Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
Tadić strijelac za Tvente u pobjedi nad Groningenom 5:0. Kostić odigrao za Groningem 78 minuta.
Da, to je Tadicev 5-ti gol u prvenstvu i sa jos 5 asistencija je 2-gi najkorisniji igrac lige, odmah iza Finnbogasona iz Herenvena... 
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Prešišao je čovjek holandsku ligu i nadam se da će od januara potpisati za neki od najjačih evro klubova, ja bih ga lično volio gledati u Primeri.
Raduje i da je Kostić konačno dobio šansu.
Raduje i da je Kostić konačno dobio šansu.
Sto konacno?? Igra Kostic standardno, ima i 3 asistencije, a neki dan je i u kupu dao gol...
Mislim da bi Tadicu najbolje legla Primera ili Bundesliga...
Mislim da bi Tadicu najbolje legla Primera ili Bundesliga...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Ove godine ce se Roma definitivno pratiti vise nego inace
Ljajic veceras postigao svoj 3-ci gol za klub! Igraju odlicno i cvrsto drze prvu poziciju...
Ljajic veceras postigao svoj 3-ci gol za klub! Igraju odlicno i cvrsto drze prvu poziciju...
Malo statistike
Trenutno nasi najefikasniji igraci u evropskim ligama:
1. Tadić (Twente) - 5 golova i 5 asistencija
2. Đorđević (Nantes) - 4 gola
3. Ljajić (Roma) - 3 gola i 1 asistencija
4. Mitrović (Anderlecht) - 2 gola i 2 asistencije
5. Marković (Benfica) - 2 gola i 1 asistencija
...
P.S. Treba jos napomenuti da je Stefan Scepovic prvi strijelac Segunde sa 8 golova...
1. Tadić (Twente) - 5 golova i 5 asistencija
2. Đorđević (Nantes) - 4 gola
3. Ljajić (Roma) - 3 gola i 1 asistencija
4. Mitrović (Anderlecht) - 2 gola i 2 asistencije
5. Marković (Benfica) - 2 gola i 1 asistencija
...
P.S. Treba jos napomenuti da je Stefan Scepovic prvi strijelac Segunde sa 8 golova...
- djoleprijedor
- Kontakt:
Šćepović prvi put kad ne dadne gol,to će se produžiti na 15 utakmica 
Mens sana in corpore sano.
Uefa Mafia!
Tošić strijlac za CSKA protiv Plzena... 
a mi nemamo tv i internetmarconato je napisao/la:Tošić strijlac za CSKA protiv Plzena...
- alan_kardec
- Kontakt:
marconato je napisao/la:Tošić strijlac za CSKA protiv Plzena...
i asistirao Hondi za drugi gol.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Vidić, Nastasić, Fejsa, Matić, Đuričić i MItrović u prvim postavama.
Kolarov, Milivojević, Marković i Sulejmani na klupama.
Kolarov, Milivojević, Marković i Sulejmani na klupama.
Ćurčić objavio spisak U21 reprezentacije za kvalifikacione meceve sa Ciprom i Sjevernom Irskom.
Na spisku su:
Golmani: Nikola Perić (Voždovac), Marko Dmitrović (Ujpešt), Đorđe Lazović (Javor).
Odbrambeni igrači: Petar Golubović (OFK Beograd), Filip Stojković (Čukarički), Uroš Ćosić (Pescara), Matija Nastasić (Manchester City), Uroš Vitas (Rad), Uroš Spajić (Toulouse), Nemanja Petrović (Partizan), Aleksandar Pantić (Villareal).
Sredina terena: Srđan Mijailović (Kayserispor), Darko Brašanac (Partizan), Filip Đuričić (Benfica), Nemanja Radoja (Vojvodina), Filip Kostić (Groningen), Aleksandar Kovačević i Luka Milunović (Crvena zvezda).
Napadači: Uroš Đurđević (Rad), Lazar Marković (Benfica), Aleksandar Mitrović (Anderlecht), Aleksandar Perišić (Jagodina), Nikola Stojiljković (Čukarički).
