Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
moze li mi neko objasniti sljedece
studijska godina pocinje sutra, a nastava tek 7. znaci li to da ja u sarajevu trebam biti tek 7. 
kakav samo dan za izlezavanje 
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Znači,ako si sve završio,uplatio i to,onda tek od iduće sedmice trebaš dolaziti na fax..jasmin10 je napisao/la:moze li mi neko objasniti sljedecestudijska godina pocinje sutra, a nastava tek 7. znaci li to da ja u sarajevu trebam biti tek 7.
jbm ti vogoscu i gras i sve, pa sto kod nas nisu trole i tramvaji a ne jbeni busevi kojih svejedno ima svakih sat vremena, pišam se na to preduzece, gledaj dana za spavanja ja moram u jbenu skolu da idem a bice nas 7-8 u vrh glave u razredu, nece niko normalan doci jer tramvaji i trole ne rade, jbm ti hljeb
uplatio sam prvu ratu, uplatio sve one zayebancijeNarin je napisao/la:Znači,ako si sve završio,uplatio i to,onda tek od iduće sedmice trebaš dolaziti na fax..jasmin10 je napisao/la:moze li mi neko objasniti sljedecestudijska godina pocinje sutra, a nastava tek 7. znaci li to da ja u sarajevu trebam biti tek 7.
PIKE je napisao/la:jbm ti vogoscu i gras i sve, pa sto kod nas nisu trole i tramvaji a ne jbeni busevi kojih svejedno ima svakih sat vremena, pišam se na to preduzece, gledaj dana za spavanja ja moram u jbenu skolu da idem a bice nas 7-8 u vrh glave u razredu, nece niko normalan doci jer tramvaji i trole ne rade, jbm ti hljeb
Ja fakat oplačem na ovom forumu, onaj cautinho je legendaran također.
Treba mi neki nas covjek koji zivi u Njemackoj da odgovori na ovo pitanje.
Posto je evo u Minhenu Youtube vevo cenzurisan, interesuje me da li je koristenje proxy servera u Njemackoj zabranjeno ili dozvoljeno, malo sam surfao i nasao sam neke odgovore ali eto da mi je da mi jos neko potvrdi?
Kazne su veoma skupe, ne bi da bacam pare jos na te kaznice pa eto ako neko moze pomoc bio bi zahvalan.
Posto je evo u Minhenu Youtube vevo cenzurisan, interesuje me da li je koristenje proxy servera u Njemackoj zabranjeno ili dozvoljeno, malo sam surfao i nasao sam neke odgovore ali eto da mi je da mi jos neko potvrdi?
Kazne su veoma skupe, ne bi da bacam pare jos na te kaznice pa eto ako neko moze pomoc bio bi zahvalan.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Naša cijela država je ogromna vukojebina.
Inače u gipsu danas i sljedećih 15-ak dana.Šta ima kod vas?
Inače u gipsu danas i sljedećih 15-ak dana.Šta ima kod vas?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
ejs, da se kako njemacke dokopat 
Udaj se
Pridružujem se čestitkama za rođendan
Pridružujem se čestitkama za rođendan
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Ili studiraj 
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- HazardEden
- Kontakt:
u znak postovanja danas cemo samo da postavljamo Tomine pjesme
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
A sta mislis kako je meni bilo jutros?? Ustao se u pola 7, kont'o da je 3-4 sata ujutru, mrak ne vidis nista a ono pola 7. I tako svako jutro sasujem sve onom ko je izmislio skolu i orvu smjenuPIKE je napisao/la:jbm ti vogoscu i gras i sve, pa sto kod nas nisu trole i tramvaji a ne jbeni busevi kojih svejedno ima svakih sat vremena, pišam se na to preduzece, gledaj dana za spavanja ja moram u jbenu skolu da idem a bice nas 7-8 u vrh glave u razredu, nece niko normalan doci jer tramvaji i trole ne rade, jbm ti hljeb
@moj uzor-S.G
neka je sretan
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Nisam neki narodnjak mada kad pijem Tomu redovno slusam, ne mogu ove Grandovce
Legenda, najbolji pjevac narodne muzike ikada.
Njegove 2 meni najdraze:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Njegove 2 meni najdraze:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ronaldo - Isco - Bale
- HazardEden
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Ova je za rezat vene od muke
Ova je za rezat vene od muke
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
za moju zenuAmar Dzeko je napisao/la:Nisam neki narodnjak mada kad pijem Tomu redovno slusam, ne mogu ove Grandovce![]()
Njegove 2 meni najdraze:
[youtube][/youtube]
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
[youtube][/youtube]
Najveći od najvećih.Eterno Amore
Najveći od najvećih.Eterno Amore
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: Chat
Jesam zadao jaku temu.LBJ MVP je napisao/la:Cigare su odlične za ubit vrijeme.Pomažu i ako razmišljate puno.
Sreća ne pušim puno pa mogu marlboro sebi priuštit.
Ima pusaca,neka neka.
Pusim normalno Mar. Flavor,ali jucer nisam imao kesa,recesija,pa sam morao improvizorati.
Ali eto,nadje se jos markica,pa uzeo core flavor,crni.
Dzoju mi nude,za petaka,nesto se neckam bili probao,a onda se sjetim kad ste vi pisali o onim tripovima da vas zgrade fataju,pa....
Cester-najgore cigare,smrdi ko da si carapu poslije tjedan dana nosenja zapalio.
Kakve su drina?
Sad je dvje marke,osamdeset,ali kaze haver da kad povuces da se onesvjestis.
@steph zar sumnjate u mene?
Keep walking.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Odg: Chat
Cautinho je napisao/la: improvizorati.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 98 gostiju.