To sam ja već pisao,više ja pozitivnih stvari,al' one negativne imaju bolji publicitet.Jer nije u interesu nekome da Velež bude jak i stabilan.Malo se ljudi smirite,pa počeli smo se između sebe svađati po forumu jel' to što nam treba?duh je napisao/la:Ma negovorim ja koliko su mogli i jesu li mogli vise . Ja samo znam da su to uradili . A naravno da znam . Ja smo kazem da treba spustiti loptu i da netreba nikoga vrijedzati . Svakome ko je pomogao onasem jedinom VELIKA HVALA . Jel sada radi IBRE ILI TANE TREBA DA SE SVE OVO RAZVALI.Pa ljudi nismo nikada bili u boljoj situaciji nego ove godine . Sta sad treba svi da odu koji doprinose svetinji da bi dosli ovi sto su do sada bili i opet da nes unazade i uvale u dugove . Jer ovo kako vi reaguje i kako pisete (pojedinci ) bola vodi raspadu sistema . Zaboravimo i IBRU i sve ostale daj da se dovede dobar trener i da idemo dalje.Izmedju ostaloga neznam jesi li znao da je u Maju iduce godine trebao poceti da se gradi stadion u sjevernom a da je ovo u vrapcicima trebao biti trening centar za prvi tim i omladinsku skolu. Da su tu trebale biti napraljene sobe za spavanje igraca koji su sa strane da se nemoraju placati smjestaj po radu. Sve je islo ka ideali jel to sada treba razvaliti i dovesti neke ljude od prija da oni nam po kozna koji puj j ...-. majku
Otišao je Ibro,neka je,otišao Tana neka je hajmo dalje imamo dobre temelje i sada treba samo nastaviti i uprava i navijači.Svi mi volimo Velež i zato ne dopustimo da se dušmani smiju kako se prepiremo međusobno.