Nadam se po jednom pojacanju na svakoj poziciji, valjda ce nam finansije i trziste to nekako dopustiti
 Nadam se po jednom pojacanju na svakoj poziciji, valjda ce nam finansije i trziste to nekako dopustiti 
A to se podrazumjeva,neće od have živjeti.Mont0 je napisao/la:Ma nije sve ni do podrske, ta nece covjek raditi za klikere, ha ja. Kazu da su im isplacena dugovanja koja su imali, ja na tome iskazu temeljim svoj optimizam sto se trenera tice.
 Napadaca ionako nemamo cijelu polusezonu, mislim da je to prioritet sto se igrackog kadra tice, ili da vratimo Remetica, Mrvu, Darka i ostale, koji se, btw vracaju po "n" puta, dokle?
 Napadaca ionako nemamo cijelu polusezonu, mislim da je to prioritet sto se igrackog kadra tice, ili da vratimo Remetica, Mrvu, Darka i ostale, koji se, btw vracaju po "n" puta, dokle? Ukoliko bismo kaparisali Kodru i Kazazica, dva od tri igraca iz mog prethodnog posta bismo dobili, i ja bih, takodjer bio zadovoljan ucinjenim, mada iskreno, ocekujem ja dosta igraca ove zime da se pojavi na pripremama, ako nista, naci ce njih Ibraka.
  Ukoliko bismo kaparisali Kodru i Kazazica, dva od tri igraca iz mog prethodnog posta bismo dobili, i ja bih, takodjer bio zadovoljan ucinjenim, mada iskreno, ocekujem ja dosta igraca ove zime da se pojavi na pripremama, ako nista, naci ce njih Ibraka.
 (tada igrao za Posusje), mi bismo tada dobili sa njim mnogo, ali nismo i sada nam je kasno kada nam zagorcava zivot igrajuci za druge timove, a ni on nije u cvijetu mladosti vise
 (tada igrao za Posusje), mi bismo tada dobili sa njim mnogo, ali nismo i sada nam je kasno kada nam zagorcava zivot igrajuci za druge timove, a ni on nije u cvijetu mladosti vise 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.