Mlada jaca od A reprezentacije
Na spisku su:
Golmani: Nikola Perić (Voždovac), Marko Dmitrović (Ujpešt), Đorđe Lazović (Javor).
Odbrambeni igrači: Petar Golubović (OFK Beograd), Filip Stojković (Čukarički), Uroš Ćosić (Pescara), Matija Nastasić (Manchester City), Uroš Vitas (Rad), Uroš Spajić (Toulouse), Nemanja Petrović (Partizan), Aleksandar Pantić (Villareal).
Sredina terena: Srđan Mijailović (Kayserispor), Darko Brašanac (Partizan), Filip Đuričić (Benfica), Nemanja Radoja (Vojvodina), Filip Kostić (Groningen), Aleksandar Kovačević i Luka Milunović (Crvena zvezda).
Napadači: Uroš Đurđević (Rad), Lazar Marković (Benfica), Aleksandar Mitrović (Anderlecht), Aleksandar Perišić (Jagodina), Nikola Stojiljković (Čukarički).
Mlada jaca od A reprezentacije
Ruku na srce biće silovanje Kiprana... Irci su već druga priča.. Ipak u novembru su ključne utakmice i nebi valjalo da se neko od glavnih igrača povrijedi prije tih odlučujućih...
- alan_kardec
- Kontakt:
Zabio ga Miloš Krasić za Bastiju. 
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- alan_kardec
- Kontakt:
Evo Žigić pogodio za Birmingham. 
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Drago mi je zbog Krasica, neka i on malo "zivne"
Evo i gola
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Filip Đorđević veceras 2 komada Evianu!
Sada se nalazi na 2. mjestu liste strijelaca francuskog sampionata sa 6 golova, odmah iza Falcaoa koji ima 7 pogodaka...
Sada se nalazi na 2. mjestu liste strijelaca francuskog sampionata sa 6 golova, odmah iza Falcaoa koji ima 7 pogodaka...
Mihajlović objavio spisak: Debituju Živković i Jojić, pozvan i Stefan Šćepović!
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović saopštio je spisak igrača na koje će računati za utakmice sa Japanom i Makedonijom. Prijateljski meč sa Japanom biće odigran u Novom Sadu u petak, a to će ujedno biti i oproštaj nekadašnjeg kapitena "orlova" Dejana Stankovića od reprezentacije. Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Lacija i Intera odigraće 103. meč u nacionalnom dresu i tako postati rekorder. Stanković će biti u konkurenciji samo za meč sa Japancima. Samo četiri dana kasnije biće odigrana i kvalifikaciona utakmica za Mundijal u Brazilu sa Makedonijom, u Jagodini. Nijedan od timova nema šanse za plasman na Svetsko prvenstvo u Brazilu. Među pozvanima su debitanti Andrija Živković i Miloš Jojić iz Partizana, a posle odlčinih partija u Sportingu iz Hihona na spisku se našao i Stefan Šćepović. U konkurenciji za tim biće i defanzivac Vojvodine Branislav Trajković, a na spisku nema Matije Nastasića, Filipa Đuričića, Aleksandra Mitrovića i Lazara Markovića koji će nastupati za mladu reprezentaciju u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Okupljanje je zakazano za ponedeljak u Staroj Pazovi, a istog dana planiran je i prvi trening.
Na spisku su:
Golmani: Stojković, Kahriman, Aleksić
Odbrana: Rukavina, Ivanović, Maksimović, Kolarov, Tomović, Ignjovski i Trajković.
Veza: Stanković, Radovanović, Milivojević, Petrović, Krstičić, Matić, Basta, Živković, Tadić, Jojić, Tošić.
Napad: Đorđević, Stefan Šćepović, Sulejmani.
Sve i sve ali Maksimović
...
Moj Siniša....
Vidim niko nije spomenuo, za vikend Nikola Žigić strijelac za Birmingem u porazu.
Moj Siniša....
Vidim niko nije spomenuo, za vikend Nikola Žigić strijelac za Birmingem u porazu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.