FK Mladost Velika Obarska

Cickoo
Kontakt:

Re: FK Mladost Velika Obarska

Post Postao/la Cickoo » 29 sep 2013, 14:28

pabizo je napisao/la:
Cickoo je napisao/la:10 KOLO PL BIH : FK MLADOST VELIKA OBARSKA - nk travnik
Stadion : Gradski stadion u Bijeljini
15:30 h

Ajmo zeleni !! :)
jevrica oterajte dok je vrijeme-jes vas neko zeznuo debelo DALEKO JE ON TRENERA,,,,,,,,poslušajte me
Ne znam po čemu si zaključio to, molio bih da daš neke stavove zašto misliš da je "daleko od trenera". Osvojili smo bod na Koševu, 3 boda protiv Rudara i pobjedu u kupu protiv Podrinja,i imamo tu izgubljenu u Gradačcu u gostima,i po meni je fin učinak.Dokazuje po treninzima da je autoritivniji za razliku od gospodina Mileta, takodje na utakmicama ne sjedi samo,nego je 90 minuta na nogama.E sad, u našoj ligi ako igrači neće da igraju, ni Murinjo ne pomaže, tu treba mijenjati,a trener,manje više malo taktiku promjeni,na igračima je ta ključna stvar.Mogu ti još primjera dati ali pozdravljam te,idem na utakmicu da pobjedimo te Vezire, i da otskočimo malo od zone ispadanja ! :D
003871312

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 30 sep 2013, 11:29

Cickoo je napisao/la:
pabizo je napisao/la:

jevrica oterajte dok je vrijeme-jes vas neko zeznuo debelo DALEKO JE ON TRENERA,,,,,,,,poslušajte me
Ne znam po čemu si zaključio to, molio bih da daš neke stavove zašto misliš da je "daleko od trenera". Osvojili smo bod na Koševu, 3 boda protiv Rudara i pobjedu u kupu protiv Podrinja,i imamo tu izgubljenu u Gradačcu u gostima,i po meni je fin učinak.Dokazuje po treninzima da je autoritivniji za razliku od gospodina Mileta, takodje na utakmicama ne sjedi samo,nego je 90 minuta na nogama.E sad, u našoj ligi ako igrači neće da igraju, ni Murinjo ne pomaže, tu treba mijenjati,a trener,manje više malo taktiku promjeni,na igračima je ta ključna stvar.Mogu ti još primjera dati ali pozdravljam te,idem na utakmicu da pobjedimo te Vezire, i da otskočimo malo od zone ispadanja ! :D
Šta cekate -jevrica jos niste otpustili,,,,,,,,nema uspjeha sa nijm-popricajte malo sa ljudima iz Slavije kakav je utisak ostavio tamo.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 30 sep 2013, 11:42

Cickoo je napisao/la:
pabizo je napisao/la:

Taj bod na kosevu vam je plafon.... Nemoze travnika dobit kuci, pa koga ce onda dobit.......
Sa onim antifudbalom bod vam je ko kuca, a za njega je vise zasluzan golman nego igraci, lijepo se provedite ove sezone i na godinu nazad u prvu

Cickoo
Kontakt:

Post Postao/la Cickoo » 30 sep 2013, 12:20

Bitno je da vi sve dobijate :lol: Nama je dosta i ovo, za opstanak.Nije nam cilj borba za titulu,a ove godine će biti najizvjesnije ko će osvojiti titulu,zato vidićemo ko ispada Leo je po meni siguran putnik,a mislim da ima dosta lošijih ekipa od nas, sledeća je u Vitezu,ako tamo dobijemo,pričaćete neku drugu priču...Imali smo više šansi i protiv Travnika,uostalom,vrijeme će pokazati ko ostaje..
003871312

jugend
Kontakt:

Post Postao/la jugend » 30 sep 2013, 14:58

Cickoo je napisao/la:Bitno je da vi sve dobijate :lol: Nama je dosta i ovo, za opstanak.Nije nam cilj borba za titulu,a ove godine će biti najizvjesnije ko će osvojiti titulu,zato vidićemo ko ispada Leo je po meni siguran putnik,a mislim da ima dosta lošijih ekipa od nas, sledeća je u Vitezu,ako tamo dobijemo,pričaćete neku drugu priču...Imali smo više šansi i protiv Travnika,uostalom,vrijeme će pokazati ko ostaje..
Ne racunaj prijatelju na bod(ove) kod Viteza...Gledao samo vas protiv Travnika i sa onakvom igrom trica vam je zagarantirana!

