Mi imamo Kvržića, Višću i Avdiju.

Je li ovo pape fakat izjavio ? Samo to reci, sve ostalo ce biti suvisno..JTS je napisao/la:ma ja, imamo dovoljno napadača, čak dva![]()
Safet Sušić o Mahmutoviću i Cocaliću: "Imamo dovoljno napadača i stopera".
daPapastathopoulos je napisao/la:Je li ovo pape fakat izjavio ? Samo to reci, sve ostalo ce biti suvisno..JTS je napisao/la:ma ja, imamo dovoljno napadača, čak dva![]()
Safet Sušić o Mahmutoviću i Cocaliću: "Imamo dovoljno napadača i stopera".
a ono, ponekad mislim da je bolje da mu neko sastavi na papir sta treba reci kad izdje pred novinare da se ne blamira"Mi u Džeki i Ibiševiću imamo dva vrhunska napadača i meni treći klasični napadač ne treba. Čak kad bih ostao u jednom trenutku bez jednog od njih dvojice, ja ne bih tražio klasičnog napadača, nego bih promijenio igru uvođenjem Višće, Stevanovića, Hajrovića ili Ibričića. Mi ne oskudijevamo na mjestu napadača", kazao je Pape.
Nista brate, nakon ovog samo mogu reci da pravi bolesnici nisu u bolnicama nego na mjestima selektora fudbalskih repki..miki_92 je napisao/la:daPapastathopoulos je napisao/la:Je li ovo pape fakat izjavio ? Samo to reci, sve ostalo ce biti suvisno..JTS je napisao/la:ma ja, imamo dovoljno napadača, čak dva![]()
a ono, ponekad mislim da je bolje da mu neko sastavi na papir sta treba reci kad izdje pred novinare da se ne blamira"Mi u Džeki i Ibiševiću imamo dva vrhunska napadača i meni treći klasični napadač ne treba. Čak kad bih ostao u jednom trenutku bez jednog od njih dvojice, ja ne bih tražio klasičnog napadača, nego bih promijenio igru uvođenjem Višće, Stevanovića, Hajrovića ili Ibričića. Mi ne oskudijevamo na mjestu napadača", kazao je Pape.
blasfemija je ovo izjaviti
+1calcio je napisao/la:Moze on pozvati jos 300 napadaca ali nece niko od njih ni minute dobiti pored Dzeke i Ibisevica. Govorimo o ovim okupljanjima od sedmicu dana i dvije utakmice. Prvenstvo ce biti nesto drugo. Kada zavrse kvalifikacije, koje cemo nadam se uspjesno zavrsiti, do prvenstva ima 8-9 mjeseci i dosta vremena za uigravanje eventualnih novih igraca.
U tom slucaju ostajemo i bez Rahimica i IbricicaAmar Dzeko je napisao/la:Ili Began dobije crveni, a Fejzic se povrijedi dok bude oblacio rukavice da ga zamijeni, a Avdukicu sudija zabrani da brani jer je previse ćelav?
Sta cemo sad ? Spahu na gol ? Pa stvarno Pape sta radis ?!
JTS je napisao/la:samo pazite ovu scenu, ma koliko bila malo moguća ..
Edin dobije žuti karton protiv Liechtensteina i propušta Litvu .. Vedo se povrijedi pred tekmu sa Litvom, ili na tekmi, ili dobije crveni karton i šta ćemo? Izeta kao centralnog napadača? Višću? Stevu? e vala, ne znam koji još selektor poziva samo dva napadača, mislim, strašno
SkozaZe je napisao/la:Kaze Safet, nas najbolji selektor do sada) kako nece zvati igrace koji nemaju klub i igrace koji igraju u slabijim ligama, ukoliko ima neko u jacoj ligi.Pa tako taj isti Safet zove igrace iz druge Turske lige koji nisu cak ni u prvom timu i igrace iz hrvatke lige, koja je ocito puno bolja od jedne Ceske lige.Taj igrac, koji je tek poceo sa dobrim igrama, NIKADA ne moze biti bolji od igraca koji je najbolji strijelac vec 2-3 god zaredom u Ceskoj ligi, ali taj igrac nema krvne veze sa Susicem i njegovim saradnicima, ali ni dovoljno kesa da plati taj poziv.Zove golmana iz nase lige, koji ima preko 30. god, dok najbolji golman poljske lige( proglasen prosle sezone), jer naravno, ne zeli da plati.Tako za Susica ispade 2. Turska, HNL i Premier liga BiH bolja i jaca od Ceske i Poljske lige.AFERIM, selektore
Dzaba objasnjavas, opet ce on na iducoj stranici to pisati.samson je napisao/la:SkozaZe je napisao/la:Kaze Safet, nas najbolji selektor do sada) kako nece zvati igrace koji nemaju klub i igrace koji igraju u slabijim ligama, ukoliko ima neko u jacoj ligi.Pa tako taj isti Safet zove igrace iz druge Turske lige koji nisu cak ni u prvom timu i igrace iz hrvatke lige, koja je ocito puno bolja od jedne Ceske lige.Taj igrac, koji je tek poceo sa dobrim igrama, NIKADA ne moze biti bolji od igraca koji je najbolji strijelac vec 2-3 god zaredom u Ceskoj ligi, ali taj igrac nema krvne veze sa Susicem i njegovim saradnicima, ali ni dovoljno kesa da plati taj poziv.Zove golmana iz nase lige, koji ima preko 30. god, dok najbolji golman poljske lige( proglasen prosle sezone), jer naravno, ne zeli da plati.Tako za Susica ispade 2. Turska, HNL i Premier liga BiH bolja i jaca od Ceske i Poljske lige.AFERIM, selektore
![]()
![]()
. Najbolji strijelac Ceske vec godinama, a milimetra od Teplica nije otisao ... Lik prosle godine ubo 8 golova ... Ako je bio i u prvih 15 scorera sa tih 8 komada, jadna je onda ta liga ... Gdje vi dolazite do informacija samo da mi je znati ...
Naci ce bolje klubove kao sto su i Miske, Medo i ostali igraci nasli preko repke. Samo je Zahirovic Seadov. Hadzic takodjer al evo preko godinu dana nije mogao da uradi papire.ultrasstyle_tz je napisao/la:bgm poceo se gubit sve vise i vise, sreca pa ostale 2 tekme koje bi i A2 reprezentacija vjerovatno dobila....ok nema mjesta za Cocalica i Mahmutovica sad, ali jel ovo nacin da se ljudi ohrabre da se bore za mjesto dok pravis mjesto Tinu i Svenu i koliko ih vec ima sto hodat po terenu neku noc na Kantridi ne znaju ..arogantnost i umisljenost lvl expert, ljudskost nula b...
vjerovatno cemo otici na Sp, najveci uspjeh u historiji itd itd, ali mi zao sto cemo sa Papetom tamo otici samo kao turisti..ok jest nam prvo prvenstvo, ali ubjedjen sam da ako bi pristupili ozbiljno a ne isli da prodamo sto vise Vrsajevica, Visci, Susica itd itd da ne bi bili turisti u Brazilu..."natjerati" Medunjanina, Rahimica, Salihovica i Misketa da dodju fizicki sto je moguce u boljoj formi i samo ako dobijemo prvu tekmu svasta je moguce u brazilu, takav mentalitet...
ali ovako cemo izgleda ici da Seadovi igraci nadju bolje klubove.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.