Avdija Vrsajevic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Avdija Vrsajevic
Stvarno ne znam sto zezate momka,nije los igrac nikako,treba mu samo jos malo iskustva u ovim jacim utakmicama,mlad je jos i veliki talenat,vjerujem da bi bio pristojna zamjena Arbeloi u Realu kad bi presao tamo.
Reci da se salis ovo za Real. Molim te. A ako je tebi igrac od 27 godina mlad i beiskusan onda sa koliko bi to godina trebao biti iskusan? Uporedi eto njega i Pjanica po godinama a obda sta su napravili u karijeri i sve ce ti se samo kazati.Celtic je napisao/la:Stvarno ne znam sto zezate momka,nije los igrac nikako,treba mu samo jos malo iskustva u ovim jacim utakmicama,mlad je jos i veliki talenat,vjerujem da bi bio pristojna zamjena Arbeloi u Realu kad bi presao tamo.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Meni nije jasno da nisi uvidio sarkazam u ovom postu? Ja sam se baš od srca nasmijao.soccerfan je napisao/la:Reci da se salis ovo za Real. Molim te. A ako je tebi igrac od 27 godina mlad i beiskusan onda sa koliko bi to godina trebao biti iskusan? Uporedi eto njega i Pjanica po godinama a obda sta su napravili u karijeri i sve ce ti se samo kazati.Celtic je napisao/la:Stvarno ne znam sto zezate momka,nije los igrac nikako,treba mu samo jos malo iskustva u ovim jacim utakmicama,mlad je jos i veliki talenat,vjerujem da bi bio pristojna zamjena Arbeloi u Realu kad bi presao tamo.

- Goalgetter
- Kontakt:
soccerfan je napisao/la:Reci da se salis ovo za Real. Molim te. A ako je tebi igrac od 27 godina mlad i beiskusan onda sa koliko bi to godina trebao biti iskusan? Uporedi eto njega i Pjanica po godinama a obda sta su napravili u karijeri i sve ce ti se samo kazati.Celtic je napisao/la:Stvarno ne znam sto zezate momka,nije los igrac nikako,treba mu samo jos malo iskustva u ovim jacim utakmicama,mlad je jos i veliki talenat,vjerujem da bi bio pristojna zamjena Arbeloi u Realu kad bi presao tamo.

Naravno da se sali, Avdija ne bi bio nikakva zamjena nego vitalna karika Reala. Ali nece covjek iz Hajduka.
Nego jeste li gledali kako je odigrao protiv Intera?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- HazardEden
- Kontakt:
Još uvijek ga mole da im Guarina vrati nakon one utakmice 

Pa naravno da se šalim,da sam bio ozbiljan,vjerovatno bih napisao,da bi bio pristojna zamjena Varupi.soccerfan je napisao/la:Reci da se salis ovo za Real. Molim te. A ako je tebi igrac od 27 godina mlad i beiskusan onda sa koliko bi to godina trebao biti iskusan? Uporedi eto njega i Pjanica po godinama a obda sta su napravili u karijeri i sve ce ti se samo kazati.Celtic je napisao/la:Stvarno ne znam sto zezate momka,nije los igrac nikako,treba mu samo jos malo iskustva u ovim jacim utakmicama,mlad je jos i veliki talenat,vjerujem da bi bio pristojna zamjena Arbeloi u Realu kad bi presao tamo.
- samoposteno
- Kontakt:
mozete vi pisati ovdje sta hocete ali avdija ce bit u ove dvije utakmice u prvoj postavi i ako se plasiramo za brazil 100% ide pa sad nastavite safet naj bolje zna ko mu treba da nezna nebi bili prvi u grupi
Safet ne zna,jer da zna ne bi zvao onog lemura.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- samoposteno
- Kontakt:
Znao ne znao za sada je naj bolji selektor BiH I naj bolji fudbaler svih vremena u BiHSaurman je napisao/la:Safet ne zna,jer da zna ne bi zvao onog lemura.
Ako ode iz Hajduka neće ga više pozvat Pape, zato je odbio Real Madrid.Cartman je napisao/la:Naravno da se sali, Avdija ne bi bio nikakva zamjena nego vitalna karika Reala. Ali nece covjek iz Hajduka.

