Klizeci s obe noge, nema tu upozorenja, direktan crveni, jos te obezbjedenje saceka u svlacionici i nasutaju teUnofficialpage je napisao/la:@Monolog pitate @Cautinho zasto uvijek njemu bez upozerenja dajes ban? Mogao si ga upozorit, dati zuti ili nesto slicno.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- HazardEden
- Kontakt:
Re: Chat
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
@Monolog
Dzaba sto pricas da ne volis BB, ovo je stvarno bilo okrutno, bas ono Heisenberg style

Dzaba sto pricas da ne volis BB, ovo je stvarno bilo okrutno, bas ono Heisenberg style
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
A neka ga se je rijesio.
Inace mu Emir porucuje :
Balo a poceo pusit,vjerovatno zato jer mu se spava kad vozi kamion
Inace mu Emir porucuje :
Balo a poceo pusit,vjerovatno zato jer mu se spava kad vozi kamion
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
http://www.****.ba/novost/126984/nocache" onclick="window.open(this.href);return false;
r.a.d.i.o.s.a.r.a.j.e.v.o umjesto * samo bez tackica
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
- Donnie Darko
- Kontakt:
kokain na kilu eee 
na tone brate,na toneeDonnie Darko je napisao/la:kokain na kilu eee
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
e šta sve nećeš pročitati
Uštipak jel ono na onoj temi o kućnim ljubimcima praviš slagalicu ? Na jednoj slici nokti, na jednoj kosa, stavi još koju sliku pa ćemo te sklopiti
Uštipak jel ono na onoj temi o kućnim ljubimcima praviš slagalicu ? Na jednoj slici nokti, na jednoj kosa, stavi još koju sliku pa ćemo te sklopiti
DRUG NEBI TI PUNCA
A ko kaze da je to moja kosa, recimo?
Koja si ti zloba od covjeka.
LANET OLSUN!
Šatro nije njena kosauschtipak je napisao/la:![]()
A ko kaze da je to moja kosa, recimo?![]()
Koja si ti zloba od covjeka.![]()
E čuj ja zloba, ne znam odakle ti to ?
DRUG NEBI TI PUNCA
lože naspi i voziahmad_tz je napisao/la:Nek se udruze za gorivo
Ja sam samo rekla da ti ne mo's znati cija je kosa. Mo's samo pretpostavljat'. Jedino ako si vidovit. Jesi li?bagrcavi je napisao/la:Šatro nije njena kosa![]()
E čuj ja zloba, ne znam odakle ti to ?
Dobro, nisi zloban, otrovan si, ali sam ja imuna na otrove.
LANET OLSUN!
Uschtipak opet bombe bacaš, znaš i sama da nisi imuna na moje otrove

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Naravno da sam vidovit, gledam u kašike i u šolju.
E čuj otrovan
e svakakvih insana majko mila
E čuj otrovan
DRUG NEBI TI PUNCA
Eh, posto si vidovit, de vidi ima l' za mene sta fino u skorije vrijeme. 
LANET OLSUN!
Kako nemO. Napravi da ima, da me ne bi sanj'o.

LANET OLSUN!
- Evolution87
- Kontakt:
yebo ga gras, ugasili se da Bog da.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.