Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ne znam, vidjet ćemo... Nadam se da će bolje se branit a više napadat
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
u odbrani nam sigurno neko treba jest da su dobri garay i albiol,ali protiv jačih ekipa

Zadnja izmjena: 23 KING JAMES, dana/u 26 dec 2009, 19:13, ukupno mijenjano 1 put.
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Pa napadaju oni najvise u Primeri 
Evo taj podatak... Znaci, Real Madrid ima ima 40 golova u 15 utakmica, 4 vise od Barce. Real ima 2% vise ukradenih lopti od Barcelone i imaju 16% suteva na gol vise od Barce. Barca je bolja samo u pasovima. Na Barcinoj temi sam objasnio da je Real, da su sudije bile dobre, trebao sad biti 6 bodova ispred Barcelone. Evo vise o tome.. samo translator.google.com koristite
Evo taj podatak... Znaci, Real Madrid ima ima 40 golova u 15 utakmica, 4 vise od Barce. Real ima 2% vise ukradenih lopti od Barcelone i imaju 16% suteva na gol vise od Barce. Barca je bolja samo u pasovima. Na Barcinoj temi sam objasnio da je Real, da su sudije bile dobre, trebao sad biti 6 bodova ispred Barcelone. Evo vise o tome.. samo translator.google.com koristite
Si jugásemos como el Barça el Bernabéu nos pitaría". La frase de Pellegrini trajo cola. Pero bien entendida, contrastada con números, tiene sentido. El Madrid marca más goles que el Barça (40 por 36 en 15 jornadas), remata un 16 por ciento más y roba un dos por ciento más de balones (y el porcentaje de los que se lleva en campo contrario es mucho mayor).
"A nosotros no nos permitirían llevar la pelota atrás, de un lado para otro, para buscar opciones de ataque cuando no hay espacios", continuaba argumentando Pellegrini. Eso también lo reflejan los números. El Barça ha dado en las 15 jornadas de Liga un 10 por ciento más de pases totales que el Madrid (9.944 por 8.079). Y con mejores registros en cuanto a pases buenos y malos que los blancos (vean la tabla comparativa).
La conclusión es clara: mientras el Barça hace un juego más de cara a la galería el Madrid busca la efectividad. Y la ha encontrado en los últimos partidos. El equipo de Pellegrini es muy superior en llegadas al área: 557 por 499 del Barcelona.
Pequeños detalles. Madrid y Barça triunfan con dos estilos diferentes pero igual de vistosos. El Madrid con el ataque total y el Barça con el tiqui-taca. Tras 15 jornadas la diferencia es de dos puntos. Con tanta igualdad los pequeños detalles deciden, como a veces deciden los árbitros. El Madrid ha visto 37 amarillas por 24 el Barcelona. Y cuatro expulsados por dos del Barça. Pero veamos acciones puntuales: el penalti de Piqué a Cristiano y el señalado sobre Xavi ante el Espanyol le habrían restado al Barça cuatro puntos. El gol mal anulado a Raúl (tras mano que no era de Kaká) ante el Sporting habría dado dos a los blancos...
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
Mágico Raúl, Mágico Raúl
imamo ovu dvojicu i vise nikog,ja tog Metzeldera i ne smatram igracem to je pored Canavara najvece smece koje je ikad igralo u RealuPipita je napisao/la:Evo sad sam gore objasnio. Znaci pojacanja dolaze samo ako uspije dogovoriti odlazak nekih od igraca koji su za njega suvisni, u suprotnom necemo gledati nove igrace u klubu
@ Gunners - Imaju oni dobre igrace poput Garaya i Albiola, samo je problem sto su ti stoperi natjerani da igraju daleko od sesnaesterca, i svaki brzi kontranapad rezultira sutom na gol ili cak postizanjem gola... Pepe nece igrati do kraja sezone, ali imamo tu dvojicu i Metzeldera..
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
To je tvoje misljenje koje ja moram cijeniti ali bih ipak rekao da pretjerujes. Don je bio najbolji stoper Real Madrida u njegovoj prvoj sezoni u klubu, a ovaj Metzelder je svaku utakmicu odigrao na nivou, samo je problem taj sto ga treneri ne cijene jer nije izdrzljivJameS je napisao/la:imamo ovu dvojicu i vise nikog,ja tog Metzeldera i ne smatram igracem to je pored Canavara najvece smece koje je ikad igralo u RealuPipita je napisao/la:Evo sad sam gore objasnio. Znaci pojacanja dolaze samo ako uspije dogovoriti odlazak nekih od igraca koji su za njega suvisni, u suprotnom necemo gledati nove igrace u klubu
@ Gunners - Imaju oni dobre igrace poput Garaya i Albiola, samo je problem sto su ti stoperi natjerani da igraju daleko od sesnaesterca, i svaki brzi kontranapad rezultira sutom na gol ili cak postizanjem gola... Pepe nece igrati do kraja sezone, ali imamo tu dvojicu i Metzeldera..
