FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

sasagmp
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la sasagmp » 29 avg 2013, 16:35

Znate sta meni nije jasno?

Nije mi jasno kako je to prvensvtvo bilo regularno dok su bivsi Zvezdini predsednici sedeli u fotelji FSJ-a,FSS-a (Miljanic,Stojkovic),pa i Terza koji je osvedoceni Zvezdas...Dodje covek povezan sa Partizanom odmah frka,kako to?

Jel moguce da ste vi preposteni,a mi mucenici ne?

Da li ti,vi tvrdite da je Partizan iskljucivo zahvaljujuci "filijalama" (a vidim po teranju Toleta ko ih ima vise),dosao do 6 vezanih titula,ili je kvalitetom bio ispred CZ?

Ko su te filijale?

Govorilo se Hajduk iz Kule,pa je Hajduk znao u odlucujucim utakmicama za titulu da nas rokne na JNA,o cupanjima bodova u Kuli da ne pricam.

Metalac jeste bio nas klub,to ne sporim...ali za njega nije ni potrebno nesto namestiti.Mi smo njima davali bodove,a ne oni nama.

Donji Srem? svi su govorili ide utakmica iz 1 u 2 prosle godine u NS-u,pa nas Sremci odradise samo tako.

Borca? Stvarno ne znam ko je petljao sa njom i ostavljao je u ligi.

To su argumenti gospodo,a ne Tole lopov,Partizan namesta,filijale itd.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 29 avg 2013, 17:04

Pazi, ja ovde ne pisem ni u ime Zvezde, ni Kokeze, Covica, Dzajica, niti bilo koga! Pisem samo onako kako ja mislim i osjecam!

Iz tvog posta se izmedju redova moze izvuci parola: Prvenstvo je oduvijek bilo neregularno, pa sta fali da bude i sada?! ili se mozda varam? :?

Sad te pitam, jel ti stvarno mislis da je prvenstvo regularno i da Partizan nije najvise proteziran u istom??!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 29 avg 2013, 17:06

sasagmp je napisao/la:Znate sta meni nije jasno?

Nije mi jasno kako je to prvensvtvo bilo regularno dok su bivsi Zvezdini predsednici sedeli u fotelji FSJ-a,FSS-a (Miljanic,Stojkovic),pa i Terza koji je osvedoceni Zvezdas...Dodje covek povezan sa Partizanom odmah frka,kako to?

Ja se tih godina i ne sjećam ali sve i da nisu bila regularna (a vjerovatno nisu) to nije opravdanje da i svako sljedeće bude neregularno. To je klasično, što bi ti rekao, spinovanje, kao kad se Tole na brani govoreći da se država ne smije miješati a država (SPS) ga sve vrijeme štitila, spominjući mutne radnje Kokeze, Tončeva i ostalih izbjegavajući odgovore na prava pitanja.
sasagmp je napisao/la: Da li ti,vi tvrdite da je Partizan iskljucivo zahvaljujuci "filijalama" (a vidim po teranju Toleta ko ih ima vise),dosao do 6 vezanih titula,ili je kvalitetom bio ispred CZ?
Ne isključivo zahvaljujući filijalama (ima nešto i do sudija :) ), niti je svih 6 titula tako osvojeno.
Kakve veze filijalisanje ima sa tjeranjem Toleta? Sad su nama Vojvodina, OFK, R. Niš filijale iako nas redovno tuku?
Mada u tome i jeste problem, na napad na Toleta gledate kao napad na Partizan a za tim nema potrebe ako on nije protežirao Partizan, zar ne?
Karadžić je jedan običan kriminalac koji sprski fudbal vodi u propast. Takvo stanje očigledno jedino odgovara Partizanu jer je to jedini klub koji nije za njegov odlazak, dalji zaključak izvedi sam. O njegovom nasljedniku i da li je donio išta novo ćemo kada se taj pojavi.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 29 avg 2013, 19:39

