Smrdis na pitarluk odavno.TvBHT je napisao/la:@terebajt
Nemoj da kad nismo u vrhu tabele JOS odmah da budes ko pitari ne regularna liga, ne valjaju sudije itd.
Ne branim sudije i ovi iz Zenice bi trebali dobit zabranu sudenja 3-4 utakmice, ali dovoditi regularnost lige s ovim i kos par sudija je skroz neukusna.
Teoerije zavjere ne trebaju bas svake godine.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Tačno tako.Zeman je napisao/la:U Premijer ligi ne postoji najbolji klub, postoji samo najmanje loš. Trenutno je to Borac.
- AdiRajvosa
- Kontakt:
Poenta cijele price.Zeman je napisao/la:U Premijer ligi ne postoji najbolji klub, postoji samo najmanje loš. Trenutno je to Borac.
Ovo treba ici ko najava pred svaki prenos ove nase lige.
ovo definitivno niko nije ocekivao. u Banjaluci da je neko i pomislio da ce Borac nakon 10 kola biti prvi sa 5 bodova vise od pratilaca, rekli bi mu da je lud i nenormalan!
ne vjerujem da cemo zavrsiti sezonu prvi,cak ni da ce se obezbjediti licenca,to je realnost i nece mi biti zao. zao ce mi biti jedino i samo kada ova nasa djeca budu odlazila. nazalost, i to je realnost i sve mi se vise taj dio gadi! djeca kao roblje odlaze a ja tvrdim da bi ova ekipa, sa Subicem, Grahovcem, Dujakovicem, Runicem, Predragovicem i ostalima, kada bi ostala 2 godine zajedno pravila dar-mar po plbh!
to mi je najzalije,sto ce se nasa djeca morati pustiti za 100 i koju hiljadu evra, a da su sretnija vremena, zabetoniras ih u BL sa redovnim primanjima i ne pustas za kikiriki.
nisu ta djeca sto sad igraju pohlepna za parama, neki i ne razmisljaju o odlasku, ali kada se pojavi nekakva **** ekipa iz bjelorusije ili azera sa nesto para,klub ce biti prisiljen da ih pusti da bi prezivjeo.... to je ono najgore.
ne vjerujem da cemo zavrsiti sezonu prvi,cak ni da ce se obezbjediti licenca,to je realnost i nece mi biti zao. zao ce mi biti jedino i samo kada ova nasa djeca budu odlazila. nazalost, i to je realnost i sve mi se vise taj dio gadi! djeca kao roblje odlaze a ja tvrdim da bi ova ekipa, sa Subicem, Grahovcem, Dujakovicem, Runicem, Predragovicem i ostalima, kada bi ostala 2 godine zajedno pravila dar-mar po plbh!
to mi je najzalije,sto ce se nasa djeca morati pustiti za 100 i koju hiljadu evra, a da su sretnija vremena, zabetoniras ih u BL sa redovnim primanjima i ne pustas za kikiriki.
nisu ta djeca sto sad igraju pohlepna za parama, neki i ne razmisljaju o odlasku, ali kada se pojavi nekakva **** ekipa iz bjelorusije ili azera sa nesto para,klub ce biti prisiljen da ih pusti da bi prezivjeo.... to je ono najgore.
- AdiRajvosa
- Kontakt:
Pravo me interesuje kolike su kazne, i kako se rangiraju, za baklje u Srbiji i Hrvatskoj???
u srbiji se kaznjavaju pojedinci koje snime sigurnosne kamere. dobija se pritvor i do 30 dana plus novcana kazna. znam kada smo mi igrali prijateljsku prije 3 godine na marakani, jedan nas je poslije tekme identifikovan na osnovu snimka. dobio je oko 300evra kaznu, odlezao tamo 3 dana posto je strani drzavljanin.
po prici momaka iz NS,a i sam sam se uvjerio da se tamo bas udara po pociniocima.
po prici momaka iz NS,a i sam sam se uvjerio da se tamo bas udara po pociniocima.
-
InatSilanBosanski
- Kontakt:
Da, da tako je kod njih, mozes cak i jos vise odlezat.vlakanje je napisao/la:u srbiji se kaznjavaju pojedinci koje snime sigurnosne kamere. dobija se pritvor i do 30 dana plus novcana kazna. znam kada smo mi igrali prijateljsku prije 3 godine na marakani, jedan nas je poslije tekme identifikovan na osnovu snimka. dobio je oko 300evra kaznu, odlezao tamo 3 dana posto je strani drzavljanin.
- Armageddon2012
- Kontakt:
koji su konji ovi iz rudara,jbt
..pravi banana klub...idu na koševo bez igrača koji imaju dva žuta,kotaran i stakić,da ne bi koji slučajno izostao protiv borca!
ne daj Bože da se desilo obrnuto,digla bi se kuka i motika ovdje kako rudar čuva igrače protiv borca...mrš
ja sam mislio da je sa tim stvarima u ovoj ligi završeno prije 5 godina,da se na gostovanja ide rekreativno,a tim čuva za domaće utakmice....ja čak mislim i da to nije dozvoljeno.
dabogda izgubili u subotu,šupčine!!
ne daj Bože da se desilo obrnuto,digla bi se kuka i motika ovdje kako rudar čuva igrače protiv borca...mrš
ja sam mislio da je sa tim stvarima u ovoj ligi završeno prije 5 godina,da se na gostovanja ide rekreativno,a tim čuva za domaće utakmice....ja čak mislim i da to nije dozvoljeno.
dabogda izgubili u subotu,šupčine!!