ddjelmo
Kontakt:

Post Postao/la ddjelmo » 30 sep 2013, 15:19

jugend je napisao/la:Ne racunaj prijatelju na bod(ove) kod Viteza...Gledao samo vas protiv Travnika i sa onakvom igrom trica vam je zagarantirana!
Nista ti nisi video, Da si bio na tekmi protiv Boraca video bi sta je i kako je.
Odlicno igraju, al slabo ih hoce sreca.
Po mom ove godine za evropu od Srpskih timova bore se:
- Borac Banja Luka
- Radnik Bijeljina
dok Mladost V.O. ostaje u ligi.
A takodje bodrim ostale timove iz R. Srpske za opstanak.

napisano 05.08.2013

Cickoo
Kontakt:

Post Postao/la Cickoo » 30 sep 2013, 15:41

jugend je napisao/la:
Cickoo je napisao/la:Bitno je da vi sve dobijate :lol: Nama je dosta i ovo, za opstanak.Nije nam cilj borba za titulu,a ove godine će biti najizvjesnije ko će osvojiti titulu,zato vidićemo ko ispada Leo je po meni siguran putnik,a mislim da ima dosta lošijih ekipa od nas, sledeća je u Vitezu,ako tamo dobijemo,pričaćete neku drugu priču...Imali smo više šansi i protiv Travnika,uostalom,vrijeme će pokazati ko ostaje..
Ne racunaj prijatelju na bod(ove) kod Viteza...Gledao samo vas protiv Travnika i sa onakvom igrom trica vam je zagarantirana!
Još jednom kažem vidićemo,još jedna činjenica koja se možda vidjela na tv a možda ne je loš teren u BN, igrači su se klizali kao na klizalištu :S Imali smo veoma dobre šanse da damo Travniku 4 gola,ali golman im je blistao.Mislim da protiv Viteza sve tri tipa su moguća,a gledao sam Vitez protiv Radnika, 0:1 vodili, a posle primili 3 gola od kojih su jedan oštetili sudije, i još par nerazumljivih ispada sudija,koji su sve sudili u korist Viteza,ali nije moglo ni bod :p
Jedini koji su me oduševili fudbalom je bio Fk Borac, iako sam navijao za Mladost, ljudi su igrali fenomenalno,odnijeli su 3 boda zasluzeno i ostaće jesenji prvaci,a ovo ostalo,sve sitna boranija :lol:
003871312

Cickoo
Kontakt:

Post Postao/la Cickoo » 30 sep 2013, 15:53

Cickoo je napisao/la:
jugend je napisao/la:
Još jednom kažem vidićemo,još jedna činjenica koja se možda vidjela na tv a možda ne je loš teren u BN, igrači su se klizali kao na klizalištu :S Imali smo veoma dobre šanse da damo Travniku 3 gola,ali golman im je blistao.Mislim da protiv Viteza sve tri tipa su moguća,a gledao sam Vitez protiv Radnika, 0:1 vodili, a posle primili 4 gola od kojih su dva oštetili sudije, i još par nerazumljivih ispada sudija,koji su sve sudili u korist Viteza,ali nije moglo ni bod :p
Jedini koji su me oduševili fudbalom je bio Fk Borac, iako sam navijao za Mladost, ljudi su igrali fenomenalno,odnijeli su 3 boda zasluzeno i ostaće jesenji prvaci,a ovo ostalo,sve sitna boranija :lol:
003871312

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 30 sep 2013, 16:05

Cickoo je napisao/la:
jugend je napisao/la:
Još jednom kažem vidićemo,još jedna činjenica koja se možda vidjela na tv a možda ne je loš teren u BN, igrači su se klizali kao na klizalištu :S Imali smo veoma dobre šanse da damo Travniku 4 gola,ali golman im je blistao.Mislim da protiv Viteza sve tri tipa su moguća,a gledao sam Vitez protiv Radnika, 0:1 vodili, a posle primili 3 gola od kojih su jedan oštetili sudije, i još par nerazumljivih ispada sudija,koji su sve sudili u korist Viteza,ali nije moglo ni bod :p
Nemozete izac na kraj ni sa tom sitnom boranijom, sta ste tek onda vi

