A šta bi bili naši zahtjevi ??VELEZDOGROBA je napisao/la:RAja moja fina u i oko Mostara.....Hajmo se fino sastat mi stariji i ovi mlađi napraviti jedno druženje i dignut se svi zajedno jer ovo su prelomni trenitci ili ce sve pasti u vodu ili cemo biti stabilan klub,Žalosno bi bilo sto ova uprava radi godinama se srusi preko noci.Molim vas UJEDINIMO SE
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
-
- Kontakt:
ostanak n.n u upravi kao obaveza,na mjesto predsjednika dovest covjeka koji ce posteno radit svoj posao tipa dzubur ili neku legendu kluba,dovest trenera s imenom koji ce sam satavljat ekipu a ne da mu je avdo sastavlja.....i jos puno toga
-
- Kontakt:
Pa najveca kritika u zadnjih 5 godina je bila "vazda isti ljudi u Velezu".
Tana je bio. Dzubur je bio. Pika je bio. Treba nekog novog dovesti. Dovodjenjem jednog od te 3ce cemo samo vidjeti iste rezultate ko i ranije.
Nije Mostar valjda tolika selendra da nema niko osim 3 ista covjeka da vodi Velez?
Znate li ikog drugog u ovom gradu osim te trojice?
Tana je bio. Dzubur je bio. Pika je bio. Treba nekog novog dovesti. Dovodjenjem jednog od te 3ce cemo samo vidjeti iste rezultate ko i ranije.
Nije Mostar valjda tolika selendra da nema niko osim 3 ista covjeka da vodi Velez?
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
HAMUŠ?MostaracVelezovac je napisao/la:Pa najveca kritika u zadnjih 5 godina je bila "vazda isti ljudi u Velezu".
Ma nikoga od ovih što su već bili. Evo Kodro je tu, neka se njemu ponudi. Barem probati, ne košta ništa.
Na kraju krajeva, ne mora ni neka vele poznata ličnost biti. Dok god taj radio kvalitetno i pošteno svoj posao, ne zanima me kako se zove.
Na kraju krajeva, ne mora ni neka vele poznata ličnost biti. Dok god taj radio kvalitetno i pošteno svoj posao, ne zanima me kako se zove.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Svakako da treba pokušati sa Kodrom, nemožemo ništa izgubiti.Kad bi se legende vratile u klub tipa Kodre, Bajevica, Barbareza i ostalih sponzori bi nas sami trazili, u to sam siguran.Goodison je napisao/la:Ma nikoga od ovih što su već bili. Evo Kodro je tu, neka se njemu ponudi. Barem probati, ne košta ništa.
P.S. Moralo bi se udruženje građana osnovati ako mislimo da imamo ikakav utjecaj na upravu.RA već ima, ali i ova starija raja bi trebala, U.G. "Dedari", ili tako nekako

Zadnja izmjena: anel81m, dana/u 30 sep 2013, 18:12, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Svaka cast brate na postu,samo bih te molio ako imas uvida oko eventualne gradnje stadiona,da otkrijes raji posto znamo da je bilo problema oko regulacionog plana,pozzduh je napisao/la:To majstore svaka ti cast. Pustimo negativne stvari. Daj da vidimo sta je dobra uradzeno i kako to jos vise unaprijediti . Nije Velez ni Ibro ni Tana nego svi mi . Nemoj vise da nazadujemo majke vam . LJUDI MIJI NISAM SE LJEPSE OSJECAO IMA 20 GODINA NEGO POSLIJE UTAKMICE SA BORCEM. Majke mi migli su se svi sratri pomeni eto kakav sam bio dobar. Nas prblem (mentalitet ) je da vidimo sve negativno , a ono kamaru pozitivnih stvari zaboraljamo . LJUDI VELEZ SE NE VOLI SA VELEZOM SE RADZA ZIVI I UMIRE . U ovo ogavno vrijeme u kojem zivimo i koje prolazi nas gradi i raja vjerujte da nam je neophono vise utakmica kao sa borcem da malo dahnemo dusom

- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Treba probat s Kodrom,jos Mela burazer mu menadjer u Spaniji. To bi bilo vrh. E sad.....Goodison je napisao/la:Ma nikoga od ovih što su već bili. Evo Kodro je tu, neka se njemu ponudi. Barem probati, ne košta ništa.
Na kraju krajeva, ne mora ni neka vele poznata ličnost biti. Dok god taj radio kvalitetno i pošteno svoj posao, ne zaeunima me kako se zove.
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Kolika god ljubav bila prema nečemu, niko neće badava raditi, prestanite sanjariti ljudi moji.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
- Kontakt:
Kodro bi nam doveo svog sina Kenana ,veliki talenat al se izgubio likNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Treba probat s Kodrom,jos Mela burazer mu menadjer u Spaniji. To bi bilo vrh. E sad.....Goodison je napisao/la:Ma nikoga od ovih što su već bili. Evo Kodro je tu, neka se njemu ponudi. Barem probati, ne košta ništa.
Na kraju krajeva, ne mora ni neka vele poznata ličnost biti. Dok god taj radio kvalitetno i pošteno svoj posao, ne zaeunima me kako se zove.
Pa niko nije ni rekao da će džaba raditi. Ne očekujem sigurno da Vaha preuzme klub jer taj vrti milione ali mogu ovi ostali koji mazlumaju pod stare dane. Svaka njima čast ali mali broj njih ima para na bacanje, nije nikome mrsko da radi i da s nekoliko hiljada maraka mjesečno podeblja svoj račun.zizu1991 je napisao/la:Kolika god ljubav bila prema nečemu, niko neće badava raditi, prestanite sanjariti ljudi moji.