sasagmp je napisao/la:Znate sta meni nije jasno?
Kad postavljas pitanja, adresiraj ih na odredjenu adresu, a ne kolektivno. ;)
Ko kaze da je tada prvenstvo bilo regularno. FSJ je krimogena institucija od sredine 80ih i onih sramnih prvenstava, koje su se sudskim presudama resavala.
Tvoj problem: nemogucnost izlazenja iz klubaskih granica. 8-)
Da li ti,vi tvrdite da je Partizan iskljucivo zahvaljujuci "filijalama" (a vidim po teranju Toleta ko ih ima vise),dosao do 6 vezanih titula,ili je kvalitetom bio ispred CZ?
Partizan je bio najbolji klub u Srbiji od 2007. pa do ove sezone, ali je titule osvojio u neregularnom prvenstvu.
Zato je neophodno da se ne napravi puch u FSS, vec revolucija.
Ko su te filijale?

Govorilo se Hajduk iz Kule,pa je Hajduk znao u odlucujucim utakmicama za titulu da nas rokne na JNA,o cupanjima bodova u Kuli da ne pricam.

Metalac jeste bio nas klub,to ne sporim...ali za njega nije ni potrebno nesto namestiti.Mi smo njima davali bodove,a ne oni nama.

Donji Srem? svi su govorili ide utakmica iz 1 u 2 prosle godine u NS-u,pa nas Sremci odradise samo tako.

Borca? Stvarno ne znam ko je petljao sa njom i ostavljao je u ligi.
Malo li ih je :?: A jos si zaboravio i 1og Vucurevica, pa Radnicki KG, pa Dzombu koji zavodi red na skupstini Partizana, pa Smederevo...u pravnim drzavama se ide u zatvor za pokusaj da budes upleten u rad 2 razlicita sportska kluba koja se takmice u istom rangu, a ovde su se ljudi hvalili time sto su bili u upravnim odborima vise klubova. :roll:

To su argumenti gospodo,a ne Tole lopov,Partizan namesta,filijale itd.
Ma nije Tole lopov, Partizan ne namesta, filijale ne postoje...nije Sloba kriv, mi smo g0vna :!:

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 31 avg 2013, 19:13

Laka pobjeda uz igru lošiju nego na prethodnim utakmicama. Radnički je baš užasan. Ostaje nada da će se nešto pametno uraditi za vrijeme ove reprezentativne pauze.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 15 sep 2013, 23:18

nema devila i pade tema u zaborav :roll:

ako sam dobro upratio veceras super posjeta bila i opet bruka na terenu :roll:
nema potpisa

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 15 sep 2013, 23:50

Admir_Sa je napisao/la:
ako sam dobro upratio veceras super posjeta bila i opet bruka na terenu :roll:
Pa ono... standard priča pa se nema potrebe ponavljati. :)

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 16 sep 2013, 01:24

Al ko je onaj lik na onom KCN što vodi onu neku sportsku emisiju, ima dužu kosu, zašto pljuje po Džajiću javno mu se obraća da je lažovo i sl. :?: :?: :?:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 16 sep 2013, 12:11

legenda reala je napisao/la:Al ko je onaj lik na onom KCN što vodi onu neku sportsku emisiju, ima dužu kosu, zašto pljuje po Džajiću javno mu se obraća da je lažovo i sl. :?: :?: :?:
Dejan Anđus, budala i psihički slučaj. Otprilike ko mu više plati, njega hvali a ostale pljuje pa nakon 20 dana potpuno okrene priču. Mada, prilično je upućen i ima dosta istine u svemu što priča.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 16 sep 2013, 15:22

Mene i dalje fascinira kretenizam Marka Nikolovskog... Odavno je zreo za par vaspitnih šamara
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 18 sep 2013, 22:55

Danas je sahranjen Adis Selmanović, moj drug, radni kolega, veliki zvezdaš i cigan u duši. Otišao je prerano. :(
Adise, počivaj u miru i neka ti je laka zemlja.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 21 sep 2013, 20:56

Primi moje saucesce...