-
- Kontakt:
Pa još gore je ovako kad je igrač toliko jadan , toliko nemoćan da mu ne preostaje ništa drugo nego da lomi, pravi penal , kao što je Edin Maldini Cocalić napravio na snimku goreMrMuscle je napisao/la:Stavi bolje klip, neki nece vidjeti...bavarian_bk je napisao/la:[youtube][/youtube]MrMuscle je napisao/la: Nego nadje l' klip kako Said H. na usta baca Cocalica na Kosevu....![]()
![]()
Samo za tebe što nikad nisi znala ...
Nego ja ne vidim da je on ovdje ijednom izvrnuo Cocalica, zapravo desilo se suprotno Edin, je njega iz cipela iznio sa ovim startom... Doduse penal al' jbgEdo ne da da ga sevaju, on odmah udara zato sam ti trazio da mi nadjes klip kako ga said baca na usta kao sto napisao u jednom od svojih postova....
Na ovom klipu se jedino vidi kako dribla levatinu cije ime nosi ova tema....
najveci levat u hajduku, a da ne govorim o reprezentaciji..
ja ne razumijem nikako njegovo igranje za istu

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Da si gledao utakmicu protiv Intera ne bi sad to govorioKevin je napisao/la:najveci levat u hajduku, a da ne govorim o reprezentaciji..

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Ne razumije ni većina javnosti, osim par fenomena odavde da ih ne imenujem.Kevin je napisao/la:najveci levat u hajduku, a da ne govorim o reprezentaciji..
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Vidjeti cete vi kad on protiv Brazila u polufinalu pretrci sve ubaci i jos stigne glavom zabit gol na svoj centarsut.
Nego, fakat mi nije jasno ovoliko pljuvanje. To nije izrazavanje misljenja vec pljuvanje. Razumijem kad nekom nije jasno, ali vrijedjati nekog toliko puta to je nevjerovatno. Rekao bi covjek da on bar sam sebe poziva.
Nego, fakat mi nije jasno ovoliko pljuvanje. To nije izrazavanje misljenja vec pljuvanje. Razumijem kad nekom nije jasno, ali vrijedjati nekog toliko puta to je nevjerovatno. Rekao bi covjek da on bar sam sebe poziva.
Celik!3,2,2.
Nije pljuvanje ako kažeš za nekog igrača da nije kalibar za reprezentaciju a to Vršajević svakako nije i on to sam zna.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Problem je sot niko ne govori on je los, vec vrijedjaju. Pogledaj malo postove.Saurman je napisao/la:Nije pljuvanje ako kažeš za nekog igrača da nije kalibar za reprezentaciju a to Vršajević svakako nije i on to sam zna.
Celik!3,2,2.
soccerfan je napisao/la:Jasta je. Al vele da mu je oko Zenice pukla guma na biciklu pa nisu bas sigurni hoce li stici na okupljanje ali do stadiona ce vec dogurati nekako.Dado je napisao/la:Je li Avdo krenuo na okupljanje
![]()
![]()
![]()
![]()
Sa lica mjesta incidenta

Halali brate do mene jeCeltic je napisao/la:Pa naravno da se šalim,da sam bio ozbiljan,vjerovatno bih napisao,da bi bio pristojna zamjena Varupi.soccerfan je napisao/la:Reci da se salis ovo za Real. Molim te. A ako je tebi igrac od 27 godina mlad i beiskusan onda sa koliko bi to godina trebao biti iskusan? Uporedi eto njega i Pjanica po godinama a obda sta su napravili u karijeri i sve ce ti se samo kazati.Celtic je napisao/la:Stvarno ne znam sto zezate momka,nije los igrac nikako,treba mu samo jos malo iskustva u ovim jacim utakmicama,mlad je jos i veliki talenat,vjerujem da bi bio pristojna zamjena Arbeloi u Realu kad bi presao tamo.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.