tu puno dobrih grupa...
Imam za ultraslan respekt kao i za Kill For You.
Po meni su grci i turci glavno sto se tice scene, naravno nimalo ne umanjujem trud brazilaca i argentinaca
Navijaci..
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: Najbolji navijači na svijetu su ...?
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
ove engleze sto si naveo jarane nisu navijacke skupine u pravom smislu, vec firms, ima tu velike razlikeEmir_ZENICA je napisao/la:Gledam,svi pisete o navijackim grupama raznih zemalja,pa odlucih i ja napisati koju grupu iz raznih zemalja Evrope![]()
Pa krenimo![]()
BiH-Ove godine definitivno Lesinari i Horde Zla, i po navijanju,organizaciji,kop pa sve do korea![]()
Srbija-Delije,Grobari i United Force mislim da su oni trenutno vodeci sto se tice Srbije,mada mi se dopadaju i Taurunum boys-i ali pred njima je tek buducnost![]()
Hrvatska-BBB i Torcida su sigurno u samom vrhu Hrvatske tifo scene..tu su jos i Tornado,Kohorta,Armada..ali pred njima je dug put![]()
Crna Gora-Varvari,Najbrojniji i najvatreniji sto se tice Crne Gore![]()
Slovenija-Viole Maribor i Green Dragons Ljubljana...postoji li jos koja grupa ?![]()
Makedonija-Komiti definitivno,odlicnu atmosferu prave uz puno koreografija i baklji,a i dobar kop
Albanija-Ballistet i Tirona Fanatics jedini koji se mogu izdvojiti ovo ostalo se sve tipa Demoni,Gusari..
Bugarska-Ultras Levski Sofija,Armeici 1948,ali Bugari pretezno preferiraju FASIZAM
Rumunija-Rapid fans,Poli, Dacia Mioven..
Ceska-Ultras Sparta,Brigate,![]()
Ukrajna-Zaboysultra,Ultras Dynamo,Banderstadt Ultras,
Rusija--Definitivno navijaci od -CSKA Moskva,Dynamo Moskva,Spartak Moskva i navijaci Zenita
Francuska-Boulogne boys,Supras-Auteuil,Bad Gones,..mrsko mi nabrajati vise![]()
Grcka-Gate 13,Gate 7,Gate 4,Gate 10![]()
Austrija-Nordpol Innsbruck,Sturm,Young Boys,Tornadosrapid,Austria Wiena..
Poljska-Legia Warsava,Lech Poznan,Wisła Krakow,Jagiellonia Bialystok,mislim da su to trenutno najbolji navijaci u Poljskoj![]()
Njemacka-Borussia Dortmund,Achen,Dynamo Dresden,Union Berlin,Fortuna Dusseldorf,Bayern Munchen,
Hansa Rostock,Schalke 04,Standarte,Brigade Nassau,Hannover..Njemci su mi veoma dragi,veoma puno dobrih navijackih grupa,pogotovo u nizim ligama gdje je vazda neki fajt![]()
Belgija-Standard Liege,Anderlecht,Racing Genk,Roeselare,manje pratim Belgijsku ligu![]()
Italija-Curva Sud Milano,Calcioviola,Roma,Bologna,Napoli,Inter.Genoa,Irriducibili,Ultras Bari,ima tu jos par dobrig grupa iz drugih Italijanskih Liga kao npr. Ultras Barletta,Catanzaro,Ascoli,Ultras Grottaglie,a o Italijanima bi mogao do sutra pisati ko je s kim prijatelj,neprijatelj,grupe,itd itd...![]()
Svicarska-Ultras Sion,Zurich,Grasshoppers,Basel,to je sto se tice Svicaraca,idemo dalje![]()
Holandija- Hereeneveen,FC Groningen,Feyernoord,Ultras VAK,Ajax![]()
Spanija-Ultras Sur,Boixos Nois,Biris Norte,Frente,Ultras Yomus,Blanquazul(Vodja Haris Medunjanin)
Turska-UltrAslan,Fenerbahce Ultras,Besiktas..mislim da je to to iako ima jos mnogo dobrih grupa ali ove su za izdvojiti
Portugal-Ultras Benfica,Ultras Porto,Ultras Vitoria Guimaraes,South Side Boys
Engleska-The Herd,Headhunters,Everton Charming Men,Hammers,Bushwackers,Urchins,City Guvnors,Men In Black...dosta Engleza![]()
Skotska-Inter-City Firm,Casual Soccer Firm,Celtic Soccer Casuals,Aberdeen Soccer Casuals
Svedska-AIK,Hammarby,Helsingborg,Malmo...![]()
Norveska-Valerenga,Lillestrom,Rosenborg
Danska-Brondby,Kopenhagen,ne znam dalje jbg![]()
Finska-Jokerit Helsinki,Stadin Kingit ali oni pretezno preferiraju hokej![]()
Eto u kratkim crtamaTo sto sam se mogao sjetiti a naravno i prisjetiti.Nekim drzavama nisam znao ime grupe pa sam stavljao samo imena klubova...Nadam se da sam nekome i pomogao...
![]()
Pozdrav !
- rob do bagro
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Carsi!!!
It`s Amazing
Carsi!!!
