malo zeze
mogu se sad malo kurcit jer mi liverpool igra dobro

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Moras se strpit do derbija sa Juveom ipak je Bayern-City derbi kolageoxx je napisao/la:Izgleda sutra nigdje prijenosa nema . Ko da mi nije dovoljno da sse svakom vikenda patim sa linkovima ...
ovi bekovi slobodno neka idu, ne mogu doci goriemir18 je napisao/la:
Nepozeljna garda kod navijaca
Za te pare dovesti Suareza i nekog BekaLenBias je napisao/la:ovi bekovi slobodno neka idu, ne mogu doci goriemir18 je napisao/la:
Nepozeljna garda kod navijacamogu ici khedira i benzema za nekih 80 miliona eura u kompletu, ne bi to bio sada ekstremno los potez
Ozil je flopina bolan, jel sveti objasnioConsigliere je napisao/la:Neki su to ovdje spominjali u trenucima kad smo gubili ovog fudbalskog genija, a kupovali trkaceg konja
Koliko znam za 91 mil. eura,Mesut je tražio da ide i to je i presidente i trener i madafakin Zinedin Zidane potvrdio tako da ne vidim čemu crvenilo,želio je otić ,dopušteno mu i kraj priče,nitko nije nikoga zayebao ili tome slično.Saurman je napisao/la:Prodati Ozila za 50 mil a kupiti Balea za 100 mil, Perez.
Znam.Consigliere je napisao/la:Neki su to ovdje spominjali u trenucima kad smo gubili ovog fudbalskog genija, a kupovali trkaceg konja
Ozil je morao ostati bez obzira na sve ali vjerovatno dolaskom Isca mu je rečeno da se neće računati na njega a i trebao se namaknuti dio novca za Balea.Svi znamo da je legla stotka za Velšanina al' sad nije važno.madridist je napisao/la:Koliko znam za 91 mil. eura,Mesut je tražio da ide i to je i presidente i trener i madafakin Zinedin Zidane potvrdio tako da ne vidim čemu crvenilo,želio je otić ,dopušteno mu i kraj priče,nitko nije nikoga zayebao ili tome slično.Saurman je napisao/la:Prodati Ozila za 50 mil a kupiti Balea za 100 mil, Perez.
Yebiga neki lobotomci bi našli zamjerku i da je Mesut ostao a Bale došao kao free transfer,tako je to oko Madrida,
nemam ti šta objašnjavat nije ni Bayo od toga izolovan,hejteri hejtaju ali ko ih yebe zar ne.
Nemoj tako znaš da @sveti poznaje fiziologiju svakog igrača.Amar Dzeko je napisao/la:Koliko ono Ozil trci ? 3km po utakmici? Hajmo strucnjaci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.