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
i to je tvoje misljenje koje ja moram cjeniti iako se uopste ne slazem s njimPipita je napisao/la:To je tvoje misljenje koje ja moram cijeniti ali bih ipak rekao da pretjerujes. Don je bio najbolji stoper Real Madrida u njegovoj prvoj sezoni u klubu, a ovaj Metzelder je svaku utakmicu odigrao na nivou, samo je problem taj sto ga treneri ne cijene jer nije izdrzljivJameS je napisao/la:imamo ovu dvojicu i vise nikog,ja tog Metzeldera i ne smatram igracem to je pored Canavara najvece smece koje je ikad igralo u RealuPipita je napisao/la:Evo sad sam gore objasnio. Znaci pojacanja dolaze samo ako uspije dogovoriti odlazak nekih od igraca koji su za njega suvisni, u suprotnom necemo gledati nove igrace u klubu
Ja vjerujem da čete se složit obodvojica sa mnom ( ili trojica
) da Real mora dovest bolje igrače u odbrani od Metzeldera ili tog Grenara ( ili kako se zove ), jer takav klub ne može i ne smije sebi dopuštat da zavisi od prosječnih igrača...
slazem se,ali kakve veze ima Granero sa odbranom RealaGunnerS je napisao/la:Ja vjerujem da čete se složit obodvojica sa mnom ( ili trojica) da Real mora dovest bolje igrače u odbrani od Metzeldera ili tog Grenara ( ili kako se zove ), jer takav klub ne može i ne smije sebi dopuštat da zavisi od prosječnih igrača...
Mislis Garaya..Granero igra na poziciji krila.. Garay je dosad odigrao sve utakmice kako treba, cak bolje od AlbiolaGunnerS je napisao/la:Ja vjerujem da čete se složit obodvojica sa mnom ( ili trojica) da Real mora dovest bolje igrače u odbrani od Metzeldera ili tog Grenara ( ili kako se zove ), jer takav klub ne može i ne smije sebi dopuštat da zavisi od prosječnih igrača...
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mislio sam ovog Garay-aPipita je napisao/la:Mislis Garaya..Granero igra na poziciji krila.. Garay je dosad odigrao sve utakmice kako treba, cak bolje od AlbiolaGunnerS je napisao/la:Ja vjerujem da čete se složit obodvojica sa mnom ( ili trojica) da Real mora dovest bolje igrače u odbrani od Metzeldera ili tog Grenara ( ili kako se zove ), jer takav klub ne može i ne smije sebi dopuštat da zavisi od prosječnih igrača...
Svaka čast njemu al...
garay je super odigrao utakmice i iskoristio sansu i nije on bas prosjecan igrac 
/agreeMElloo je napisao/la:garay je super odigrao utakmice i iskoristio sansu i nije on bas prosjecan igrac
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Nije on los ,ali ako se mislite sa njim progurati do finala LP ,tesko ,treba neki iskusniji igrac .Neznam za MEtzeldera ,nisam ga odavno gledao ,kakav je ,u BvB je odlican bio ,i onu sezonu dok je dosao u RM je dobro odigrao.MElloo je napisao/la:garay je super odigrao utakmice i iskoristio sansu i nije on bas prosjecan igrac
bolje i s njim nego s Badstuberom i Demichelisom(van buytenom)....bavarian_bk je napisao/la:Nije on los ,ali ako se mislite sa njim progurati do finala LP ,tesko ,treba neki iskusniji igrac .Neznam za MEtzeldera ,nisam ga odavno gledao ,kakav je ,u BvB je odlican bio ,i onu sezonu dok je dosao u RM je dobro odigrao.MElloo je napisao/la:garay je super odigrao utakmice i iskoristio sansu i nije on bas prosjecan igrac
Metzelder je bio povrijedjen tek se je oporavio
Ne znam, kao što kaže neko prija mene, mislim da ovaj Garay ( ili tako nešto
) ne može se nosit sa velikim klubovi, ma koliko je on dobar on nema iskustva... Jbg.velik je ulog tu pa... Treba Realu sigurno jedan provjeren igrač iz odbrane...
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
Slažem se da Garaj nema iskustvo kao ni Albiol,obojica su dobri,ali da zajedno igraju protiv jačih ekipa teško.Ja bih u realu najviše volio vidjet Basonga ili Vermalena,ali ni oni nisu nešto iskusni.
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
E ovog drugog sigurno nećeš23 KING JAMES je napisao/la:Slažem se da Garaj nema iskustvo kao ni Albiol,obojica su dobri,ali da zajedno igraju protiv jačih ekipa teško.Ja bih u realu najviše volio vidjet Basonga ili Vermalena,ali ni oni nisu nešto iskusni.
Ivanović je nešto hvalio Real, pa možda bi on mogao doletit u Madrid
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Jbg ti odma na BAyern ,ja ozbiljno kazem ,ne zajebavam se!MElloo je napisao/la:bolje i s njim nego s Badstuberom i Demichelisom(van buytenom)....bavarian_bk je napisao/la:Nije on los ,ali ako se mislite sa njim progurati do finala LP ,tesko ,treba neki iskusniji igrac .Neznam za MEtzeldera ,nisam ga odavno gledao ,kakav je ,u BvB je odlican bio ,i onu sezonu dok je dosao u RM je dobro odigrao.MElloo je napisao/la:garay je super odigrao utakmice i iskoristio sansu i nije on bas prosjecan igrac![]()
Metzelder je bio povrijedjen tek se je oporavio

Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
[youtube][/youtube]
nego pipita, ne sjecas se bilbaoa, villareala iz prosle godine i mnogih kradja sudija. ne sjecas se gresaka sudija iz 2007/08 sezone zbog kojih ste stekli rano vodstvo protiv barce. lako zaboravljas bogami.
nego pipita, ne sjecas se bilbaoa, villareala iz prosle godine i mnogih kradja sudija. ne sjecas se gresaka sudija iz 2007/08 sezone zbog kojih ste stekli rano vodstvo protiv barce. lako zaboravljas bogami.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.