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 30 sep 2013, 16:18

Ne znam šta da vam kažem.Teren jest bio težak,ali jednostavno ako i tako najlošiji Travnik u istoriji kluba odigra lošu utakmicu,a juče je vjeruj mi na rječ ono bila katastrofa od igre Travnika,onda se morate itekako zabrinuti.Gledam utakmice Travnika i mogu vam reći da ste pored Leotara najlošija ekipa do sada .Čak mi se čini da je Leotar odigrao bolje od vas.Ne računajte na ispadanje Travnika,zašto znaju oni koji duže prate ligu.Po meni ste glavni kandidat za ispadanje.Protiv Viteza igram keca na kladionici pa šta bude.Daleko su oni jači od vas u svakom smislu... ;)

Cickoo
Kontakt:

Post Postao/la Cickoo » 30 sep 2013, 16:23

Sve utakmice Mladost 10 kola :
1. Mladost - Široki 0:0
2. Leotar - Mladost 1:1
3. Mladost - Čelik 0:0
4. Olimpic - Mladost 2:1
5. Mladost - Borac 2:3
6. Mladost - Velež 1:1
7. Sarajevo - Mladost 0:0
8. Mladost - Rudar P 2:0
9. Zvijezda - Mladost 2:1
10.Mladost - Travnik 0:0

Jesmo se mi možda obrukali protiv nekog ? Govorim da ste "sitna boranija" jer dosta klubova imaju ime,a nemaju neki rezultat, i ubijeđen sam da ćemo bolji fudbal pokazati npr protiv Želje i Radnika u sledeća 2 kola posle Viteza nego npr protiv Travnika, jer dokazali smo da možemo uzeti bodove i tim slavnijim imenima ( Široki,Čelik,Velež,Sarajevo)imamo 3 poraz, a protiv Olimpica smo primili u 93 minutu u gostima,Borac smo vodili 2:1 na poluvremenu,protiv Zvijeze ne znam kakva je utakmica bila,ali 2:1 su nas pobjedili u gostima.S Koševa bod,iz Trebinja se teško uzimaju bodovi,al' uzeli smo .Ne vidim po čemu smo toliko lošiji od drugih..Uporedite klubove sa začelja ( Travnik, Vitez,Rudar i Leotar)kakve su protivnike imali do sad i koliko imaju bodova, i nas ;)
003871312

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 30 sep 2013, 16:34

Hajde nema veze prokomentarisaćemo nešto na ovu temu oko 25 kola...Valjda ti bude malo jasnije o čemu pričamo... ;) Šta bi rekao za igru Viteza protiv svih tih protivnika.Ljudi su sve što su igrali izgubili u 90+.A za njihovu igru pitaj njihove protivnike.Ja sam ih gledao i oduševio se.Ali budu li oni ušli sa ovim bodovnim saldom ,kao i vi u drugi dio sezone ne piše im se dobro budi siguran .Zbog puno stvari.Ipak ste vi novi u ligi,a ovi stariji imaju već razradjene šeme.To je najbolje osjetio GOŠK na svojoj koži prošle sezone.Npr.Travnik je ostao u ligi pobjedama u zadnjim kolima protiv Zrinjskog ,Širokog i remijem u B.Luci...znači ponajboljim ekipama lige pa ti vidi...

Cickoo
Kontakt:

