NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

randy_moss
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la randy_moss » 29 sep 2013, 23:16

Yucca je napisao/la:
randy_moss je napisao/la:Hvala, drugovi. ;)

Druze jeli jedan ligament stradao ili oba teska je to povreda a moja preporuka ako ovdje kod nas radis DR.Nemec Rijeka jedan od najbolji DR za povrede ligamentata na balkanu

Sto brzi oporavak druze :D
ACL je od ligamenata samo, i meniskus manje ostecenje.
Nemec je klasa za sebe, ali lovu za Nemeca mogu skupiti jedino sprat kuce da prodam. :lol: Zalosno, ali istinito.
Ja sam u Austriji poceo studirati, uspio sam se osigurati tako da me nece kostati ni centa.

Uzdam se da su profesionalni hirurzi ovdje. :D
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 29 sep 2013, 23:58

randy_moss je napisao/la:
Yucca je napisao/la:
randy_moss je napisao/la:Hvala, drugovi. ;)

Druze jeli jedan ligament stradao ili oba teska je to povreda a moja preporuka ako ovdje kod nas radis DR.Nemec Rijeka jedan od najbolji DR za povrede ligamentata na balkanu

Sto brzi oporavak druze :D
ACL je od ligamenata samo, i meniskus manje ostecenje.
Nemec je klasa za sebe, ali lovu za Nemeca mogu skupiti jedino sprat kuce da prodam. :lol: Zalosno, ali istinito.
Ja sam u Austriji poceo studirati, uspio sam se osigurati tako da me nece kostati ni centa.

Uzdam se da su profesionalni hirurzi ovdje. :D
ja mislim da ti je to svuda isto, jal imaš sreće jal je nemaš

sa srećom onda :D

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 30 sep 2013, 00:12

Forumski kolega nek je sa srećom, da operacija što bolje prođe.

Giantsi su očajni ove sezone, nevalja ni u jednom segmentu. Ne zna se šta je gore odbrana ili napad, treći down kao da je uklet. Ima ovde dosta posla da se uradi oko ekipe, neki cutovi oslobađanje SC.... Da tankiraju ne bi ovako loše igrali :mrgreen:
Definitivno najlošija ekipa i sa omjerom a pogotovo igrom ove sezone u ligi. Upravo gledam Broncose i Eaglese (naredne protivnike NYG), Phila se dobro drži protiv najbolje ekipe za sada. Giantsi bi mogli postavit i negativni rekord ove sezone, ima dosta teških utakmica ( doduše njima je svaka teška ove sezone).
I'm not insane, my mother had me tested!

A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 30 sep 2013, 00:48

mene je strah peyton manninga

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 30 sep 2013, 00:56

jestamaji je napisao/la:mene je steah peyton manninga
I mene bi bilo da mi izleti iza ćoška u gluho doba noći :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 30 sep 2013, 01:06

rio_Ferdy88 je napisao/la:
jestamaji je napisao/la:mene je steah peyton manninga
I mene bi bilo da mi izleti iza ćoška u gluho doba noći :mrgreen:
dva metra i ogromna nosina :mrgreen:

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 30 sep 2013, 01:23

Izgleda da cemo uzeti cowboyse. Mislim jos nije gotovo a ako iko moze ovo izgubiti to su chargersi. Sjajna partija riversa opet ko i dosada strasno raznovrsan napad screnovi trcanje dugi pasovi slant sve. Woodhead jedna od najboljih akvizicija sasvim sigurno kakav igrac velika greska patriota sto ga nisu zadrzali. Odbrana danas nakon katastrofalnog starta dobro odigrala u drugom. S obzirom na roster (posebno secondary) igramo odlicno zasada dva srceparajuca poraza al dok god river i napad igraju ovako imamo sansi za plejof. I da spomenem sjajnog weedla ljednog wittena je zaustavio u nekoliko navrata svugdje ga ima.

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 30 sep 2013, 01:30

Dobismo 2 2 smo sada samo zavrsavat tekme danas napokon TO odbrane da zavrsimo tekmu idemo dalje dosta pozitiva da je norv tu bio danas nakon onog nesretnog INTa bi se raspali.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 30 sep 2013, 01:53

Cutler usrao i sefa i stanicu. 3 INT i fumble. Ma bravo care. Sreca pa mu je ovo zadnja godina ugovora. Moje misljenje jedino moze promjeniti ako nastavak sezone odigra fantasticno. A sanse su za to slim to none.
Postovanje treba zaraditi.

