Povlačim se s foruma svakakobagrcavi je napisao/la:Legendo bićeš proglašen za zlatnu kantu foruma ako nastaviš sa ovakvim ponašanjem !
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Chat
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
E ako je tako onda ćeš biti kanta.legenda reala je napisao/la:Povlačim se s foruma svakakobagrcavi je napisao/la:Legendo bićeš proglašen za zlatnu kantu foruma ako nastaviš sa ovakvim ponašanjem !
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- legenda reala
- Kontakt:
ma zbog takvih ko tibagrcavi je napisao/la:oooooo pa zašto bolan bolan![]()
koja limena ili plastična ??LBJ MVP je napisao/la: E ako je tako onda ćeš biti kanta.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Zlatna,za tebe samo najbolje.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
legenda reala je napisao/la:A ti magarcubagrcavi je napisao/la:Ti bi trebo tigru pušit kažu da pomaže prilikom razmišljanjaLBJ MVP je napisao/la:Cigare su odlične za ubit vrijeme.Pomažu i ako razmišljate puno.
Sreća ne pušim puno pa mogu marlboro sebi priuštit.![]()
![]()
![]()
![]()
LBJ MVP je napisao/la:Cigare su odlične za ubit vrijeme.Pomažu i ako razmišljate puno.
Sreća ne pušim puno pa mogu marlboro sebi priuštit.

Predobar cigar.
Nek i ti nešto znaš.mandraX je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:Cigare su odlične za ubit vrijeme.Pomažu i ako razmišljate puno.
Predobar cigar.
Mogu i ove.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Ja ih ne mogu nikako. Ni crveni Marlboro. Jaci mi je nego mekusamandraX je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:Cigare su odlične za ubit vrijeme.Pomažu i ako razmišljate puno.
Predobar cigar.
Gold rules

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Dimio core i gold dok nije doš'o mentol.
Mentol **** dominira!
Mentol **** dominira!
Pa i ono je Gold što sam ja postavio.
Dobar je i onaj, isti onakav, samo ima onaj crveni detalj na vrhu kutije, nije gold...neznam kako se zove tačno.
Dobar je i onaj, isti onakav, samo ima onaj crveni detalj na vrhu kutije, nije gold...neznam kako se zove tačno.
Core, mene nerviralo što su one manje cigare, inače su dobre pravo.mandraX je napisao/la:Pa i ono je Gold što sam ja postavio.![]()
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Ma nije isti, yebo te onmandraX je napisao/la:Pa i ono je Gold što sam ja postavio.![]()
Nemam vise cigara, a sad mi se bas ćuma
Ronaldo - Isco - Bale
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Da se pridruzim cestitkamamoj uzor-S.G je napisao/la:Nek' mi je sretan rodjendan
Ronaldo - Isco - Bale
Sabah hajrulah, dobro jutro, radni narode, jel to Neutral spava jutros 
moj uzor - SG, sretan rođendan, sve najbolje!
Ja ovih pusaca

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
Nek' je sretan valamoj uzor-S.G je napisao/la:Nek' mi je sretan rodjendan
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Mislim da ne'a goreg osjećaja u ta doba.Amar Dzeko je napisao/la: Nemam vise cigara, a sad mi se bas ćumaMoracu od starog ukrasti
Meni kad nestane moram se grebat' kod stare, onaj jbni Code, dok ga pušiš lijepo osjetiš kako ti nokti rastu.
Prije 22 godine utihnuo je glas posljednjeg kralja kafane Tome Zdravkovića !!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
sonik24 je napisao/la:Sabah hajrulah, dobro jutro, radni narode, jel to Neutral spava jutros
Slobodan danas
Uživaj na poslu!