FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
šta glumi vise ovaj Dino,pa mi da izvucemo 12o ligasa on bi rekao nisam siguran da li smo favoriti
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !
Boško je bio prva klasa!ipetm je napisao/la:Prije 20 godina preminuo Božidar Janković
http://fkzeljeznicar.ba/prije-20-godina ... ovic/6747/" onclick="window.open(this.href);return false;
Vidim na stranici kluba tu listu strijelaca, Nisam im'o pojma da su 70/71 on i Jozo Bukal bili prvi i drugi na listi strijelaca .... ludilo koliko smo tih godina bili jaki!
I ja mislim da ne bi štetilo da malo i sam unese snage ekipi kroz izjave. Ovako nas uvijek spušta. Ma daj muški da prihvatimo stvari. Pa nećemo se bojati svega i svakoga, uz poštovanje svima. Mora još malo poraditi na tome. Valjda treba drugi da se tresu od nas.mulumbu1921 je napisao/la:šta glumi vise ovaj Dino,pa mi da izvucemo 12o ligasa on bi rekao nisam siguran da li smo favoriti
Ovako je Osim radio istimo ne vidim zasto je problem da sad to Dino radi ? Biti na oprezu jer zna u kakvom smo stanju, i koliko je pametno s jako malo igraca ici ba oba trofeja. Treba se odrediti prioritet a da svi znamo.
Koju poziciju igra ovaj Lambulic ?
http://www.transfermarkt.co.uk/en/igor- ... 98079.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.co.uk/en/igor- ... 98079.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: likusa, dana/u 01 okt 2013, 16:50, ukupno mijenjano 1 put.
Željeznicar za život cijeli !
Evo stigao je na trening novi Lazar i Eldin. Ako je za klupe moze, ali ako je za prve ekipe ope sidras nemoj tako ti Boga. Potrebniji nam je stoper, zaista.
Zadnja izmjena: TvBHT, dana/u 01 okt 2013, 17:38, ukupno mijenjano 1 put.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Hocete potpisati ovog momka?likusa je napisao/la:Koju poziciju igra ovaj Lambulic ?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
- Kontakt:
jesi nasao gdje ces pitati. ako te zanima odi do tuborga pa pitaj amara
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Jedinstvo dovelo sarbinija i nadarevica a ko je kod nas na probi cc.
Jednostavno, koliko para toliko muziketerabajt je napisao/la:Jedinstvo dovelo sarbinija i nadarevica a ko je kod nas na probi cc.
2007-2008 Beroe Stara Zagora 2 (0)
2009 Kaposvári Rákóczi 1 (0)
2010-2011 FK Zeta 6 (1)
2011 BSK Borča 0 (0)
2012 Čukarički Stankom 5 (0)
14 utakmica od 2007. godine, to nama treba. Jos kad vidis da je za to vrijeme dao i jedan go, sve ti se samo kaze.
2010-2011 FK Zeta 6 (1)
2011 BSK Borča 0 (0)
14 utakmica od 2007. godine, to nama treba. Jos kad vidis da je za to vrijeme dao i jedan go, sve ti se samo kaze.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
impresivna statistikaexbabilon je napisao/la:2007-2008 Beroe Stara Zagora 2 (0)
2010-2011 FK Zeta 6 (1)
2011 BSK Borča 0 (0)

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
-
- Kontakt:
i najskuplji bi mu pozavidiliŽeljooooo je napisao/la:impresivna statistikaexbabilon je napisao/la:2007-2008 Beroe Stara Zagora 2 (0)
2010-2011 FK Zeta 6 (1)
2011 BSK Borča 0 (0)

Ne mora statistika nista znaciti, jer je ona kao bikini mnogo otkriva, a ustvari nista ne otkriva...
Kakvu je impresivnu statistiku imao Lazar Popovic, pa u Zelji nije mogao more s broda pogoditi... Jedino sto je znao bilo razgratanje, al' on nije grtalica tako da je to umijece haman bespotrebno.... Msm ovdje ne umanjeujem njegov minoran ucinak, al' brate kakve je reference imao ja sam mislio da ce trpati barem svaku drugu utakmicu... A ne svaku 7-8 utakmicu.... I za svo vrijeme imao je 2 bljeska s Leotarom i sa Borcem, al' opet hvala mu i na tome, jer bilo je i gorih...
Kakvu je impresivnu statistiku imao Lazar Popovic, pa u Zelji nije mogao more s broda pogoditi... Jedino sto je znao bilo razgratanje, al' on nije grtalica tako da je to umijece haman bespotrebno.... Msm ovdje ne umanjeujem njegov minoran ucinak, al' brate kakve je reference imao ja sam mislio da ce trpati barem svaku drugu utakmicu... A ne svaku 7-8 utakmicu.... I za svo vrijeme imao je 2 bljeska s Leotarom i sa Borcem, al' opet hvala mu i na tome, jer bilo je i gorih...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Vama je jasno da je covjek na probi?
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Nama treba hitno napadač da odmah igra nema se vremena za probavanja, to se radi u međusezoni, kakav je ovo način čovjek za 6 godina igrao 14 utakmica ukupno, ovo se neko zeza u klubu.
-
- Kontakt:
Ni na probi ne bi trebao biti, pa bolan nije utakmice odigro kako treba.gollum je napisao/la:Vama je jasno da je covjek na probi?
Al uvijek je moguce da kod nas zablista

Igrač mjeseca: Izaberite najboljeg za septembar
http://fkzeljeznicar.ba/igrac-mjeseca-i ... mbar/6746/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/igrac-mjeseca-i ... mbar/6746/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Ja vjerujem da bi AO jako dobro znao probrati i kupiti igrača. "Mali"problem su pare.
Umjetnost je ovo što on radi zadnjih par godina. Dakle u tom periodu su dovedeni igrači za koje nije placeno ništa za poitpis ugovora.Evo vam provjerene matematike za Kajkuta:potpisao je ugovor sa Celikom na godinu,uslovi:100000 km, dato mu 25000 odmah,di polusezone toliko, ostatak do kraja marta, dalje, plata 3000km, stan(on, zena i dijete). Et, nakon godine, adioverce, Celiku 0 km. Jel to ima ikakvog smisla?
Mi imamo ekipu koja je sastavljena od nasih igraca, sto ovih malo starijih (svraka, jamak, kerla, stanic,hasanovic, mladih (zola, benjo, baja, dado),sto od ovih koji su dovedeni za platu (selim, tomo, ara, bucan, skaljic, zeljkovic, jani).
Vecina igraca je pod ugovorom, posebno ni u kojima su kakve takve pare.
Po meni jedino ovakva orjenacija ima smisla. Stim da se jos vise paznje mora posvetiti juniorima. Popizdio sam kad sam cuo od da se odugovlacilo sa pitpisom ugovora sa Zajmovicem, i neko ga jr odveo u Lokomotivu u zagreb, odmah je pitpiso ugovor i evo vec dvije utakmice je na klupi prvog tima i igra ligu za drugi tim. Nevjerovatan propust.
Umjetnost je ovo što on radi zadnjih par godina. Dakle u tom periodu su dovedeni igrači za koje nije placeno ništa za poitpis ugovora.Evo vam provjerene matematike za Kajkuta:potpisao je ugovor sa Celikom na godinu,uslovi:100000 km, dato mu 25000 odmah,di polusezone toliko, ostatak do kraja marta, dalje, plata 3000km, stan(on, zena i dijete). Et, nakon godine, adioverce, Celiku 0 km. Jel to ima ikakvog smisla?
Mi imamo ekipu koja je sastavljena od nasih igraca, sto ovih malo starijih (svraka, jamak, kerla, stanic,hasanovic, mladih (zola, benjo, baja, dado),sto od ovih koji su dovedeni za platu (selim, tomo, ara, bucan, skaljic, zeljkovic, jani).
Vecina igraca je pod ugovorom, posebno ni u kojima su kakve takve pare.
Po meni jedino ovakva orjenacija ima smisla. Stim da se jos vise paznje mora posvetiti juniorima. Popizdio sam kad sam cuo od da se odugovlacilo sa pitpisom ugovora sa Zajmovicem, i neko ga jr odveo u Lokomotivu u zagreb, odmah je pitpiso ugovor i evo vec dvije utakmice je na klupi prvog tima i igra ligu za drugi tim. Nevjerovatan propust.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bvsic, SamoDaKazeem i 40 gostiju.