NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

randy_moss
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la randy_moss » 30 sep 2013, 06:18

Daj Gronkowskog i Amendolu nazad, pa da vidimo koji mangup od DC-a smije praviti 9-man boxeve.

Skapirat ce djecica gdje trebaju biti, sta Brady zeli od njih u datoj situaciju, nece se vise zvati Dropkins i Dropson, vratit ce se i Vereen.

I onda pick your poison. Gronk-Amendola-Thompkins-Edelman-Dobson-Vereen-Boyce.
Zelite da vam loptu uguramo u sup**? Ridley, Bolden, Blount na raspolaganju.

Samo da nas Fortuna pogleda da se pazimo povreda zbog kojih ides na IR... :roll:
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 30 sep 2013, 06:24

slika

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 30 sep 2013, 06:29

Treba biti oprezan kada skandiras da otjeras startnog QBja, a najbolji QB na free agent trzistu je Josh Freeman.
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 30 sep 2013, 07:09

slani, jel to tankiraš u u fantasiju pa igraš bez odbrane? :mrgreen:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 30 sep 2013, 08:01

jestamaji je napisao/la:slani, jel to tankiraš u u fantasiju pa igraš bez odbrane? :mrgreen:
nece me nikako ovdje ebiga zadnji sam birao sta ocekujes ebiga..na druge dvije dominiram i ako cu evo haman i izgubit na espn, osim ako sutra Brees baci onom svom TE pa da ubiljezi 20+p ..na ovom drugom gdje je takticar gazda tu evo dominiram prvoplasiranog trenutno sa 3-0 derem opasno 40+p mislim d aje tu gotovo..ovdje sam ebiga tanak ali sa je tu je...nema igraca da se pokupi ebiga zaboravio ovog RB iz Panthersa izbaciti
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 30 sep 2013, 08:04

ESPN: Falcons Beat Themselves
Naslov na ESPN-u...

:lol: :lol:

Nazalost prema prvim prognozama Dennard ima uganuce clanka i nadam se da ce bar biti spreman za Saintse, a isto tako nadam se da povrede Dobsona i Wilforka nisu ozbiljnije prirode.

Nasa najveca pobjeda je ta sto Brady polahko, ali sigurno pocinje vjerovati svojim WR-ovima.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 30 sep 2013, 08:24

SaltCityAttack je napisao/la:
jestamaji je napisao/la:slani, jel to tankiraš u u fantasiju pa igraš bez odbrane? :mrgreen:
nece me nikako ovdje ebiga zadnji sam birao sta ocekujes ebiga..na druge dvije dominiram i ako cu evo haman i izgubit na espn, osim ako sutra Brees baci onom svom TE pa da ubiljezi 20+p ..na ovom drugom gdje je takticar gazda tu evo dominiram prvoplasiranog trenutno sa 3-0 derem opasno 40+p mislim d aje tu gotovo..ovdje sam ebiga tanak ali sa je tu je...nema igraca da se pokupi ebiga zaboravio ovog RB iz Panthersa izbaciti
ma nema zime, al barem se potrudi da postaviš tim, j.ebiga, nije fer prema ostalima igrati bez igrača, to je maksimalno 5 minuta posla sedmično.

p.s. ja sam birao predzadnji, dakle nije do toga :mrgreen:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 30 sep 2013, 09:37

Report: Season-ending torn Achilles for Wilfork
Hebem ti srecu vise...
Hoce li ista nas barem jednom pogledati. Ozlijedio se jedini igrac za kojeg nemamo zamjenu i BB mora napraviti neki trade kako bi tu poziciju kvalitetno popunili, jer u protivnom bi odbrana ponovo mogla imati problema.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 30 sep 2013, 10:40

Kakva pobjeda sinoć, još ne mogu da vjerujem da je Brady to uspjeo sa ovom grupom golobradih mladića :mrgreen:

Još sam i na fantasyu dobio zahvaljujući Tonyu, dakle dupla pobjeda :D

Ono opuštanje na kraju nije smjelo da se desi, ali je odbrana opet pokazala zube i naš najbolji igrač iz iste je donijeo pobjedu 8-)

Šteta zbog Vinceove povrede :( , on je srce naše odbrane, vidjećemo koga BB ima u vidu kao njegovu zamjenu, nekoga promovisati iz naših redova ili potražiti rješenje sa FA na tržištu :?