Post Postao/la Cickoo » 30 sep 2013, 16:42

slobodnjak je napisao/la:Hajde nema veze prokomentarisaćemo nešto na ovu temu oko 25 kola...Valjda ti bude malo jasnije o čemu pričamo... ;) Šta bi rekao za igru Viteza protiv svih tih protivnika.Ljudi su sve što su igrali izgubili u 90+.A za njihovu igru pitaj njihove protivnike.Ja sam ih gledao i oduševio se.Ali budu li oni ušli sa ovim bodovnim saldom ,kao i vi u drugi dio sezone ne piše im se dobro budi siguran .Zbog puno stvari.Ipak ste vi novi u ligi,a ovi stariji imaju već razradjene šeme.To je najbolje osjetio GOŠK na svojoj koži prošle sezone.Npr.Travnik je ostao u ligi pobjedama u zadnjim kolima protiv Zrinjskog ,Širokog i remijem u B.Luci...znači ponajboljim ekipama lige pa ti vidi...
Ma da, kad smo ulazili u ligu bilo smo Gradina, a sad smo GOŠK, sve smo bolji i bolji :lol: Još jednom da ponovim u Bn protiv Radnika primili su 4 gola,ali zbog sudija 2 gola su ih oštetili, i samo 2:1 pobjedili.Nikakvu igru nisu pokazali,to sam gledao na stadionu,a ovo što gledaš rezultate pa primaju u 90 min, to mi ništa ne govori.Kod nas u našoj ligi je sve moguće,zato,još je rano da govorimo ko odlazi a ko ostaje,ali mislim da je prve godine najteže,jer znam na kakvim je mukama bio Radnik prošle godine ali su nekako ostali,e sada i nama je u cilju ove godine ostati,a Radnik vidimo da sada postaje stabilan premijerligaš.14 mjesto je naš cilj :) Nadam se da u tome uspijemo,a još je rano govoriti ko odlazi,jer može se dosta toga promjeniti za 20 kola ;)
003871312

Cickoo
Kontakt:

Post Postao/la Cickoo » 01 okt 2013, 14:21

Protivnik FK Mladost Velika Obarska u 1/8 finala Kupa BIH je ekipa Natron Maglaj.
003871312

Cickoo
Kontakt:

Post Postao/la Cickoo » 05 okt 2013, 15:46

13' GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL TO MAJSTORI !!!!
Krezoviiić (Penal)
003871312

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 05 okt 2013, 18:13

Cickoo je napisao/la:13' GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL TO MAJSTORI !!!!
Krezoviiić (Penal)

Ocekivani poraz :mrgreen:
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

Cickoo
Kontakt:

Post Postao/la Cickoo » 05 okt 2013, 19:12

FanVitez je napisao/la:
Cickoo je napisao/la:13' GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL TO MAJSTORI !!!!
Krezoviiić (Penal)

Ocekivani poraz :mrgreen:
Ima još kola da se igra ;)
003871312

Cickoo
Kontakt:

Post Postao/la Cickoo » 09 okt 2013, 20:17

FK Mladost ispala je iz Kupa RS izgubivši na penalima 4:2 od Drine HE u Višegradu.

Postava:Tripić, Hodžić, Ramić (od 85. minuta Zeljić), Kostić, Klasanović, Krezović, Komarčević, Gujić (od 46. minuta Đurđević), Novaković, Vasić (od 74. minuta Pešić).
Penale su realizovali Krezović i Kostić, Komarčević je šutirao pored gola a Đurđević je pogodio prečku.
003871312

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 11 okt 2013, 12:47

Cickoo je napisao/la:FK Mladost ispala je iz Kupa RS izgubivši na penalima 4:2 od Drine HE u Višegradu.

Postava:Tripić, Hodžić, Ramić (od 85. minuta Zeljić), Kostić, Klasanović, Krezović, Komarčević, Gujić (od 46. minuta Đurđević), Novaković, Vasić (od 74. minuta Pešić).
Penale su realizovali Krezović i Kostić, Komarčević je šutirao pored gola a Đurđević je pogodio prečku.
Jevric još u klubu,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,PROPAST-mada imate neke šanse ali sa ozbiljnim trenerom.

Cickoo
Kontakt:

Post Postao/la Cickoo » 20 okt 2013, 21:11

I SLEDEĆE KOLO, ONO ŠTO SE ČEKALO DANIMA..
26.10.2013
SEMBERSKI DERBI : fk radnik - FK MLADOST VO
najveći naš hendikep prošlog,a najvjerovatnije i sledećeg kola je golman Tripić :x Ona taraba od golmana Novaković prima golove sa 20 metara.Pobjeda diže nas iz opasne zone,pobjeda nam daje ono što smo godinama maštali da dobijemo Radnik u Bijeljini a da nije prijateljska...Zeleni do pobjede !!!
003871312

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.