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 30 sep 2013, 02:04

Sacuvati se Atlantinog blitzkriega u prvoj cetvrtini, pametno igrati, pobijediti turnover battle i nadam se, da napustamo Atlantu s 4-0. 8-)

I drzite oci na #11-ci.
Zadnja izmjena: randy_moss, dana/u 30 sep 2013, 02:15, ukupno mijenjano 1 put.

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 30 sep 2013, 02:08

Kako stoje moji Pittsburgh Steelersi? Gdje mi je Ben Roethilsberger? :mrgreen: Jel' jos uvijek masina?

Nisam pratio NFL jos od njihovog osvajanja Super Bowla, 2009. cini mi se..
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 30 sep 2013, 02:14

Amar Dzeko je napisao/la:Kako stoje moji Pittsburgh Steelersi? Gdje mi je Ben Roethilsberger? :mrgreen: Jel' jos uvijek masina?

Nisam pratio NFL jos od njihovog osvajanja Super Bowla, 2009. cini mi se..
Lete. 0-4 omjer.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 30 sep 2013, 02:25

Steta. :cry:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 30 sep 2013, 03:28

danas se po Houstonu pale dresovi Schauba. Postavio bi vam video, ali nea na youtube, ko me ima na fejsu moze vidjeti.

Shcaub mrs iz Houstona

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 30 sep 2013, 03:30

Kako loša završnica napada Falconsa :? Ryan nema koncentracije za TD
I'm not insane, my mother had me tested!

A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 30 sep 2013, 03:53

Gonzalez je vjecan, je** sve svoje. Ubija nas.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 30 sep 2013, 05:01

Navijam za Patse nocas jer bice krvavo za wild card u NFC..ko prosle godine sa 10 6 nema te u playoffu....
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 30 sep 2013, 05:06

kad_kako je napisao/la:Cutler usrao i sefa i stanicu. 3 INT i fumble. Ma bravo care. Sreca pa mu je ovo zadnja godina ugovora. Moje misljenje jedino moze promjeniti ako nastavak sezone odigra fantasticno. A sanse su za to slim to none.

Za fumble je kriv za prvi INT nije ..od onog punt returna sve je krenulo naopako I ljudi su preuzeli igru..poslije se oni nisu mogl sastat a mi smo ko igrali ali kasno...boli cinjenica da Johnson opet nije nista napravio puno protiv Tillmana a dali su 40p...dva puta nismo kupili loptu kad smo izbijali I kaznili su nas sa dva TD nakon toga ...od Cutlera boljeg neces naci sigurno osim ako jedno 2 sezone ne odkucis da budes Jacksonville ali Chicago nije to navijaci to nece a posebno media
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 30 sep 2013, 06:06

Ne mogu vjerovati kako smo umalo od gotovog napravili veresiju. Drmam se k'o Banja Luka i dalje, jbt.

Sudfeldove kamene ruke, nevjerovatni 'Sasa Matic' sudija koji ne vidi kako je lopta polovinom obima presla potrebnu jardu na Boldenovom 3rd and 1, Wendell-Brady fumble na snapu na 4th and 1 su mi pritisak digli.

Talib igrac odluke. Show the man his money.

Za nadati se da povrede nisu ozbiljnije prirode. Wilfork je vidjen sa zastitnom cizmom, nadam se da nece propustiti bar mec sa Saintsima, Dennard na zadnjem driveu, Dobson povrijedjen vrat, Thompkins se jednostavno srusio od umora... :roll:

Sad mi je jasno koliko Gronkowski znaci ovoj ekipi kad sam vidio Gonzaleza. Sta god uradili (Osim staviti 2 covjeka na LOS, da mu ne dozvole route run 4 sekunde), ne pomaze.

06:04... :roll: Zasluzujem titulu najveceg navijaca New Englanda. :lol:

I da, Belichick nabacio osmijeh na lice na utakmici. Ne sjecam se puno takvih situacija. :)

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 30 sep 2013, 06:11

Svaka cast momcima na odlicnoj utakmici i pobjedi, ali ne mogu oni opet bez nerviranja utakmicu privesti kraju...
Brady ponovo dokazao svoju klasu. Bez prvog WR-a, TE-a i RB-a pobjediti Falconse u Atlanti nije mala stvar.

Igrac odluke je bio Talib, a sto se sudija tice iste ne treba komentarisati. Nadam se da povrede Dennarda i Wilforka nisu ozbiljnije prirode, jer bi u suprotnom ovu pobjedu bas skupo platili.

Odbrana polahko ali sigurno pokazuje naprdak u odnosu na poretklu sezonu, jer 6:48 minuta do kraja (ako se ne varam) dpustili smo im samo 13 poena.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.