Probao sam na Skypu one audio testove al se ne cuje moj glas
Ova kamera je u pitanju :

Moderator/ica: insider

I kod mene je ista i imam isti problemOtelo je napisao/la:Eh ovako uzeo sam Gigatechovu kameru sa ukradjenem mikrofon i kad je spojim sa racunarom dobijem sliku al ne cujem zvuk![]()
Probao sam na Skypu one audio testove al se ne cuje moj glas![]()
Ova kamera je u pitanju :

Kod mickey-a imas i nove i polovne racunare, na vecini dobijas garanciju tako da ne vjerujem da ces imati problema, i postavi mu pitanje u tu cijenu koji racunar mozes dobiti, pa ce ti sastaviti i bolji od tog sto kupujes 99%.Papastathopoulos je napisao/la:A sta ja znam, malo sam gledao po profilu onog mickey sa pika, ovakvi slicni racunari po 100 km jeftiniji..jest da su mislim polovni, al jbg..a nisam bas kontao gta v furat, al et recimo gta iv, pes i fifa 2014, nba 2k14 i tako te ? I kakva je ovo graficka Bgt, koliko mb i bita ima ?
Po modelu maticne moze se vidjeti koji procesor i do koliko i koje memorije mozes dodavati. Stavi te informacije ako znas, ako ne, instaliraj Speccy sebi pa ces naci preko njega http://www.piriform.com/speccy/download/standard" onclick="window.open(this.href);return false;KEC je napisao/la:Slabo se razumijem u racunare i imam jedan slab racunar i sad imam u planu kupiti jaci procesor i ram pa sam nesh ko cuo da nekad maticna ploca nemoze to podnijeti pa dali se to moze negdje provjeriti do koje jacine se moze pojacavati komp
Murga je napisao/la:Po modelu maticne moze se vidjeti koji procesor i do koliko i koje memorije mozes dodavati. Stavi te informacije ako znas, ako ne, instaliraj Speccy sebi pa ces naci preko njega http://www.piriform.com/speccy/download/standard" onclick="window.open(this.href);return false;KEC je napisao/la:Slabo se razumijem u racunare i imam jedan slab racunar i sad imam u planu kupiti jaci procesor i ram pa sam nesh ko cuo da nekad maticna ploca nemoze to podnijeti pa dali se to moze negdje provjeriti do koje jacine se moze pojacavati komp
Mozes i slikati pa nam postaviti ovde. Mozda ti uspijemo pomoci.

Prije par dana oboren sistem i nece i nece a uglavnom nece ovo gdje na kraju pise .exeMurga je napisao/la:Nemam ja pojma sto ne mozes skidati. Da nemas kakve "hajvancice" na kompjuteru?
Onda kad te pita za ime pod koje hoces da spasis, izbrisi zadnje "e", spasi kao *.ex i onda kad skines, samo promjeni u *.exe i pokreni.KEC je napisao/la:Prije par dana oboren sistem i nece i nece a uglavnom nece ovo gdje na kraju pise .exeMurga je napisao/la:Nemam ja pojma sto ne mozes skidati. Da nemas kakve "hajvancice" na kompjuteru?
mickey je stvarno pošten i povjerljiv , a nadasve jeftin lik što se tiče tih kompjutera .. a kao što ti je napisao i @Jham , možeš ga pitati i da ti kaže kako i šta da uzmeš kad sastavljaš računar pod određenim budžetom .Papastathopoulos je napisao/la:A sta ja znam, malo sam gledao po profilu onog mickey sa pika, ovakvi slicni racunari po 100 km jeftiniji..jest da su mislim polovni, al jbg..a nisam bas kontao gta v furat, al et recimo gta iv, pes i fifa 2014, nba 2k14 i tako te ? I kakva je ovo graficka Bgt, koliko mb i bita ima ?

šta namjeravaš raditi na njemu ? čitajući , ja ga za 400 ne bih kupio .. no opet , u pitanju je laptop , a ne desktop kompjuter (ovo bi bila prevelika cijena za desktop komp) --Neutral je napisao/la:Dell e6400
http://www.cnet.com/laptops/dell-latitu ... 00149.html
400KM, isplati li se? Jako je očuvan, nema ogrebotine na njemu. Prijatelj mi prodaje.

Flash ti je crashiro,ponovo instaliraj....dr.van nostrand je napisao/la:![]()
sta je ovo, neki plugin izgleda, ma ne radi mi nesto fino firefox, automatski updatiran jutros i cini mi se da mi pravi probleme.
Kako ga maknuti i vratiti firefox u prijasnje stanje