Thompkins je imao monster game, nadati se da će nastaviti sa ovom igrom i u narednim tekmama, kada bi se konačno i Danny te Gronk trebali vratiti i tako mu otvoriti još prostora kod protivničkih odbrana :)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 30 sep 2013, 11:21

Svaka vam cast momci sto ste ovo gledali nocas, mene je san uhvatio pred pocetak utakmice. Odlicna tekma, 4-0. Samo da nema ozljeda, ne bojim se ja za Bradya, najbolji QB
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 30 sep 2013, 11:29

slika

:lol: :lol:

Sto sw Wilforka tice mislim da ce BB u naredne dvije-tri utakmice tu prazninu pokusati popuniti sa igracima iz trenutno rostera, no ukoliko to ne bude islo ocekujem da ce uzeti nekog FA-a ili da ce uraditi neki trade.

Blizu sam pobjede i na fantasy-ju, mada me ne bi cudilo da mi jos jedan preostali igrac veceras odigra najlosiju utakmicu u karijeri koju ce okoncati sa -16,54 poena, kako bi ja opet izgubio za pola poena.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 30 sep 2013, 11:32

jestamaji je napisao/la:
ma nema zime, al barem se potrudi da postaviš tim, j.ebiga, nije fer prema ostalima igrati bez igrača, to je maksimalno 5 minuta posla sedmično.

p.s. ja sam birao predzadnji, dakle nije do toga :mrgreen:
Pa samo sam zaboravio ovog iz panthedlrsa ali nemam na klupi nikog pogledaj ..koga da sam uzeo slobodnog sto ima nebi to promjenilo nista
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 30 sep 2013, 17:09

kad_kako je napisao/la:Cutler usrao i sefa i stanicu. 3 INT i fumble. Ma bravo care. Sreca pa mu je ovo zadnja godina ugovora. Moje misljenje jedino moze promjeniti ako nastavak sezone odigra fantasticno. A sanse su za to slim to none.

Za fumble je kriv za prvi INT nije ..od onog punt returna sve je krenulo naopako I ljudi su preuzeli igru..poslije se oni nisu mogl sastat a mi smo ko igrali ali kasno...boli cinjenica da Johnson opet nije nista napravio puno protiv Tillmana a dali su 40p...dva puta nismo kupili loptu kad smo izbijali I kaznili su nas sa dva TD nakon toga ...od Cutlera boljeg neces naci sigurno osim ako jedno 2 sezone ne odkucis da budes Jacksonville ali Chicago nije to navijaci to nece a posebno media
On je jedini krivac za poraz. Iz njegovih greski primili smo 21 poen.

Radije cu gledati nekog rookija iduce godine-a nego njega. Imao je 4 sezone da pokaze sta moze. On svake sezone ide 1 korak naprijed, i onda 5 nazad, i tako iz sezone u sezonu. Kad bas covjek pomisli da je poceo pametnije igrat on se spusti na nivo zesceg ametera. I protiv Pittsburgha nas je mogao kostati pobjede, ali nas je odbrana tamo izvukla sa svoja 2 TD.

U ovih 4 sezone i 4 utakmice nije nista uradio cime bi zasluzio novi ugovor. Znaci doslovno nista vrijedno spomena on nije uradio. Odigrao dobro prve dvije utakmice, i odmah se poce ku.rciti. Daleko vise je Rex Grossman imao uspjeha od njega u Bearsima, a on je zesca rinaka i u rangu sa Tebowom "QB"ijem, ako ne i gori, jer Tebow zna barem trcati, a Rex ne zna ni to.

Dosta je i njega bilo u Bearsima. Kad smo mogli Smitha promjenuti mozemo vala i njega, pa ko god nam bacac bio, jer Cutler je tu 4 sezone, i nikakvog habera od njega nismo imali.
Postovanje treba zaraditi.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 30 sep 2013, 17:45

Stvarno su ovi Americki novinari GLUPI...
Ljudi mrtvi hladni uzeli porediti Patriotse iz 2007 i sadasnje Broncose. :lol: :lol: :lol: :lol:

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 30 sep 2013, 17:56

kad_kako je napisao/la:
On je jedini krivac za poraz. Iz njegovih greski primili smo 21 poen.

