NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

terabajt
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la terabajt » 30 sep 2013, 01:03

U dobroj ste formi a idu vam dvije mozda najbitnije utakmice gracanica i Gosk ako tu osvojite 4 boda ili 6 mislim da ste dosta toga rijesili.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 30 sep 2013, 01:06

Ma ne moze u Gabeli ni Real pobjediti, treba uzeti Bratstvo prvo pa tamo sta bog da, kuci sve uzeti obavezno a imamo i komsijski derbi u 11 kolu u SM tako da se tu treba nadati bodovima sa strane.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 30 sep 2013, 01:13

ma sta si se LloriS prepao GOŠK-a ? :D
pa može se tamo igrati i ja se nadam barem bodu iz Gabele ali otom potom moramo prvo Bratstvo da pobjedimo!

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 30 sep 2013, 01:18

Nisam se prepao, ali jednostavno nam ne leze te hercegovacke ekipe, daj boze da grijesim pa da bar bod uzmemo, niko sretniji od mene, ali kazem prvo Bratstvo pa onda idemo svi u Gabelu pomoci igracima da ostanu neporazeni :D

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 30 sep 2013, 01:20

LloriS je napisao/la:Nisam se prepao, ali jednostavno nam ne leze te hercegovacke ekipe, daj boze da grijesim pa da bar bod uzmemo, niko sretniji od mene, ali kazem prvo Bratstvo pa onda idemo svi u Gabelu pomoci igracima da ostanu neporazeni :D
pa nisu nam "lezale" te ekipe kad doduse kod nas sta je igraca proslo kroz Jedinstvo u proteklim sezonama pa ti igraci ni za kantonalne lige nisu haha.. sad imamo dobru ekipu koja moze da pobjedi svakog i ja se nadam da cemo izvuci barem bod u Gabeli ali cekaj prvo da Bratstvo pobjedimo :D

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 30 sep 2013, 01:22

Pa mi smo u Ripcu skidali gace odmah takve smo igrace imali u ovoj ligi, sad to izgleda puno drugacije a to se je vidjelo u ova 3 kola gostujuca.

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 30 sep 2013, 01:28

LloriS je napisao/la:Pa mi smo u Ripcu skidali gace odmah takve smo igrace imali u ovoj ligi, sad to izgleda puno drugacije a to se je vidjelo u ova 3 kola gostujuca.
pa to ti govorim! napokon imamo kvalitetnu ekipu i ja vjerujem u njih tako da se ne bojim utakmice sa GOSK-om .. i da izgubimo sta fali brate mili samo da mi Bratstvo pobjedimo to je bitno!

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 30 sep 2013, 01:32

Poraz ce doci kad tad, kuci su bitne utakmice i tu kiksa ne smije biti, u gostima uzeti jos 9-10 bodova i to je to ja mislim :)

abnorme123
Kontakt:

Post Postao/la abnorme123 » 30 sep 2013, 12:16

Mi smo ove polusezone imali dva gostovanja gdje ja licno nisam ocekivao bodove, to su Lukavac i Gabela. Lukavac smo prosli, zasluzili nerjeseno, imali srece i pobjedili. Ta dobra igra (zasluzen remi) mi daje nadu da i u gabeli mozemo proci neporazeni, mada i poraz nece tesko pasti. Preostala gostovajna sto imamo, orasje, sanski most i bugojno mislim da realno mozemo ostvariti dobre rezultate.

Najvaznije je ne kiksati kuci da "ne propadaju" osvojeni gostujuci bodovi. Po prikazanom slijedi nam najtezi ispit ove polusezone kod kuce. Nadam se da cemo uspjeti ostvariti pobjedu i otici i njima na +6. Veoma vazno nam je nakupiti sto vecu zalihu jer iduce polusezone su sve rpeteska gostovanja(iako znam da cemo imati ubjedljivo najjacu ekipu, vidjecete transfera :D ).

Gracanlije bujrum u Bihac, budite sigurno da se sa sudijama nece raditi, jer imali smo u prethodnim kolima ponuda (nije za foruma al et) koje su odbijene. Nadam se da se necete odmah od pocetka zatvoriti u svojih 16 i da cemo zajedno uzivati u dobroj utakmici).

Moja prognoza je pobjeda 2:0 (Safet i Uros) i jedna precka iz slobodnog :D
NAROD SE ZOVE BIHAĆ
https://www.youtube.com/watch?v=OiUTsMxWmes

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 30 sep 2013, 12:36

Jedinstvu opet treba čestitati a mene uoči utakmice sa Bratstvom raduje činjenica da svakoj seriji jednom mora doći kraj :D

Bratstvo sa kompletnom ekipom, da su svi zdravi i spremni i da ponove neke utakmice u kojima su pokazali fantastičnu igru može svašta da uradi u Bihaću
Undici stelle - ACM 1899

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 30 sep 2013, 12:46

baltazar1 je napisao/la:Jedinstvu opet treba čestitati a mene uoči utakmice sa Bratstvom raduje činjenica da svakoj seriji jednom mora doći kraj :D

Bratstvo sa kompletnom ekipom, da su svi zdravi i spremni i da ponove neke utakmice u kojima su pokazali fantastičnu igru može svašta da uradi u Bihaću
Bratstvo je uvijek bilo neugodan protivnik svakom ali nevjerujem da ce uspijeti iznenaditi Jedinstvo u Bihacu ... ocekujem 2:0 za Jedinstvo i da Sajo zabije gol :D

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 30 sep 2013, 12:51

Od Bratstva ocekujem da dadne prvi gol Jedinstvu.

