nista gledAJ Rexa Grossmana ...svakom bi ja navijacu koji misli ovako pozelio ponovo Rexa da gleda pa makar i ja trpio da citavo poluvrijeme ne mozes uzeti 1st down ebiga ...ok on jeste kriv, ali nas je do 3 pobjede on vodio ..ali problemi su nastali tekmnakon onog punt returna i onda nastaje frustracija kod nas..gdje smo dali INT i return na gol line i to je Cutlerov problem kad je isfustriran nije sav svoj..opet je na kraju odigrao dosta dobro..ali ni odbrane nam brate nije bilo nigdje Bush nas probijako kako je htijeokad_kako je napisao/la:On je jedini krivac za poraz. Iz njegovih greski primili smo 21 poen.SaltCityAttack je napisao/la:kad_kako je napisao/la:Cutler usrao i sefa i stanicu. 3 INT i fumble. Ma bravo care. Sreca pa mu je ovo zadnja godina ugovora. Moje misljenje jedino moze promjeniti ako nastavak sezone odigra fantasticno. A sanse su za to slim to none.
Za fumble je kriv za prvi INT nije ..od onog punt returna sve je krenulo naopako I ljudi su preuzeli igru..poslije se oni nisu mogl sastat a mi smo ko igrali ali kasno...boli cinjenica da Johnson opet nije nista napravio puno protiv Tillmana a dali su 40p...dva puta nismo kupili loptu kad smo izbijali I kaznili su nas sa dva TD nakon toga ...od Cutlera boljeg neces naci sigurno osim ako jedno 2 sezone ne odkucis da budes Jacksonville ali Chicago nije to navijaci to nece a posebno media
Radije cu gledati nekog rookija iduce godine-a nego njega. Imao je 4 sezone da pokaze sta moze. On svake sezone ide 1 korak naprijed, i onda 5 nazad, i tako iz sezone u sezonu. Kad bas covjek pomisli da je poceo pametnije igrat on se spusti na nivo zesceg ametera. I protiv Pittsburgha nas je mogao kostati pobjede, ali nas je odbrana tamo izvukla sa svoja 2 TD.
U ovih 4 sezone i 4 utakmice nije nista uradio cime bi zasluzio novi ugovor. Znaci doslovno nista vrijedno spomena on nije uradio. Odigrao dobro prve dvije utakmice, i odmah se poce ku.rciti. Daleko vise je Rex Grossman imao uspjeha od njega u Bearsima, a on je zesca rinaka i u rangu sa Tebowom "QB"ijem, ako ne i gori, jer Tebow zna barem trcati, a Rex ne zna ni to.
Dosta je i njega bilo u Bearsima. Kad smo mogli Smitha promjenuti mozemo vala i njega, pa ko god nam bacac bio, jer Cutler je tu 4 sezone, i nikakvog habera od njega nismo imali.
NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: NFL
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ima tu dosta i Kubiakove krivice, nije samo do Schauba
Jer ne zove on akcije već trener, a očito da su postali pročitani, čak sam Sherman kaže sinoć poslije tekme da su kod onog pick sixa, znali na koga će Schaub ići i da su pokušali prikriti to, kako bi ih navukli da odigraju tu akciju, što im je na kraju i uspjelo 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- SaltCityAttack
- Kontakt:
i meni je to glupo pravo..nisu ovdje loyalni navijaci..ovdje ti je onopogrijesi karat ce te.i ovdje im je Urlcher rekao sta nam vizdite pruzite nam podrsku kao sto i jeste upravu je, a ovi opet se naljutili jer on njima kaze sto je ste jer ja kao navijac znam da je upravu ebiga...prve tri tekme kuju Cutlera , sad je eto bio kriv kao sto i jeste i odmah nam je i Grossman boljiamerosm je napisao/la:Tacno se po ovim video-klipovima vidi koliko je Amerika glupa drzava...
Uredu covjek je kriv za poraz na jednoj hebenoj utakmici regularnog dijela sezone i to na samom njenom pocetku i IDIOTI nasi paliti njegov dres.