It`s Amazing
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
steve-o je napisao/la: ove engleze sto si naveo jarane nisu navijacke skupine u pravom smislu, vec firms, ima tu velike razlike. sto se tice norveske, tu su glavne dvije grupe navijaci lillestrøma i rosenborga koji furaju ultras fazon, dok im je navijacka scena manje vise u kurcu, neznaju oni to jednostavno dobro odraditi.
Nisam samo Englezima naveo firms nego i Skotima
Sto se tice Norveske meni se pravo dopadaju i navijaci Valarenge
A C A B !
nekada su ovdje bili glavni navijaci vålerenge, tj. Klanen, al su ih davno prestigli navijaci lillestrøma pa cak i zadnji par sezona rosenborg-kjernenEmir_ZENICA je napisao/la:steve-o je napisao/la: ove engleze sto si naveo jarane nisu navijacke skupine u pravom smislu, vec firms, ima tu velike razlike. sto se tice norveske, tu su glavne dvije grupe navijaci lillestrøma i rosenborga koji furaju ultras fazon, dok im je navijacka scena manje vise u kurcu, neznaju oni to jednostavno dobro odraditi.
Nisam samo Englezima naveo firms nego i Skotima![]()
Sto se tice Norveske meni se pravo dopadaju i navijaci ValarengeMada nisu samo oni u ku*cu ima jos grupa koje jesu
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Kriza u navijackoj tifo sceni (Norveska)steve-o je napisao/la:
nekada su ovdje bili glavni navijaci vålerenge, tj. Klanen, al su ih davno prestigli navijaci lillestrøma pa cak i zadnji par sezona rosenborg-kjernen
A C A B !
ma norvezani nemaju pojma o tifo-u, al mogu reci da im zato cvijeta casuals-scenaEmir_ZENICA je napisao/la: Kriza u navijackoj tifo sceni (Norveska)
- jalehordas
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS
[youtube][/youtube]

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Ebo te, i onda uporedis ova dva zadnja klipa i navijace. Razlika DRASTICNA 
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- rob do bagro
- Kontakt:
Ne mozes ih ni uporeditAdinjo je napisao/la:Ebo te, i onda uporedis ova dva zadnja klipa i navijace. Razlika DRASTICNA
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Stone Island
- Kontakt:
Objašnjenje ?
- rob do bagro
- Kontakt:
Koje?Stone Island je napisao/la:Objašnjenje ?
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Stone Island
- Kontakt:
Kakva je razlika u pitanju ?rob do bagro je napisao/la:Koje?Stone Island je napisao/la:Objašnjenje ?
-
ultra@rajvosa
- Kontakt:
Kakva je to slika kod tebe rob do bagro,na kog ste to malo furate,harob do bagro je napisao/la:Koje?Stone Island je napisao/la:Objašnjenje ?
- rob do bagro
- Kontakt:
Mislis koja je razlika izmedju Paokovih navijaca i Hordi???Stone Island je napisao/la:Kakva je razlika u pitanju ?rob do bagro je napisao/la:Koje?Stone Island je napisao/la:Objašnjenje ?
Ja mislim da je velika razlika, zar je stone uopste potrebno objasnjavat
@ultrajvosa ne kontam te druze
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Stone Island
- Kontakt:
Da mislim na njih.rob do bagro je napisao/la: Mislis koja je razlika izmedju Paokovih navijaca i Hordi???
Ja mislim da je velika razlika, zar je stone uopste potrebno objasnjavat
@ultrajvosa ne kontam te druze
Objasni molim te.
- rob do bagro
- Kontakt:
Hoces objasnjenje nije problem druze,
Pod prvo su brojniji od Hordi, drugo imaju strasnu armiju navijaca koja prati klub ma gdje god da ide.Imaju strasna gostovanja i velik broj njih ide na strani.Kop im je velik i imaju konstantu, pirotehnika im je strava, fanaticni su.Oni se ubrajaju medju jednom od najboljih skupina u grckoj ali i sire.Jaki su na evrospkoj sceni, i miljama su ispred Hordi.
Nadam se da sam bio dovoljan konkretan i objasnio neke stvari
Pod prvo su brojniji od Hordi, drugo imaju strasnu armiju navijaca koja prati klub ma gdje god da ide.Imaju strasna gostovanja i velik broj njih ide na strani.Kop im je velik i imaju konstantu, pirotehnika im je strava, fanaticni su.Oni se ubrajaju medju jednom od najboljih skupina u grckoj ali i sire.Jaki su na evrospkoj sceni, i miljama su ispred Hordi.
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Stone Island
- Kontakt:
Znači jedina razlika je brojnost ?rob do bagro je napisao/la:Hoces objasnjenje nije problem druze,
Misliš da ne bi možda Horde i bolje bile da je i njih ovoliko ?
To je nešto na što se ne može utjecati u velikoj mjeri tako da to i ne može biti ta 'velika' razlika.
- rob do bagro
- Kontakt:
Ne, ne nije prednost brojnost...bitan je trud i zalaganje, ali niko ne moze reci da ne bi bili bolji da ih ima vise, ja bih iskreno mislim da ih mozemo stic sto se tice barem navijanja.Ovi neki pogledaju klipove i odmah ono vauu kakva strava od navijaca i pocnu drkat na to.Mislim da ne zaostajemo puno sto se tice scene njihove, al treba se na tom jos radit 
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.