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 30 sep 2013, 12:55

GracanicaAA je napisao/la:Od Bratstva ocekujem da dadne prvi gol Jedinstvu.
sve je moguće ali ja nevjerujem da će Bratstvo pobjediti Jedinstvo a i da dadnu gol nema veze! igraci Jedinstva ce dobiti premije ako pobjede Bratstvo jos na to sve Bratstvo je iza nas i imamo priliku da odemo na 6+ . Safet Nadarevic ce moci igrati za Jedinstvo pored toga svega hehe.

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 30 sep 2013, 13:14

anonymous001 je napisao/la:
sve je moguće ali ja nevjerujem da će Bratstvo pobjediti Jedinstvo a i da dadnu gol nema veze! igraci Jedinstva ce dobiti premije ako pobjede Bratstvo jos na to sve Bratstvo je iza nas i imamo priliku da odemo na 6+ . Safet Nadarevic ce moci igrati za Jedinstvo pored toga svega hehe.
Znam da se nece to dogodit da pobjedimo Jedinstvo u Bihacu, ipak je to najbolja ekipa u ligi uz Bratstvo.

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 30 sep 2013, 13:18

GracanicaAA je napisao/la:
Znam da se nece to dogodit da pobjedimo Jedinstvo u Bihacu, ipak je to najbolja ekipa u ligi uz Bratstvo.
Bratstvo stvarno ima dobru ekipu svake sezone otkako su usli u ovu prvu ligu FBiH i uvijek su neugodan protivnik svakom i da Jedinstvo ima ekipu od proslih sezona sigurno bih se malo prepao ove utakmice ali jbg sad imamo dobru ekipu i ne vjerujem da ce kiksati ..
Bratstvo ce biti u samom vrhu tabele do kraja sezone u to sam siguran i cak mislim da su mogli ranije uci u premijer ligu ali nisu htijeli ....

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 30 sep 2013, 13:53

vjerovali ili ne pregovara se sa Ahmadom Sharbinijem ...
mislim da od toga nema nista ali opet je lijepo cuti da su u toku pregovori! novi trener Ivan Katalinic je navodno ta poveznica izmedju Ahmada i Jedinstva ...

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 30 sep 2013, 19:09

Klub Navijača Sila Nebeska
Nakon još jedne pobjede okrećemo novi list i idemo dalje !
OVIM PUTEM ŽELIMO OBAVIJESTITI SVE ČLANOVE SILE NEBESKE DA SE VEC RADI NA ORGANIZIRANJU GOSTOVANJA U GABELU PROTIV GOŠK-A.
S obzirom da se radi o jako udaljenom gostovanju (preko 350kilometara u jednom smjeru) tako nažalost i cijena prevoza raste. Put u Gabelu će koštati 25KM (za sve one sa članskom iskaznicom) odnosno 30KM (za one bez članske iskaznice).

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 30 sep 2013, 19:55

LloriS je napisao/la:Klub Navijača Sila Nebeska
OVIM PUTEM ŽELIMO OBAVIJESTITI SVE ČLANOVE SILE NEBESKE DA SE VEC RADI NA ORGANIZIRANJU GOSTOVANJA U GABELU PROTIV GOŠK-A.
S obzirom da se radi o jako udaljenom gostovanju (preko 350kilometara u jednom smjeru) tako nažalost i cijena prevoza raste. Put u Gabelu će koštati 25KM (za sve one sa članskom iskaznicom) odnosno 30KM (za one bez članske iskaznice).
fakat svaka cast nasim navijacima! prosle sezone odradili su sva gostovanja osim Tuzle jer tamo se je igralo bez navijaca na tribinama zbog onog prekida sto je bio ali nebitno to skroz! i ove sezone sva gostovanja ce odraditi akobogda.... kapa do poda!

Jedinstvo37
Kontakt:

Post Postao/la Jedinstvo37 » 30 sep 2013, 20:05

LloriS je napisao/la:Klub Navijača Sila Nebeska
fakat svaka cast nasim navijacima! prosle sezone odradili su sva gostovanja osim Tuzle jer tamo se je igralo bez navijaca na tribinama zbog onog prekida sto je bio ali nebitno to skroz! i ove sezone sva gostovanja ce odraditi akobogda.... kapa do poda!
Bilo je nas i u Tuzli, gledali tekmu s par Fukara..

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk i 8 gostiju.