1922 & 1878
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Drze neznam nista oko toga regulacionog plana ,al valjda politika sve rjesava , barem kod nas.Ja tebi ovo ti meni ono.
Sto se tice velikh imena i ponosa nasega Veleza ma niko sretniji nebi bio od nas al budimo realni.Da je usvojen zakon o sportu pa da ga neko ok nasih velikana moze kupiti to bi nesto bilo drugo,al da netko od tih ljudi koji su vecinu zivota proveli na zapadu dodze i preuzme to mjesto koje pravo nezahvalno za sitne pare to cisto sumljam, ne razmisljaju vise kao mi srcem. BIZZNIS je upitanju kod njih.Nema veze ko dodze dobro dosao samo molim boga da nije vec bio u klubu i vodio ga.Bez obzira na to ja cu opet svaku tekmu na stadion jer ja uzivam u tekmi i volim to . Opet kazem da nama sitnoj raji netreba puno da smo sretni jos koja tekma kao protiv Borca i niko sretniji od nas.
Sto se tice velikh imena i ponosa nasega Veleza ma niko sretniji nebi bio od nas al budimo realni.Da je usvojen zakon o sportu pa da ga neko ok nasih velikana moze kupiti to bi nesto bilo drugo,al da netko od tih ljudi koji su vecinu zivota proveli na zapadu dodze i preuzme to mjesto koje pravo nezahvalno za sitne pare to cisto sumljam, ne razmisljaju vise kao mi srcem. BIZZNIS je upitanju kod njih.Nema veze ko dodze dobro dosao samo molim boga da nije vec bio u klubu i vodio ga.Bez obzira na to ja cu opet svaku tekmu na stadion jer ja uzivam u tekmi i volim to . Opet kazem da nama sitnoj raji netreba puno da smo sretni jos koja tekma kao protiv Borca i niko sretniji od nas.
Malo sam se pogrešno izrazio. Na ovo sam mislio :Goodison je napisao/la: Pa niko nije ni rekao da će džaba raditi. Ne očekujem sigurno da Vaha preuzme klub jer taj vrti milione ali mogu ovi ostali koji mazlumaju pod stare dane. Svaka njima čast ali mali broj njih ima para na bacanje, nije nikome mrsko da radi i da s nekoliko hiljada maraka mjesečno podeblja svoj račun.
duh je napisao/la:da netko od tih ljudi koji su vecinu zivota proveli na zapadu dodze i preuzme to mjesto koje pravo nezahvalno za sitne pare to cisto sumljam, ne razmisljaju vise kao mi srcem. BIZZNIS je upitanju kod njih.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ma boli me qrac vise nek dodje Kazimi Haljimi za direktora a Seid Memic Vajta za trenera samo da ova agonija stane i da podjemo funkcionisat kao normalna ekipa
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Pa dobro ima li ikakvih naznaka ko bi mogao biti novi trener?Ja sam nekako opet optimista da bi mogao biti neko solidan,jer bogami za neko zvučno ime,sumnjam.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Raja imam informaciju da se opet pregovara sa Borcetom Sredojevicem . Neznam nista o njemu sem da je bio i Baki i Ciri i Safetu pomocnik . Zna li iko ista kakav je on trener.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
A druze nebi sa Zvonicem i co ni pokojni Tomislav Ivic nista mogaoduh je napisao/la:Raja imam informaciju da se opet pregovara sa Borcetom Sredojevicem . Neznam nista o njemu sem da je bio i Baki i Ciri i Safetu pomocnik . Zna li iko ista kakav je on trener.
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
-
Bio je pomocnik u repki, a i sad je, tacnije to radi od 2007. Svugdje ga je stiglo dok je igrao (Rijeka, Borac, Partizan, Deportivo i jos neki manji klubovi), a sto se tice trenerskog posla osim repke, krupnija posla su mu Borac i Leotar (bio je prosle godine)
ma kakav Borče...Svaka njemu čast, ali nama treba neko s čvrstom rukom, a to Borče nije, dosta je blag...
opet mi na pamet pada Odović, jer ono malo što nas je vodio, igrali smo najljepši fudbal dotad...
slažem se da Avdo nije za Veleža tj. najbolje bi bilo da on trenira mlađe kategorije, a da se stručnom štabu pridruži Đurasović....
ali ipak mislim da je u ovom trenu izbor Direktora mnogo bitniji, jer je to operativac u klubu, koji obavlja se funkcije
P.S. Siguran sam da Nikšić neće napustiti klub, ma kakvi, čovjek ga voli, a ako kojim slučajem Džubur ili neko drugi uđe, Velež će se još više pojačati...
ipak vidjet čemo...
opet mi na pamet pada Odović, jer ono malo što nas je vodio, igrali smo najljepši fudbal dotad...
slažem se da Avdo nije za Veleža tj. najbolje bi bilo da on trenira mlađe kategorije, a da se stručnom štabu pridruži Đurasović....
ali ipak mislim da je u ovom trenu izbor Direktora mnogo bitniji, jer je to operativac u klubu, koji obavlja se funkcije
P.S. Siguran sam da Nikšić neće napustiti klub, ma kakvi, čovjek ga voli, a ako kojim slučajem Džubur ili neko drugi uđe, Velež će se još više pojačati...
ipak vidjet čemo...
Ljudi kakv bola Pasha . Garantujm ti da on i premijer nece nikad bit u istom klubu,pogotovo poslije Pashinog intervijua za dnevni lis,gdje je popljuvao sve. A majke vam ako imate nekoga na agronomskom fakultetu raspitajte se sta se tamo desilo i sto je taj fakultet pred zatvarnjem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.