Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook i ostalo..
maca se šlagirala vidjela nešto ispod haljine, i nakon ovog prizora je pokušala da izvrši samoubistvo

DRUG NEBI TI PUNCA
malo prije mi ta slika izađe na naslovnoj, odakle meni ova raga u prijateljimabagrcavi je napisao/la:maca se šlagirala vidjela nešto ispod haljine, i nakon ovog prizora je pokušala da izvrši samoubistvo
naprijed rejal
- schweinsteiger
- Kontakt:
Pa Elegant,to je sestra necija,kako mozes?Elegant je napisao/la:Koliko ima godina ova seka ?Cautinho je napisao/la:
Ulazim na naslovnicu,kad pufff...Moze direkt u Ljepotice.
Inače,zaljubljen sam joj u sestru.
#miasanmia
schweinsteiger je napisao/la:Pa Elegant,to je sestra necija,kako mozes?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Je li Romkinja? Samo nako pitam, no racism. 
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Ma brate, romkinja, grkinja, šta god da je, grmi, sijeva, gori hala
PIKE je napisao/la:Ma brate, romkinja, grkinja, šta god da je, grmi, sijeva, gori hala

"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
@Cautinho
Ako je sestra i priblizno ovakav avion samo bari nema veze sto kupi zeljezo, boli te taki
Ako je sestra i priblizno ovakav avion samo bari nema veze sto kupi zeljezo, boli te taki
Ronaldo - Isco - Bale
Sucajno nalati na ovo..
Jašta, slučajno u 3:46 
schweinsteiger je napisao/la:Pa Elegant,to je sestra necija,kako mozes?
Amicci Di Nessuno
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
@Neutral - Fazon je u tome sto sam trazio jednu osobu na fb, i nasao sam je, ali i ova mi je privukla paznju a kako i nebi
, pa reko ima par kolega sa foruma sto bi se mozda radovali za ovako nesto, i eto sad je ovde zavrsila. Dobra ha, mada nevjerujem da je pravi profil.
Cautinho je napisao/la:
Evo qrve sa drugim...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ahahahaa koji gigant

postavio je sliku sestre, nazalost nije ni blizuAmar Dzeko je napisao/la:@Cautinho
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
vopi je napisao/la:@Neutral - Fazon je u tome sto sam trazio jednu osobu na fb, i nasao sam je, ali i ova mi je privukla paznju a kako i nebi, pa reko ima par kolega sa foruma sto bi se mozda radovali za ovako nesto, i eto sad je ovde zavrsila. Dobra ha, mada nevjerujem da je pravi profil.
Šalim se ja
Ne bi me čudilo i da nije fake. Danas je sve moguće.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Koje razocarenje
e moj Cautinho, ti rece da si zaljubljen - u ovo 
Ronaldo - Isco - Bale
nemoj ga zajebavat, zgazice te kamionomAmar Dzeko je napisao/la:Koje razocarenjee moj Cautinho, ti rece da si zaljubljen - u ovo
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Nije to zayebavanje, to je samo kritika, da predje na malo jaci nivo od ovog sad 
Ronaldo - Isco - Bale
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 44 gosta.