Sta su navijaci Patriotsa trebali raditi kada im je Welker ispustio loptu koja je znacila SB...
Nemojte sada samo mijesati njegovo paljenje dresa nakon sto je potpisao za Broncose i dane nakon SB-a.
Nek sutra odigra dvije odlicne utakmice siguran sam da ce ovi koji su palili njegov dres biti medju prvim u shopu kako bi kupili novi dres.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ima i ekipa sa odanim navijacima koji navijaju zbog same ideje tog kluba, meni su fascinantni navijaci Chiefsa, Raidersa, Billsi, Brownsi, Packersi, 49ersi. Mislim oni imaju svoje navijace i kad su losi i kad su dobri.
Mada uglavnom u Americi su losi navijaci, pa kad imas npr ekipu kao Miami i oni u PO utakmici napuste utakmicu koju Miami dobije, sramota.
Ili ono "Make some noise" na ekranima kad se pocne forsirat, pa jel im moras reci da to urade
Uglavnom je lojalnost na niskim granama, vise se i ne gleda ono koja se ekipa vise bori i koja ima pozrtvovane igrace jer je knowledge slab, samo se gleda da se navija za ekipe sa medijski eksponiranim igracima tj nekim qb, wr i rb
Mada uglavnom u Americi su losi navijaci, pa kad imas npr ekipu kao Miami i oni u PO utakmici napuste utakmicu koju Miami dobije, sramota.
Ili ono "Make some noise" na ekranima kad se pocne forsirat, pa jel im moras reci da to urade
Uglavnom je lojalnost na niskim granama, vise se i ne gleda ono koja se ekipa vise bori i koja ima pozrtvovane igrace jer je knowledge slab, samo se gleda da se navija za ekipe sa medijski eksponiranim igracima tj nekim qb, wr i rb
- SaltCityAttack
- Kontakt:
mislim Bears navijaci su stvarno loyalni i kad nema rezultata to se ne moze osporiti ..Packers navijaci nemoj to zaboraviti care moj pa oni su i vlasnici Packersa ...jedini problem je u Chicagu sto jesil pogrijesio ti si na koljenima sto od njih, sto od novinara..jako je tesko ovdje biti sportista
...eto nama je sad i Grossman bolji QB sto je presmjesno..to sto je igro SB sa Bearsima moze zahvaliti mladjem Urlacheru,Briggsu,Tillmanu,pa Tenku Johnsonu,pa Alexu Brownu,Mike Brownu i toj grupi odbranbenih igraca...vjerujem da smo te godine imali Cutlera da bi uzeli SB, jer na poluvremenu smo sa takvim Grossmanom vodili protiv Coltsa , ali u drugim nismo 1st down mogli uzeti sa njim 
da Cutler ima mentalni blok u glavi to da ima ga i to je vidno u onim trenutcima kad je isfustriran..ja smamisljenja kad je god on isfustriran da treba naci dobru zamjenu i ubciti nekog drugog, a ne ove sto sad imamo..juce smo puno ljudima dali u svakom pogledu najmanje 4 TD su dali gdje smo barem 2 mogfli odbraniti..dva puta izbijamo Busju loptu oni je pokupe i postignu nakon toga TD..onda za svaku gresku Cutlera su nas kaznili i mi se nismo mogli vratiti..ali ebiga 3-1 imamo cemu panika..jos AStlanta izgubila odlicno ne moze biti bolje bice krvavo u NFC za wild card evo Detroit,Bears,Packers,San Francisco,Atlanta bice pravo gutavo ljudi moji..opet bi mogli mi sa 10-6 ispasti iz playoffa