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
e ne mogu vjerovat

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- Armageddon2012
- Kontakt:
pa eto,pitaj njih
i još podržavaju to,kažu da je to dobra procjena...umjesto da pred praznim koševom pokušaju sportski iskoristiti šok sarajeva,oni skidaju gaće tamo,da bi kompletni dočekali borac...stoka!
i još podržavaju to,kažu da je to dobra procjena...umjesto da pred praznim koševom pokušaju sportski iskoristiti šok sarajeva,oni skidaju gaće tamo,da bi kompletni dočekali borac...stoka!
Što je najtužnije vas će naguzit nekim golom koji neće ni oni znat kako su ga dali. 
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Yebo ti sebe, pravo si glup momak. Sta ti mislis da bi mi kompletni uopste mogli uraditi nesto na Kosevu? Pa mi ne mozemo ni sa Murinjom uzeti bod na strani... Normalna stvar kad si predzadnji na tabeli da sve karte bacas na domace utakmice! Ja ti kazem u Srijedu u kupu igrace kombinovani sastav, jer sada je kup mnogo manje vazan od prvenstvene utakmice, imamo dve utakmice kuci koje moramo dobiti... Prije da cemo dobiti kuci kompletni, nego u Sarajevu na Kosevu uraditi nesto (gdje nikad nista nismo ni uradili).Armageddon2012 je napisao/la:pa eto,pitaj njih![]()
Zadnja izmjena: Prijedor, dana/u 01 okt 2013, 11:28, ukupno mijenjano 1 put.
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Sto se tice baklji u Hrvatskoj jucer sam gledao da su donijeli par novih zakona za huliganizam. Svaki pocinalac koji bude uhapsen dobijat ce istog trena kaznu uz policajca kao svjedoka. Zastitarske agencije ce biti pod prismotrom posebne komisije, dok ce unutar stadiona biti komisija za kaznjavanje. Uglavnom poslije ovih par incidenata Hr je opasno krenula u borbi protiv huliganizma i baklji.
U Srbiji ako te uhvate da unosis baklju, 30 dana robije...TvBHT je napisao/la:Sto se tice baklji u Hrvatskoj jucer sam gledao da su donijeli par novih zakona za huliganizam. Svaki pocinalac koji bude uhapsen dobijat ce istog trena kaznu uz policajca kao svjedoka. Zastitarske agencije ce biti pod prismotrom posebne komisije, dok ce unutar stadiona biti komisija za kaznjavanje. Uglavnom poslije ovih par incidenata Hr je opasno krenula u borbi protiv huliganizma i baklji.
? &
- Armageddon2012
- Kontakt:
ma nebitno,rijetko mi gubimo tamo,napravimo uvijek domaću atmosferu,i mislim da smo samo jednom izgubili..ne vjerujem ni sad da ćemo izgubiti....ali poenta je da sam ja mislio da više ne postoje takvi klubovi...ajd zamisli neki normalan klub da ne vodi igrače na utakmicu jer imaju dva žuta??!!samocelik je napisao/la:Što je najtužnije vas će naguzit nekim golom koji neće ni oni znat kako su ga dali.
terabajt je napisao/la:Smrdis na pitarluk odavno.TvBHT je napisao/la:@terebajt
Nemoj da kad nismo u vrhu tabele JOS odmah da budes ko pitari ne regularna liga, ne valjaju sudije itd.
Ne branim sudije i ovi iz Zenice bi trebali dobit zabranu sudenja 3-4 utakmice, ali dovoditi regularnost lige s ovim i kos par sudija je skroz neukusna.
Teoerije zavjere ne trebaju bas svake godine.
-
lucif3R666
- Kontakt:
A jesi pitar priznaj javno ?!!TvBHT je napisao/la:terabajt je napisao/la:Smrdis na pitarluk odavno.TvBHT je napisao/la:@terebajt
Teoerije zavjere ne trebaju bas svake godine.Znas li ti citati ?
Ja mu fino pisem da ne pise kao pitari kad kukaju vec 4 godine na sudjena i ostale teorije zavjere, i on izvali ovako glupu recenicu. Vjerovatno ne znas citati pa ti necu zamjeriti
kakav bolid
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
- Armageddon2012
- Kontakt:
moje lično mišljenje,koje ne mora biti tačno,je da će liga biti sve regularnija i regularnija....očito je da je stigao neki mig iz saveza da se sprovode istrage u nionu za poslednje sezone,i da je signalizirano najistaknutijim kriminalcima iz tog perioda da se sklone u stranu...tu prije svega mislim na ova misteriozna povlačenja generala jelića,amara osima,cvike,tanovića...
dobro,nije baš moje lično mišljenje,ali nije ni 100% provjereno...meni ima smisla,a vrijeme će pokazati je li u pitanju šuplja.
dobro,nije baš moje lično mišljenje,ali nije ni 100% provjereno...meni ima smisla,a vrijeme će pokazati je li u pitanju šuplja.
- Armageddon2012
- Kontakt:
i gracića,naravno...kud njegovo naprasno "povlačenje" zaboravih 
Gracic je i dalje nas predsjednik a covjek se povukao iz javnosti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.