LenBias je napisao/la:sto je najgore biti cemo mi konkurentni u utakmicama gdje je jak protivnik ali ove gdje je protivnik atletico, elche i slicni bez ikakvog valjanoga razloga (osim toga sto je carlo podbacio) kiksamo
Jaro moj, sta je Atletico ako nije jak protivnik? I kako pri zdravom razumu u istom kontekstu mozes spominjati Atleti i Elche?

Atletico je odprilike jednako jak kao Juve, vidjet cemo za koji dan sta ce biti protiv njih. Makar dobro, ovo je bio jedna samarcina koja je ekipi dobro dosla. Ne moze biti gore od ovoga.
Amar Dzeko je napisao/la:Vidim mijenjaju se misljenja o Ancelottiju.
A sinoc me ljudi napali k'o da sam Del Bosque-a tjer'o.

Ma pusti lobotomce
Odprilike je jasno da Madrid mogu voditi samo Del Bosque i Capello. Moguce da je i Mourinho mogao, ali je navukao prevelik bijes novinara, stvorio je prevelik broj kriticara i pritisak koji je bio nepodnosljiv. Rano je pricati o smjeni trenera, ali nema potrebe za novom prilikom Carlu ukoliko tim ne pokaze progres u doglednom vremenu. Nije uzeo Extremaduru. Preuzeo je Real Madrid svjestan svega sto ga ocekuje.
Romariooo relativno u pravu. Nije da se ne slazem.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.