kad je pocela sezona svi su se slozili da za uspjeh Bearsa treba traziti u tome da Bearsi moraju dobiti jednu utakmicu Lionse i jednu Packerse i da playoff ce biti jako blizu, a u suprotnom teskooo ...znaci poraz od Detroita tamo i kuci ga ocekujemo svakako..protiv Packersa ce biti ebeno vidjet cemo
da Cutler ima mentalni blok u glavi to da ima ga i to je vidno u onim trenutcima kad je isfustriran..ja smamisljenja kad je god on isfustriran da treba naci dobru zamjenu i ubciti nekog drugog, a ne ove sto sad imamo..juce smo puno ljudima dali u svakom pogledu najmanje 4 TD su dali gdje smo barem 2 mogfli odbraniti..dva puta izbijamo Busju loptu oni je pokupe i postignu nakon toga TD..onda za svaku gresku Cutlera su nas kaznili i mi se nismo mogli vratiti..ali ebiga 3-1 imamo cemu panika..jos AStlanta izgubila odlicno ne moze biti bolje bice krvavo u NFC za wild card evo Detroit,Bears,Packers,San Francisco,Atlanta bice pravo gutavo ljudi moji..opet bi mogli mi sa 10-6 ispasti iz playoffa
kad je pocela sezona svi su se slozili da za uspjeh Bearsa treba traziti u tome da Bearsi moraju dobiti jednu utakmicu Lionse i jednu Packerse i da playoff ce biti jako blizu, a u suprotnom teskooo ...znaci poraz od Detroita tamo i kuci ga ocekujemo svakako..protiv Packersa ce biti ebeno vidjet cemo
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
cuj nea lojalnosti. Neki likovi izgleda ne razumiju nikako
Kakava lojalnost prema Schaubu treba biti kad ga trpimo vise od 3 godine? Prosle godine je trebo biti otjeran iz Houstona nakon PO, I malo je falilo, ove godine je dobio sansu da se iskupi I lik nas J**+ u mali mozak, normalno da je raji vise dopozdijelo.
Daj @amerosm
Kakva je onda u Bosni lojalnost kad cemo tako, kad se nije islo na Zeljine tekme radi SAMIRA LADZE, I sta sad? Treba neko komentarisati ovo ono, nea sta komentarisati J*** te kao lika u mali mozak I to je to.
Tim ima I previse talenta I ofanzivno I defanzivno da uradi nesto vise, ne moze od debila, prije nekoliko godina je bila odbrana problem, pa nije imao dovoljno "oruzja" pa ne sreca pa ovo pa ono. Zadnje dvije godine kad nea vise izgovora, kad ima sve, lik je kanta I to je to, dovidjenja prijatno.
Kubiak isto s njim, adios.
Kakava lojalnost prema Schaubu treba biti kad ga trpimo vise od 3 godine? Prosle godine je trebo biti otjeran iz Houstona nakon PO, I malo je falilo, ove godine je dobio sansu da se iskupi I lik nas J**+ u mali mozak, normalno da je raji vise dopozdijelo.
Daj @amerosm
Kakva je onda u Bosni lojalnost kad cemo tako, kad se nije islo na Zeljine tekme radi SAMIRA LADZE, I sta sad? Treba neko komentarisati ovo ono, nea sta komentarisati J*** te kao lika u mali mozak I to je to.
Tim ima I previse talenta I ofanzivno I defanzivno da uradi nesto vise, ne moze od debila, prije nekoliko godina je bila odbrana problem, pa nije imao dovoljno "oruzja" pa ne sreca pa ovo pa ono. Zadnje dvije godine kad nea vise izgovora, kad ima sve, lik je kanta I to je to, dovidjenja prijatno.
Kubiak isto s njim, adios.
Zar nije onaj T.J. Yates backup Shaubu? Dobro je igrao poslije one povrede Shauba prije 2 sezone.