Neka mu je laka crna zemlja.

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 22 sep 2013, 17:04

Onaj golman Voždovca :shock: :o , kao Buffon iz najboljih dana je danas izgledao, pa još ne mog da vjerujem šta je lik branio , pogotovo ono na kraju kad je dva čista zicera odberanio, svaka mu čast!Stella Rossa nije zaslužila ovaj poraz realno, ali to je fudbal i zato ga volimo :D !Lazić kikso nenormalno, ali @braoolyo reče da je mlad i da ga ne treba toliko kritikovati, nadoći će, Delije standardno nezadovoljne natjerali igrače da skinu dresove i treba tako, I Manijaci će uskoro ako Bog da ove naše balerine postrojiti!Nije ništa izgubljeno, može se do titule, iako se ovakve stvari ne mogu desiti Partizanu, nekako ljudi realizuju svoje prilike, a u odbrani ne kiksaju mnogo i to je dosad uspješna formula za Partizan, oko Toleta ne ulazim u rasprave :mrgreen:
Grbavica naš je Hram!!!

maler1312
Kontakt:

Post Postao/la maler1312 » 22 sep 2013, 18:30

[youtube][/youtube]

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 22 sep 2013, 23:39

Svaka yebena sezona ista, ali svaka! :evil: U pm kad ćemo doći do pameti višee? :? :?
Kriminalna igra i užasna odbrana. Najbolji nam igrač Bajković. Danas kad sam gledao utakmicu, krstio sam se i lijevom i desnom. Mi i dalje u ovoj ekipi imamo materijala da osvojimo, ali treba neko da to fino posloži. Stojanović će izvjesno otići, evo čitam kandidati su Pižon, Rajevac, Sakić. Ja se nadam Pižonu.
Ali bogme dok nam je ovakve uprave...
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 29 sep 2013, 23:46

Najbolja partija Zvezde otkako je Stojanović na klupi. A eto poklopilo se tako da sve golove daju igrači koji su od početka sezone na meti kritika. Pogotovo mi je drago zbog Milijaša. Lijep gol koji će mu, nadam se, dosta značiti nakon onog promašenog penala protiv Ukrajinaca. Tenk Kovačević maestralno odigrao na sredini.

Vojvodina opet radi posao za nas. Ponovo smo na -3.
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 29 sep 2013, 23:52

Ovo mi je bila prva utakmica u sampionatu ove sezone koju sam pogledao na tv-u...

Konacno se sjetio da igramo sa 2 spica, dosta je vise 4-3-3!

Ja i dalje stojim pri tome da Milijas nema mjesta, tj. ne moze igrati u ekipi koja tezi nekom ozbiljnom fudbalu, a s obzirom da Zvezda svakako u poslednje vrijeme nije ni blizu tome... :roll:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 30 sep 2013, 19:05

Zvezda igra totalno drugacije od drugih :mrgreen:

Dragan Mrdja- najbrzi het trik u istoriji Crvene Zvezde ;)

Naravno, lepo je pobediti Spartak sa 5-0 , ali daleko smo mi od zeljene forme, pozitivno je mozda sto Roberts vec drugu utakmicu igra kao starter, pokazao se kao lik koji ne rizikuje i nije sklon kiksevima kao njegove mlade kolege sa stoperske pozicije.

p.s. Sto ste zapustili ovu temu :mrgreen:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 05 okt 2013, 15:40

Za nesto vise od 7 godina imamo samo 507.853 gledalaca vise od Partizana ;)

Sutra derbi kola , ako budemo igrali kao u prvom poluvremenu protiv Spartaka , pobeda nije upitna.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 05 okt 2013, 15:53

Tribalian je napisao/la:Za nesto vise od 7 godina imamo samo 507.853 gledalaca vise od Partizana ;)

Sutra derbi kola , ako budemo igrali kao u prvom poluvremenu protiv Spartaka , pobeda nije upitna.
Ma nije moguce, to cigani lazu, manipulisu ciframa... :lol:

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.