Radije cu gledati nekog rookija iduce godine-a nego njega. Imao je 4 sezone da pokaze sta moze. On svake sezone ide 1 korak naprijed, i onda 5 nazad, i tako iz sezone u sezonu. Kad bas covjek pomisli da je poceo pametnije igrat on se spusti na nivo zesceg ametera. I protiv Pittsburgha nas je mogao kostati pobjede, ali nas je odbrana tamo izvukla sa svoja 2 TD.

U ovih 4 sezone i 4 utakmice nije nista uradio cime bi zasluzio novi ugovor. Znaci doslovno nista vrijedno spomena on nije uradio. Odigrao dobro prve dvije utakmice, i odmah se poce ku.rciti. Daleko vise je Rex Grossman imao uspjeha od njega u Bearsima, a on je zesca rinaka i u rangu sa Tebowom "QB"ijem, ako ne i gori, jer Tebow zna barem trcati, a Rex ne zna ni to.

Dosta je i njega bilo u Bearsima. Kad smo mogli Smitha promjenuti mozemo vala i njega, pa ko god nam bacac bio, jer Cutler je tu 4 sezone, i nikakvog habera od njega nismo imali.
Ma karinas ba k'o I Schaub.
Radije bi sad gledo Keenuma, ali to se nece desit jer vjerovatno dok je Kubiaka, igrat ce Schaub.

Juce Schauba policija morala pratiti do sobe za interview. Cijeli Houston je popzdio

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 30 sep 2013, 18:13

[youtube][/youtube]

" onclick="window.open(this.href);return false;

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 30 sep 2013, 18:22

Kod nas jos nije doslo do toga. :mrgreen:
Postovanje treba zaraditi.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 30 sep 2013, 18:27

Tacno se po ovim video-klipovima vidi koliko je Amerika glupa drzava...
Uredu covjek je kriv za poraz na jednoj hebenoj utakmici regularnog dijela sezone i to na samom njenom pocetku i IDIOTI nasi paliti njegov dres.

Sta su navijaci Patriotsa trebali raditi kada im je Welker ispustio loptu koja je znacila SB...
Nemojte sada samo mijesati njegovo paljenje dresa nakon sto je potpisao za Broncose i dane nakon SB-a.

Nek sutra odigra dvije odlicne utakmice siguran sam da ce ovi koji su palili njegov dres biti medju prvim u shopu kako bi kupili novi dres.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 30 sep 2013, 18:31

amerosm je napisao/la:Tacno se po ovim video-klipovima vidi koliko je Amerika glupa drzava...
Uredu covjek je kriv za poraz na jednoj hebenoj utakmici regularnog dijela sezone i to na samom njenom pocetku i IDIOTI nasi paliti njegov dres.

Sta su navijaci Patriotsa trebali raditi kada im je Welker ispustio loptu koja je znacila SB...
Nemojte sada samo mijesati njegovo paljenje dresa nakon sto je potpisao za Broncose i dane nakon SB-a.

Nek sutra odigra dvije odlicne utakmice siguran sam da ce ovi koji su palili njegov dres biti medju prvim u shopu kako bi kupili novi dres.
Nece, slabo ko I ima njegov dres, vidis da ga je I ovaj lik kupio, ja licno imam Watta, Johnsona I Fostera, Shcuba nebi nikad uz'o.
Kao drugo nije 2 tekme, nego 10 zadnjih tekmi ukljucujci PO, svaku tekmu je bacio INT. Zadnje 4 tekme 6 INT. Mozda nije uredu paljenje dresova, ali je raji vise dpozodilo, I sa jucerasnjim porazom je rijesio sva pitanja da lik ne moze dobiti velike tekme, I da je sve sanse vise prokocko. I vazda je bila dilema oko Schauba otkako je dos'o u Houston.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 30 sep 2013, 19:15

Ovo je zalosno, samo pogledat face i izgled ovih sto pale i sve je jasno :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []