RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
I još prva u gostima.
Dobar ždrijeb.
Dobar ždrijeb.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Evo i malo srece u kupu,jos da rijesi se pitanje trenera pa da krenemo dalje brate.Mislim da nije los ni ovaj stranac,donio bi nesto novo ipak je radio u solidnim klubovima,jedino nisam upratio kakve je rezultate imao.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- Titova-Juga
- Kontakt:
Pa s obzirom da je bivsi u nabrojanim klubovima, onda nije tesko pretpostaviti
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Majstore, ti vjerovatno nisi iz Mostara, agromediteranski fakultet je najnapredniji, ako ne, onda jedan od najnaprednijih na Univerzitetu Dzemal Bijedic...kakvim bola zatvaranjem, zasto ne bi bio sa premijerom kad su skoro najbolji prijatelju....usuti se maloumac, i ne javljaj se po tom pitanju..... Sve najbolje o njemu, ali mislim da nece doci na funkciju direktora, ni predsjednika...duh je napisao/la:Ljudi kakv bola Pasha . Garantujm ti da on i premijer nece nikad bit u istom klubu,pogotovo poslije Pashinog intervijua za dnevni lis,gdje je popljuvao sve. A majke vam ako imate nekoga na agronomskom fakultetu raspitajte se sta se tamo desilo i sto je taj fakultet pred zatvarnjem
Mostar u srcu, Velež do groba !
-
- Kontakt:
Prvu igramo kući,jel tako?
U gostima prva.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
TALENTOVANI SRPSKI STRUČNJAK NA CENI
Kavazović na meti Veleža!
Mladi srpski stručnjak Nikola Kavazović (38), naš bivši kolega novinar, a široj javnosti poznat kao najmlađi selektor na svetu, dok je u prethodnom periodu predvodio reprezentaciju Tadžikistana, na pragu je odlaska u susednu Bosnu i Hercegovinu.
U Aziji se dokazao, vreme je za Evropu: Nikola Kavazović
Beograđanin se nalazi u Mostaru gde pregovara sa čelnicima Veleža.
"U julu sam napustio Tadžikistan. Nacionalni savez nije mi ponudio nastavak saradnje, jer nismo uspeli da se plasiramo na Prvenstvo Azije. Ponosan sam na sve sto sam uradio za 15 meseci u Centralnoj Aziji, posebno na činjenicu da sam toliko trajao na jednom mestu. Osvojio sam sa Istiklolom kontinentalno klupsko takmičenje, a reprezentaciju sam pomerio sa 152. na 106. mesto na FIFA rang listi", kaže Kavazović.
Ostaje pomalo nejasno, zašto posle takvih uspeha sledi rad u regionu?
"Moram da završim PRO licencu, to je primarni zadatak koji sam sebi postavio. Studiram u Bosni i Hercegovini i logično je da u komšiluku nastavim rad. Velež je prevelik klub da bih ja o njemu pričao, svi stariji poznavaoci fudbala znaju šta to ime znači na prostoru bivše države", zaključio je Kavazović, koji je u prethodnih nekoliko dana imao kontakte sa dva crnogorska kluba.
"Uvek se nešto dešava, važno je da se radi. Ne patim od minulog rada, gledam samo napred. Ukoliko u BiH ne završim posao, ni odlazak u Crnu Goru nije isključen. Nemam nikakvu sumnju da ću već 2015. dočekati u Aziji ili Africi", kaže doskorašnji najmlađi selektor na svetu.
http://www.alo.rs/sport/fudbal/kavazovi ... leza/32505" onclick="window.open(this.href);return false;
Nikad cuo!
Mladi srpski stručnjak Nikola Kavazović (38), naš bivši kolega novinar, a široj javnosti poznat kao najmlađi selektor na svetu, dok je u prethodnom periodu predvodio reprezentaciju Tadžikistana, na pragu je odlaska u susednu Bosnu i Hercegovinu.
"U julu sam napustio Tadžikistan. Nacionalni savez nije mi ponudio nastavak saradnje, jer nismo uspeli da se plasiramo na Prvenstvo Azije. Ponosan sam na sve sto sam uradio za 15 meseci u Centralnoj Aziji, posebno na činjenicu da sam toliko trajao na jednom mestu. Osvojio sam sa Istiklolom kontinentalno klupsko takmičenje, a reprezentaciju sam pomerio sa 152. na 106. mesto na FIFA rang listi", kaže Kavazović.
"Moram da završim PRO licencu, to je primarni zadatak koji sam sebi postavio. Studiram u Bosni i Hercegovini i logično je da u komšiluku nastavim rad. Velež je prevelik klub da bih ja o njemu pričao, svi stariji poznavaoci fudbala znaju šta to ime znači na prostoru bivše države", zaključio je Kavazović, koji je u prethodnih nekoliko dana imao kontakte sa dva crnogorska kluba.
"Uvek se nešto dešava, važno je da se radi. Ne patim od minulog rada, gledam samo napred. Ukoliko u BiH ne završim posao, ni odlazak u Crnu Goru nije isključen. Nemam nikakvu sumnju da ću već 2015. dočekati u Aziji ili Africi", kaže doskorašnji najmlađi selektor na svetu.
http://www.alo.rs/sport/fudbal/kavazovi ... leza/32505" onclick="window.open(this.href);return false;
Nikad cuo!
rejsovo maslo garantAMADUDI je napisao/la:TALENTOVANI SRPSKI STRUČNJAK NA CENI
Nikad cuo!

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Cuj Tadzikistan vodio
a daj care nastavi ti studirat

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
-
FORZA VELEŽ
Zadnja izmjena: mostar0606, dana/u 17 okt 2013, 22:00, ukupno mijenjano 1 put.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Druze sve si u pravu ali bolje je rizikovat s Travnikom nego se zalijetat s nekim trecerazrednim trenerima. Govori mi lik danas da se sami nude jer znaju da je Velez sada stabilan i finansijski jak. Neka ih na cekanju doslo je i nase vrijeme da mozemo birat a ne kupit otpad 

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
ne znam odakle izvlače ove ljude, ali sam siguran da nijedan od njih neće na klupu rođenih, nego će doći neko koga nismo ni očekivali da bi mogao preuzeti rođene
mada, vidjet ćemo...

mada, vidjet ćemo...
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ma samo da bude kvalitetan i provjeren. Nemoj mi neke Tulice,Varesanovice i IbrakoviceAlemC85 je napisao/la:ne znam odakle izvlače ove ljude, ali sam siguran da nijedan od njih neće na klupu rođenih, nego će doći neko koga nismo ni očekivali da bi mogao preuzeti rođene![]()
mada, vidjet ćemo...
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
-
- Kontakt:
Iskreno se nadam da mi ne saznamo ime novog direktora niti novog trenera dok se on ne objavi na fkvelez . ba stranici.
Nije ovo vise Velez od prije 3-4 godine kad je mahala odredjivala sta se desava u klubu i kad se prvo pricalo u Fejicevoj pa onda na sastanku UOa. KLub se dosta promjenio i organizovao od tada i vise informacije ne cure iz kluba kao sto su nekad curile.
A ako ponovo informacije pocnu curiti ko nekad - to ce biti znak da se vracamo na stare lose navike i da klub tone.
Tako da je meni iskreno drago da niko pojma nema sta se desava. Tako i treba bit.
Nije ovo vise Velez od prije 3-4 godine kad je mahala odredjivala sta se desava u klubu i kad se prvo pricalo u Fejicevoj pa onda na sastanku UOa. KLub se dosta promjenio i organizovao od tada i vise informacije ne cure iz kluba kao sto su nekad curile.
A ako ponovo informacije pocnu curiti ko nekad - to ce biti znak da se vracamo na stare lose navike i da klub tone.
Tako da je meni iskreno drago da niko pojma nema sta se desava. Tako i treba bit.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
MostaracVelezovac je napisao/la:Iskreno se nadam da mi ne saznamo ime novog direktora niti novog trenera dok se on ne objavi na fkvelez . ba stranici.
^^^^^^^Ovo.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
E jarane dobro ti je ovo-Velež je klub za poštovanje I klub od tradicije pa ne može svaka fela anonimna bit trener.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Cuj Tadzikistan vodio![]()
a daj care nastavi ti studirat
Sutra na sastanak svi u klub navijaca u 8 i 30 da vidimo sta cemo kako cemo 

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Jok eto ti si iz Mostara a ja sam iz mamica . Ti si pravo eto upoznat.
Prvo care nisam imao prije vremena da ti odgovorim . Nemam namjeru da se raspravljam sa tobom ovdje a pogotovo da se vrijedzamo. Odma da zavrsimo sa tim JA NEMAM NISTA PROTIV G . DZUBURA i to je osnovno . Da li bi volio da se pita u Velezu , to ni slucajno , ni on ni mnogi koji su bili do sada i vodili ga . Ja sam malo pretjerao uvezi g. DZUBURA jer nije moje bilo da govorim sta radi i kako radi , al imam pravo na misljenje sto se tice klub. Ako je tebi dobar meni nije i na tome neka zavrsi .
- pravnik1981
- Kontakt:
Večeras od 20:30h redovni sastanak u Klubu navijača "Red Army".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.