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
ma kopija SchaubaRodman je napisao/la:Zar nije onaj T.J. Yates backup Shaubu? Dobro je igrao poslije one povrede Shauba prije 2 sezone.
treba rizikovati I Keenuma bacit u vatru
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Ali si sa Grossmanom dosao do SB. Dok sa Cutlerom nisi ni play off vidio u 4 sezone. Pa ti vidi. Ja Rex-a nisam mogao ocima, dok si ti i njega branio.SaltCityAttack je napisao/la:nista gledAJ Rexa Grossmana ...svakom bi ja navijacu koji misli ovako pozelio ponovo Rexa da gleda pa makar i ja trpio da citavo poluvrijeme ne mozes uzeti 1st down ebiga ...ok on jeste kriv, ali nas je do 3 pobjede on vodio ..ali problemi su nastali tekmnakon onog punt returna i onda nastaje frustracija kod nas..gdje smo dali INT i return na gol line i to je Cutlerov problem kad je isfustriran nije sav svoj..opet je na kraju odigrao dosta dobro..ali ni odbrane nam brate nije bilo nigdje Bush nas probijako kako je htijeokad_kako je napisao/la:On je jedini krivac za poraz. Iz njegovih greski primili smo 21 poen.SaltCityAttack je napisao/la:
Za fumble je kriv za prvi INT nije ..od onog punt returna sve je krenulo naopako I ljudi su preuzeli igru..poslije se oni nisu mogl sastat a mi smo ko igrali ali kasno...boli cinjenica da Johnson opet nije nista napravio puno protiv Tillmana a dali su 40p...dva puta nismo kupili loptu kad smo izbijali I kaznili su nas sa dva TD nakon toga ...od Cutlera boljeg neces naci sigurno osim ako jedno 2 sezone ne odkucis da budes Jacksonville ali Chicago nije to navijaci to nece a posebno media
Radije cu gledati nekog rookija iduce godine-a nego njega. Imao je 4 sezone da pokaze sta moze. On svake sezone ide 1 korak naprijed, i onda 5 nazad, i tako iz sezone u sezonu. Kad bas covjek pomisli da je poceo pametnije igrat on se spusti na nivo zesceg ametera. I protiv Pittsburgha nas je mogao kostati pobjede, ali nas je odbrana tamo izvukla sa svoja 2 TD.
U ovih 4 sezone i 4 utakmice nije nista uradio cime bi zasluzio novi ugovor. Znaci doslovno nista vrijedno spomena on nije uradio. Odigrao dobro prve dvije utakmice, i odmah se poce ku.rciti. Daleko vise je Rex Grossman imao uspjeha od njega u Bearsima, a on je zesca rinaka i u rangu sa Tebowom "QB"ijem, ako ne i gori, jer Tebow zna barem trcati, a Rex ne zna ni to.
Dosta je i njega bilo u Bearsima. Kad smo mogli Smitha promjenuti mozemo vala i njega, pa ko god nam bacac bio, jer Cutler je tu 4 sezone, i nikakvog habera od njega nismo imali.
Sta je to Cutler pokazao u Bearsima kad ga toliko branis?
I to nema nikakve veze sa lojalnoscu, nego zelji za napredkom. Ja za Bearse navijam i kad pobjedjuju i kad gube, ali su igraci u tim Bearsima zamjenjivi, nisu sveci pa da im se nesmije nista reci. A Cutleru se pogotovo ima sta zamjeriti kroz ove 4 godine od kako je tu.
Njegov je posao da nam donosi pobjede. Kako to rade i ostali QB u ligi. Ne treba praviti nesto spektakularno od njega, jer nam je donjeo 2 ( ne 3, jer je protiv Pit, ga izvukla odbrana sa 2 TD) pobjede u regularnom dijelu sezone.
Mislim da smo zasluzili da pokaze nesto vise nakon 4 sezone midiokriteta. Ako ovu sezonu ne odvede ovaj tim u PO, i ako ne pokaze konstatno solidnu igru (jer ja samo to ocekujem od njega, solidnu igru, ne treba mi nista bolje) ja ocekujem da mu ne produze ugovor.
A ja nisam tek sad postao kritican prema Cutleru. Kritikovao sam ga i nakon 2ge utakmice kad je bacao lopte na 1 i 2 yarde, i nakon 3ceg kola. A kritikujem ga vec godinama, jer godinama gledamo isto sra.nje od njega. Naravno da ga i hvalim kad to zasluzi, ali premalo je bilo utakmica u ove 4 godine gdje je zasluzio da ga se hvali.
Postovanje treba zaraditi.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
dok ovdje pusim na fantasy u Takticarevoj ligi derem..pa cak sam skupio 209.04 ovo kolo ubio protivnika i to protivnika koji je imao 3-0 rekord 
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
sa Grossmanom smo igrali zahvaljujuci vec sam ti nabrojo kome , a da smo imali QB Cutlerovih sposobnosti uzeli bi i SB sa onom ekipom gdje si imao Mohameda za recivera..ok sa Cutlerom smo otisli u finale NFC-a gdje nas je docekao puno jaci protivnik...on i nije mogo bolje sa onom OL..sad ima OL i u prve tri tekme uradio je odlican posao vratio nas u zadnjem periodu u sve tri utakmice ..nije srljao jer nije bio ugrozen nije se isfustrirao zato je i izgledao dobro..ja sam rekao svoje on kad je isfustriran treba ga izvesti, ali za to trebamo imati boljeg QB na klupi....Cutler ima blokadu u glavi jesil ga dva tri puta oborio, jeli nesto krenulo lose on nije vise isti..mana mu je jer nije konstantan sa tim se slazem, ali sto rece covjek Moos rizicno se zajebavat kao ovi u Houstonu a imas onog iz Tampe samo ko je slobodan...covjek je sad izgubio tekmu ne treba dizat prasinu pa ebote gledaj st Eli radi a uzeo dva SB ...3-1 smo i treba biti zadovoljan jer od DetroitA CE MNOGI VRISNUTI JAKI SU LJUDI ..ni odbrana nam nije najbolja bila nije samo Cutlerkad_kako je napisao/la:
Ali si sa Grossmanom dosao do SB. Dok sa Cutlerom nisi ni play off vidio u 4 sezone. Pa ti vidi. Ja Rex-a nisam mogao ocima, dok si ti i njega branio.
Sta je to Cutler pokazao u Bearsima kad ga toliko branis?
I to nema nikakve veze sa lojalnoscu, nego zelji za napredkom. Ja za Bearse navijam i kad pobjedjuju i kad gube, ali su igraci u tim Bearsima zamjenjivi, nisu sveci pa da im se nesmije nista reci. A Cutleru se pogotovo ima sta zamjeriti kroz ove 4 godine od kako je tu.
Njegov je posao da nam donosi pobjede. Kako to rade i ostali QB u ligi. Ne treba praviti nesto spektakularno od njega, jer nam je donjeo 2 ( ne 3, jer je protiv Pit, ga izvukla odbrana sa 2 TD) pobjede u regularnom dijelu sezone.
Mislim da smo zasluzili da pokaze nesto vise nakon 4 sezone midiokriteta. Ako ovu sezonu ne odvede ovaj tim u PO, i ako ne pokaze konstatno solidnu igru (jer ja samo to ocekujem od njega, solidnu igru, ne treba mi nista bolje) ja ocekujem da mu ne produze ugovor.
A ja nisam tek sad postao kritican prema Cutleru. Kritikovao sam ga i nakon 2ge utakmice kad je bacao lopte na 1 i 2 yarde, i nakon 3ceg kola. A kritikujem ga vec godinama, jer godinama gledamo isto sra.nje od njega. Naravno da ga i hvalim kad to zasluzi, ali premalo je bilo utakmica u ove 4 godine gdje je zasluzio da ga se hvali.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Payton najbolji trener NFL..Bez njega bili ko qurac, a sa njim opet deru ljudi osjeti se njegovo prisustvo...valja ove Saintse zaustavit hhahahaha...sreca necu gledat tekmu doduse mozda i hocu izgleda da cu sletiti u 12:50 znaci mozda drugo poluvrijeme i pogledam
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Bacao mu je ali nije dovoljnokad_kako je napisao/la:Mene Brees vratio u igru, pa vodim 116-114. On ima Colstona iz NO, ja imam Breesa iz NO. Nadam se da mu nece bacati u nastavku mecha.
Nego neznam stvarno što se toliko raspravljate oko Cutlera, dobar je on kakvih ima, barem dok je zdrav
Mi pomogli Sainstim pobjedom u Georgia Dome-u, a oni pomogli nama pobjedom protiv Dolphinsa...
Rano je govoriti o nekim prognozama, ali zasad mi ekipe iz AFC-a izgledaju dosta jace i kvalitetnije nego li ekipe iz NFC-a.
Ali je @randy platio ceh moja dva poraza od pola poena...

Rano je govoriti o nekim prognozama, ali zasad mi ekipe iz AFC-a izgledaju dosta jace i kvalitetnije nego li ekipe iz NFC-a.
Ali je @randy platio ceh moja dva poraza od pola poena...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ebote pa Atlanta vec 3 poraza ima haahhaa
..ma sta treba kudit Bearse i Cutlera kad vidim kako ostali za sada igraju ...odlicno je ovo po nas za wild card ako nista fino je pobjeci Atlanti i SF
..opet ce dvije ekipe iz NF NORTH napraviiti playoff po obicaju nista novo 
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
eno sad wild card ... a ja mislio haman divizija sigurna, radi se samo o bye ili bez byeSaltCityAttack je napisao/la:ebote pa Atlanta vec 3 poraza ima haahhaa..ma sta treba kudit Bearse i Cutlera kad vidim kako ostali za sada igraju ...odlicno je ovo po nas za wild card ako nista fino je pobjeci Atlanti i SF
..opet ce dvije ekipe iz NF NORTH napraviiti playoff po obicaju nista novo
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Dobar sam comeback odradio.jestamaji je napisao/la:Bacao mu je ali nije dovoljnokad_kako je napisao/la:Mene Brees vratio u igru, pa vodim 116-114. On ima Colstona iz NO, ja imam Breesa iz NO. Nadam se da mu nece bacati u nastavku mecha.Kako sam prošle hefte naguzove dobio tako sam isto ove izgubio
Sad da namlatim Rio-a pa će opet doći sve na svoje
![]()
Nego neznam stvarno što se toliko raspravljate oko Cutlera, dobar je on kakvih ima, barem dok je zdrav. Ne može svako imati Manning-a ili Brady-a, takvih je jako malo. Houston bi bio presretan da ima Cutlera
![]()
Nije Cutler los (toliko), ali evo vec 5 sezona, kad covjek pomisli da ce od njega biti nesto, on pocne kakiti zestoko. Od kako je u Bearsima nema tu konstantu koju treba da ima solidan/dobar QB.
Ako treba da se zadovoljimo sa njim jer ima gorih, je.bo ti onda ovu igru. Treba teziti prema boljem, a ne meditirati u mediokritetu.
Ove godine je se sve podredilo njemu. Cak kod intervjua trenera, Cutler je radio poseban intervju sa svakim od kandidata. Napravili su mu bolji OL. Ima dobre resiver. Ne znam sta mu vise jos treba da bi pokazao taj je.beni talenat koji svi govore da ima?
Zadnja izmjena: kad_kako, dana/u 01 okt 2013, 16:10, ukupno mijenjano 1 put.
Postovanje treba zaraditi.
Bas budale, kako ce ih poredit kad su Patriotsi tad varali, a Broncosi sad igraju posteno...amerosm je napisao/la:Stvarno su ovi Americki novinari GLUPI...
Ljudi mrtvi hladni uzeli porediti Patriotse iz 2007 i sadasnje Broncose.![]()
![]()
![]()
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
-
RiverPlate
- Kontakt:
Edin TM87 je napisao/la:Bas budale, kako ce ih poredit kad su Patriotsi tad varali, a Broncosi sad igraju posteno...amerosm je napisao/la:Stvarno su ovi Americki novinari GLUPI...
Ljudi mrtvi hladni uzeli porediti Patriotse iz 2007 i sadasnje Broncose.![]()
![]()
![]()
Grbavica naš je Hram!!!